• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Anladım canım. Evet suni sancı biraz daha zorluyor diyorlar. Umarım üçüncü doğumun su gibi seni zorlamadan akar geçer ❤️

Benim de vajinal doğumdu. Rahat geçti. Herkesin doğum hikayesi çok farklı oluyor. Bedenine, hazırlanmaya, aldığın desteğe, doktorun ebenin yaklaşımına, bebeğin pozisyonuna göre bir sürü şeye göre değişebiliyor her şey. ❤️
Sen profesyonel bir destek almismiydin canim ben cok tecrubesizdim ikisindede ayni seyleri tekrar yaşamak istemiyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim .en onemlisi gercekten ebe doktor sadece dogum aninda yaninizda oluyor

Sen profesyonel bir destek almismiydin canim ben cok tecrubesizdim ikisindede ayni seyleri tekrar yaşamak istemiyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim .en onemlisi gercekten ebe doktor sadece dogum aninda yaninizda oluyor
Canım ben doktorumu özellikle doğal doğum yaptırmayı tercih eden bir doktor olarak seçmiştim ve dışarıdan destek almama izin vermesini istemiştim. Şanslıydım çok yakın arkadaşım doula'ydi. Evde bütün süreçte beraberdik. Her kasilmada beni çok rahatlamıştı. Bir serbest ebe ile çalışmayı tercih edebilirsin serbest ebeler tüm doğum süresince yanında oluyorlar hiç yalnız kalmiyorsun ve çok rahatlatiyorlar. Belki suni sanciya bile ihtiyaç duymazsin böyle oldugunda ❤️

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar ❤️

Canım ben doktorumu özellikle doğal doğum yaptırmayı tercih eden bir doktor olarak seçmiştim ve dışarıdan destek almama izin vermesini istemiştim. Şanslıydım çok yakın arkadaşım doula'ydi. Evde bütün süreçte beraberdik. Her kasilmada beni çok rahatlamıştı. Bir serbest ebe ile çalışmayı tercih edebilirsin serbest ebeler tüm doğum süresince yanında oluyorlar hiç yalnız kalmiyorsun ve çok rahatlatiyorlar. Belki suni sanciya bile ihtiyaç duymazsin böyle oldugunda ❤️

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar

Serbest ebeler derneğinden şehrinde ya da şehrine yakın ebeleri bulabilirsin. Onlar doktor seçimi konusunda da sana destek olurlar ❤️
Aynen canim belkide suni sanciya gerek kalmadan dogumumu gerceklestirmeme yardimci olur bu konuyu eşimle konusayim .çok sansliymissin bulunmaz bir nimet gerçekten çünkü o yasanilanlari asla silemiyorsun hafızandan

Kızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm
benim ilk hamileliğim sıfır bulantıydı çok iyiydi. bunda midem sürekli bulanıyo gibi 1 haftadır, öyle öğürme kusma yok ama sürekli bulantı halinde, 6+1 bugün

Benim maalesef burcum başak ama 😀😀😀
Malesef deme ben basaklari severim ya
Kızlar benim memeler oldu 3 külo 🥲 sağa sola dönüş işkence sanki tır dönüyo yatakta. Bir de tüm gün ayaktayım kasıkta batma oluyor tutunduğu yeri hissediyorum bariz bi oyulma hassasiyet bişiyler var. Bir de kocayla naptınız o durumları eskisi gibi sık mikmik yapmamalıyız sanki ne biliyim vicdanen rahat değilim 🙈 yarın kese görmeye gidicez. Devletten devam edenler detaylı ultrason için şimdiden randevu al anca 22. Haftaya sıra gelir diyor 🤯
Güzel haberler almışız hepinizi tebrik ediyorum aferin böyle hayırlı uğurlu devam topik olarak maşallah
Hayirli olsun canim guzel heberlerle devam edelim insallah kocayla mikmik olayi bende kapandi suanda korkumdan 🤣 3 aydan sonra insallah zaten bende istek mistek kalmadi dhjdjdjdjs bende kalp atisini bekliyorum dort gosle🫣

benim ilk hamileliğim sıfır bulantıydı çok iyiydi. bunda midem sürekli bulanıyo gibi 1 haftadır, öyle öğürme kusma yok ama sürekli bulantı halinde, 6+1 bugün
Bende kusma olmadi bi kez oldu ama ogurme ve yemeklerden tiksibme var istahm cok kapandi midem calkalaniyor onada meyve eksili bisey yersem iyi geliyor

Malesef deme ben basaklari severim ya

Hayirli olsun canim guzel heberlerle devam edelim insallah kocayla mikmik olayi bende kapandi suanda korkumdan 🤣 3 aydan sonra insallah zaten bende istek mistek kalmadi dhjdjdjdjs bende kalp atisini bekliyorum dort gosle🫣
Bende 4+6 haftalık hamileyim ancak doktorum ilişkide sakınca olmadığını söyledi. Sadece korunmaya devam edin diye öneride bulundu. Spermin vajina genişletme etkisi varmış😊

Bende 4+6 haftalık hamileyim ancak doktorum ilişkide sakınca olmadığını söyledi. Sadece korunmaya devam edin diye öneride bulundu. Spermin vajina genişletme etkisi varmış😊
Banada bi sakincasi yok dedi ama ben biraz pimpirikliyim tabi ondan tesekkur ederim bilgi icin 💕

DİKKAT DİKKAT

kızlar listeyi kontrol edin arada ❤️ eksik bilgi var mı atladigim var mı? Lütfen liste için bilgileri beni etiketleyerek paylaşın sonra mesaj aralarından bilgi cimbizlamaya calisiyorum 😂 sonra bu listeyi yapan kör oldu olmasın 😂

Kese kalp atışı cinsiyet gibi gelişmelerden beni mutlaka haberdar edin ki hemen ekleyelim.listeye.

Telefonumdan eklemek zor olduğu için yeni kayıtları pcden yapmak zorunda kalıyorum ama küçük bilgi eklemelerini hemen yapabiliyorum beni atlamayın

Sevgiler ❤️
bugün kese gördük küçücük 5 artı 6yım ama düzeltme gelir muhtemelen. 10 gün sonra çağırdı tekrar.

Back