• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
2. Çocuk mu belki 2.de kızsa bu şekilde tepki vermiştir diye umuyorum 🙄benim 4. De erkek olduğu için kendime OLSUN temennisinde buluyorum çünkü ister istemez🤣
Evet canım 2. Kız. Doğal olarak insan isteyebiliyor olmayanı ama kız kardeşi olursa yoldaş olur diye de zaten çok istiyordum onu da. Senin durumda olsam demek annem ne dicekti hahah
Ahaha bizimkiler hep kız istiyordu 🤣 kız bebek sevmedik uzun zamandır diye.. eşimle bende kız istiyorduk ama oğlumuz olacak. Sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var 🤲🏻
Canım bizde de öyle erkek öyledir böyledir gibi bir özelliği yok, sadece annemler kız kardeşler, ben de öyle iki kız kardeş olunca doğal olarak insan çocuk yaparken hadi bir de erkek olsun diyebiliyor ama doğduktan sonra allah ne verdiyse insan diyor ki hiçbir başka bebeğe değişmem, öyle bir sevgi. Tek derdimiz bu olsun 😊😊😊

Kızlar selam ben de pazartesi günü 3 hafta aradan sonra kontrole gittim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta öne geçmiş çok şükür her şey yolunda görünüyor. Yalnız bebek baş aşağı duruyordu kafası rahim ağzı tarafındaydı doktor bir yorum yapmadı ama çıktıktan sonra annem o iyi bir şey değil dediği için anksiyete oldum. İşim çok stresli ve yorucu bu durumun olumsuz bir şeye dönüşmesinden kaygılanıyorum 😔
Diğer arkadaşların yorumuna katılıyorum kalbini ferah tut, doktorlarınız her şeyi görebiliyor zaten ortalama 200 gr olan bir bebeğimiz var ve tabiki baş aşağı da durabilir. Doktor bebeğe gelen kan akışına bakıyor, erken doğum riskine bakıyor. Sorun olsa söylerdi ☺️

Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gelişimi iyi.
Ağrılarım içinde rahim ağzında sorun yok dedi bebeğin ayakları aşagıda hareketleri yapıyo olabilir dedi.
magnezyum başladık idrar tahlili vericem enfeksiyon oluncada olurmuş daha önce idrar da kum vardı az miktarda ondan dolayı istedi.
22 haftada detaylı ultrason yaptıracağız inşallah.

bacak agrisi yasayan varmi acaba dun gece agridan zor uyudum bide detayli icin en iyi hafta 22 mi ?

bacak agrisi yasayan varmi acaba dun gece agridan zor uyudum bide detayli icin en iyi hafta 22 mi ?
Bacak agrisi benim var ama fitik vuruyor ondan oldugunu dusunuyorum. İlk gebeligimde gece aniden uyandiran bacak agrisi oluyordu o tarz biseyse kesinlikle magnezyumdan.

Kizlar hamilelikte sarimsi akinti normal mi? Forumda cok fazla kisi yasamis ama bilemedim doktoruyla bu konuyu konusmus biri var mi?

Kızlar iyi geceler. Bebek için alışverişe kaçıncı haftada başlamalıyız? İlk öncelik neler almalıyız

Back
X