- 30 Ocak 2014
- 279
- 146
- 333
Hayırlısı olsun. Dur bakalım Rabbim en doğru olanı bilir. En hayırlı en güzel vakitte tez elden nasip eder inşAllahTeşekkür ederim az önce regli oldum
Evet biraz silik görünüyor ancak zaten bat geçmemiş. Benim de bat 2-3 Nisan bende beklemedeyim. inşAllah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim.Kızlar merhaba herkese. Benim bat 3 nisan bugün çatlamanın 10. Günü. Testlerimi ekliyorum. Awox marka bugüne kadar bende yanıltmayan tek marka oldu. Eğer gerçekten doğruysa sanırım ben de Aralık annesi olacağım Allahın izniyle
Son adet tarihi: 2 Mart
Beklenen adet tarihi: 4 Nisan
Tahmini doğum tarihi: 7 Aralık
Rabbim şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanıp tutuşan ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, amiiin
Daha çok erken ama şimdiden duamı edeyim, inşallah burada olurum
Sanki yerleşme kanaması yaşamışsın gibi bir durum var. 16 Şubat sat olur. Hesabı ona göre yapmak gerekiyor gibi sanki.sizin beta nasıl ilerledi ? benim de aslında 16 şubatta regl oldum ama 2 martta ara kanama yaşadın 24 martta beta verdiğimde 16.3 çıktı ve ilerledi yani bu betaya göre 2 martı baz alacağım sanırım. Bu ay her şey çok karıştı yani ben kasım annesi mi aralık annesi miyim anlamadım :)
Sanki yerleşme kanaması yaşamışsın gibi bir durum var. 16 Şubat sat olur. Hesabı ona göre yapmak gerekiyor gibi sanki.
Geç yumurtlama olmuştur geç döllenme olmuştur belki. Bende bilemedimama 16 şubatı baz alırsam beta 24 martta daha fazla olması gerekmez miydi . 2 marttaki ara kanama 4 gün falan sürdü neden öyle oldu anlamadım 28 şubatta hsg çekilmiştim belki o yüzden olabilir.
24 mart:16.3
26 mart: 58.2
28 mart: 305.9 çıktı
sanki 16 şubatı alırsak küçük kalıyor hiç anlamadım
peki artış normal mi sizceGeç yumurtlama olmuştur geç döllenme olmuştur belki. Bende bilemedim
Evet normal bence iyi ilerliyor.peki artış normal mi sizce
inşallah teşekkür ederimEvet normal bence iyi ilerliyor.
Ben daha test yapmadım. Döngü uzunluğum 34-35 gün. O yüzden bu hafta sonunu bekliyorumsizin beta nasıl ilerledi ? benim de aslında 16 şubatta regl oldum ama 2 martta ara kanama yaşadın 24 martta beta verdiğimde 16.3 çıktı ve ilerledi yani bu betaya göre 2 martı baz alacağım sanırım. Bu ay her şey çok karıştı yani ben kasım annesi mi aralık annesi miyim anlamadım :)
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Güzel günlerini hep göresin.Merhaba, hamileliğimi şok bir şekilde tedavi ortasındayken öğrendim. Erkek infertilitesinden dolayı uc aydır ilaç tedavisindeydik, geçen haftalarda umutsuz bir şekilde kontrole gittigimizde (bir üç ay daha atar diyorduk eşimle konuşurken hep) doktorumuzun güzel haberleriyle hiç beklemeye gerek yok hemen başlıcaz demesiyle başladık. Yaklaşık tedavinin(tüpbebek) 7.gününde falan dr um aradı ve progestronun olması gerekenden cok yüksek gözukuyor bir kan tahlili ver demesiyle öğrendik.
Düşük bir değerle öğrendim.Üç kez kan verdim üç katı artarak gitti eğer nasip olur da sağlıklı ilerleme olursa dr haftaya kese görmek için çağırdı. Bana da dua edin olur mu ben kimi okusam hep ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, hala şokumu atlatamadım ve ağrılarım var.
Kısmet olur da sağlıkla ilerlersem ben de sizlerin arasında bu grupta olurum umarım
Cok teşekkür ederim isteyen herkes, hepimiz için aminRabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Güzel günlerini hep göresin.
Hayırlı olsunSelam, ben de bu sabah test yaptım, erken gebelik testi, çift çizgi çıktı, bat 5 Nisan. Bir oğlum var 24 aylık, bakalım neler bekliyor bizi. Süreci unutmuş gibiyim tamamen
teşekkür ederimHayırlı olsun
Hayırlı olsun, tebrik ederimteşekkür ederimsizinki de hayırlı olsun. Ben adet günüm geçtikten sonra kan vermeyi düşünüyorum, asm’de veririm. Bir hafta 10 gün sonra da kadın doğuma giderim diye düşünüyorum. Geçen defa öyle yapmıştım sanırım. Kese ne zaman görünüyor, sizi kaç haftalıkken çağırmış oldu şimdi?
Aa iyi hatırlattın, doktoruma atarım kan sonucunu, ne zaman geleyim diye söyler. Sizinki de hayırlı olsun, sağlıkla gelsinHayırlı olsun, tebrik ederimYani normal süreç nasıl oluyor bilmiyorum ama ben de tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldıktan tam 18 gün sonrasına randevu verdi doktorum.
Aminn inşallahAa iyi hatırlattın, doktoruma atarım kan sonucunu, ne zaman geleyim diye söyler. Sizinki de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
Teşekkür ederimteşekkür ederimsizinki de hayırlı olsun. Ben adet günüm geçtikten sonra kan vermeyi düşünüyorum, asm’de veririm. Bir hafta 10 gün sonra da kadın doğuma giderim diye düşünüyorum. Geçen defa öyle yapmıştım sanırım. Kese ne zaman görünüyor, sizi kaç haftalıkken çağırmış oldu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?