Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Anladım canım. Evet suni sancı biraz daha zorluyor diyorlar. Umarım üçüncü doğumun su gibi seni zorlamadan akar geçer ❤️

Benim de vajinal doğumdu. Rahat geçti. Herkesin doğum hikayesi çok farklı oluyor. Bedenine, hazırlanmaya, aldığın desteğe, doktorun ebenin yaklaşımına, bebeğin pozisyonuna göre bir sürü şeye göre değişebiliyor her şey. ❤️
Sen profesyonel bir destek almismiydin canim ben cok tecrubesizdim ikisindede ayni seyleri tekrar yaşamak istemiyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim .en onemlisi gercekten ebe doktor sadece dogum aninda yaninizda oluyor

Sen profesyonel bir destek almismiydin canim ben cok tecrubesizdim ikisindede ayni seyleri tekrar yaşamak istemiyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim .en onemlisi gercekten ebe doktor sadece dogum aninda yaninizda oluyor
Canım ben doktorumu özellikle doğal doğum yaptırmayı tercih eden bir doktor olarak seçmiştim ve dışarıdan destek almama izin vermesini istemiştim. Şanslıydım çok yakın arkadaşım doula'ydi. Evde bütün süreçte beraberdik. Her kasilmada beni çok rahatlamıştı. Bir serbest ebe ile çalışmayı tercih edebilirsin serbest ebeler tüm doğum süresince yanında oluyorlar hiç yalnız kalmiyorsun ve çok rahatlatiyorlar. Belki suni sanciya bile ihtiyaç duymazsin böyle oldugunda ❤️

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar ❤️

Canım ben doktorumu özellikle doğal doğum yaptırmayı tercih eden bir doktor olarak seçmiştim ve dışarıdan destek almama izin vermesini istemiştim. Şanslıydım çok yakın arkadaşım doula'ydi. Evde bütün süreçte beraberdik. Her kasilmada beni çok rahatlamıştı. Bir serbest ebe ile çalışmayı tercih edebilirsin serbest ebeler tüm doğum süresince yanında oluyorlar hiç yalnız kalmiyorsun ve çok rahatlatiyorlar. Belki suni sanciya bile ihtiyaç duymazsin böyle oldugunda ❤️

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar ❤️
Aynen canim belkide suni sanciya gerek kalmadan dogumumu gerceklestirmeme yardimci olur bu konuyu eşimle konusayim .çok sansliymissin bulunmaz bir nimet gerçekten çünkü o yasanilanlari asla silemiyorsun hafızandan

X