Kızlar merhaba herkese. Benim bat 3 nisan bugün çatlamanın 10. Günü. Testlerimi ekliyorum. Awox marka bugüne kadar bende yanıltmayan tek marka oldu. Eğer gerçekten doğruysa sanırım ben de Aralık annesi olacağım Allahın izniyle
Selam, ben de bu sabah test yaptım, erken gebelik testi, çift çizgi çıktı, bat 5 Nisan. Bir oğlum var 24 aylık, bakalım neler bekliyor bizi. Süreci unutmuş gibiyim tamamen
Selam kızlar sizlere bir sorum olacaktı ben 16 ve 17 martta ovalüsyon testinde yumurtlama gördüm 18 de deil ama 19 martta tamamen silikleşti bugün catlamanın 14.günü idrar test yaptım ama negatif normalde çatlamanın 14.günü adet olurum ama olmadım da yani benim gibi olup gebeliğini geç öğrenen var mı ? Birde göğüslerim aşırı ağrıyor ve halsizlik yorgunluk var
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için, yarın kan vereceğim inşallah Hiç ummadığım bir anda oldu Allah herkese sağlıkla en hayırlı zamanda güzel haberler nasip etsin
Ben sizi okumuştum, evladınız ve sizin için çok üzüldüm. Allah size sağlıklı, hayırlı bir evlat daha nasip etsin en kısa zamanda inşallah İyi dilekleriniz için teşekkürler
Selam kızlar sizlere bir sorum olacaktı ben 16 ve 17 martta ovalüsyon testinde yumurtlama gördüm 18 de deil ama 19 martta tamamen silikleşti bugün catlamanın 14.günü idrar test yaptım ama negatif normalde çatlamanın 14.günü adet olurum ama olmadım da yani benim gibi olup gebeliğini geç öğrenen var mı ? Birde göğüslerim aşırı ağrıyor ve halsizlik yorgunluk var