• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Eldorin Eldorin Bugün lekelenme ile hastaneye geldim ve betam aşırı düşmüş düşük yapacakmışım. Beni listeden çıkarırsın. Rabb'im tüm gebelerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım, bu yaşadığın çok zor ve yüreğinin ne kadar acıdığını tahmin edebiliyorum. Lütfen kendine karşı nazik ol ve yasını yaşamak için kendine izin ver. Bu süreçte yalnız olmadığını ve hissettiğin her duygunun tamamen normal olduğunu bil. Vücudun ve ruhun iyileşmek için zamana ihtiyaç duyacak, bu yüzden kendine bu zamanı tanı. Eğer konuşmaya, paylaşmaya ya da sadece dinlenmeye ihtiyacın olursa, buradayım. Dualarım seninle.

Canım, bu yaşadığın çok zor ve yüreğinin ne kadar acıdığını tahmin edebiliyorum. Lütfen kendine karşı nazik ol ve yasını yaşamak için kendine izin ver. Bu süreçte yalnız olmadığını ve hissettiğin her duygunun tamamen normal olduğunu bil. Vücudun ve ruhun iyileşmek için zamana ihtiyaç duyacak, bu yüzden kendine bu zamanı tanı. Eğer konuşmaya, paylaşmaya ya da sadece dinlenmeye ihtiyacın olursa, buradayım. Dualarım seninle.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💜🤍

Eldorin Eldorin Bugün lekelenme ile hastaneye geldim ve betam aşırı düşmüş düşük yapacakmışım. Beni listeden çıkarırsın. Rabb'im tüm gebelerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ah canım benim çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde en güzel şekilde yeniden hamile kalır bebeğini kucağına alırsın 🙏🏻

Canım benimmm yeni gördüm çok üzüldüm canım 😔😔üzülme diyemicem üzüleceksin biliyorum canim. Rabbim ferahlik versin.insalah sağlıklı bir gebelik ile tekrar geleceksin dualarım seninle🤲🤲🤲🤲🤲

Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Shneh 31 yaş 1. Çocuk sat 1 Kasım kese 5+3 tdt 8 Ağustos kalp atışını da inşallah. Haftaya perşembe doktor randevusunda duyacağız 🙏🏻 o zaman yeniden güncellerim inşallah hayırlısı ile 😍

Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Shneh 31 yaş 1. Çocuk sat 1 Kasım kese 5+3 tdt 8 Ağustos kalp atışını da inşallah. Haftaya perşembe doktor randevusunda duyacağız 🙏🏻 o zaman yeniden güncellerim inşallah hayırlısı ile 😍
Hoşgeldin canım ❤️❤️ hayırlısı olsun 🥰 güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

Hanımlar merhaba, bende sanırım aranıza geldim. :) kaset testle adete 3 gün kala öğrendim bebişi. İnşallah yarın gideceğim hastaneye. 😊
Canım hoşgeldin aramıza ♥️ ben seni hangi topikten hatırlıyorum acaba 😍 tanıdık geldi nickin
Hazır olunca bilgilerini yazarsın ekleriz canım 🌻

Canım hoşgeldin aramıza ♥️ ben seni hangi topikten hatırlıyorum acaba 😍 tanıdık geldi nickin
Hazır olunca bilgilerini yazarsın ekleriz canım 🌻
Teşekkürler, sağlıklı beslenip eylülde hamile kalacağız gurubuyla Ekim kasım grubunda sanırım :)

Tamam inşallah yazarım :)

Bende 4+6 haftalık hamileyim ancak doktorum ilişkide sakınca olmadığını söyledi. Sadece korunmaya devam edin diye öneride bulundu. Spermin vajina genişletme etkisi varmış😊
Aaa asla bilmiyodum yaaa 😯😯vajinal genisleme kötü birşey mi şimdi zaten cok kisitli birliktelik ama biz buna dikkat etmiyorduk.bu konu hakkinda detayli bilgisi olan var mi kizlar korunmasiz iliski olursa ne olur

Aaa asla bilmiyodum yaaa 😯😯vajinal genisleme kötü birşey mi şimdi zaten cok kisitli birliktelik ama biz buna dikkat etmiyorduk.bu konu hakkinda detayli bilgisi olan var mi kizlar korunmasiz iliski olursa ne olur
Canım öyle aşırı aşırı. Korkulacak bir şey değil bu lar hep bir risk varsa tehlikeli yoksa sen istediğin kadar ilişkiye gir hiçbir şey olmuyor.

Yani şöyle söyleyeyim 🤭 38. Haftadan itibaren ilişki öneriyorlar korunmasız. Biz baya doğurayim diye uğraştık ama 41 de anca geldi mesela 🙈o yüzden kaygilanma ❤️

Benim hafifledi baya cok ters bir hareket yaparsam agriyor ama sari renkli akintim var baya
Bugün fark ettim ben de kasıklarım artık ağrımıyor diye. Sadece çok zorlarsam.kendimi fiziksel olarak o zamanlar
Anladim bende bi endişelendim demekki bebiş yer edindi kendine, sari akinti kanama alani varsa fitilde kullaniyorsan akıntına karişip cikiyor olabilir

Canım öyle aşırı aşırı. Korkulacak bir şey değil bu lar hep bir risk varsa tehlikeli yoksa sen istediğin kadar ilişkiye gir hiçbir şey olmuyor.

Yani şöyle söyleyeyim 🤭 38. Haftadan itibaren ilişki öneriyorlar korunmasız. Biz baya doğurayim diye uğraştık ama 41 de anca geldi mesela 🙈o yüzden kaygilanma ❤️
Anladim bende bi endişelendim demekki bebiş yer edindi kendine, sari akinti kanama alani varsa fitilde kullaniyorsan akıntına karişip cikiyor olabilir
Yok canim fitil filan kullanmadim henüz .ay Eldorin Eldorin bende panik oldum bir an acaba akintim korumasiz iliski yüzünden mi oldu diye bütün bildiklerimi unutmam kac puan yaa🥹🥹yarin doktora yinede sorayim bir saolsun bizimki takik korumasiz iliskiye de .🤦

Back