Kese için gitmedim yazamamışım bi salı falan gideceğim doktora yazarım kese yada kalp atışı için uğur getirir inşllah bu sayfaAfedersin Yaş 33,çocuk yok,bugün kese 5+5 sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese için gitmedim yazamamışım bi salı falan gideceğim doktora yazarım kese yada kalp atışı için uğur getirir inşllah bu sayfaAfedersin Yaş 33,çocuk yok,bugün kese 5+5 sanırım
Gazlariz birbirimizi şimdi mümkün olduğunca yatiryorum da sonrasında artık hareketlenince bence o kadar almayız yaben ilk trimesterda almam belki veririm diyordum öyle bi özgüven. 2 haftadır beslenmemin çöplüğünün yanı sıra kolumu kaldıracak halim bile yok. ki düzenli spor yapan biriyim yani. bilmiyom ben ilkindeki gibi olcak kesin, 25 kilo
İnşallah canım güzel haberlerle gel benim ve Elo16 nin da kontrolü haftaya salı. Hepimiz güzel haberler alalım inşallahKese için gitmedim yazamamışım bi salı falan gideceğim doktora yazarım kese yada kalp atışı için uğur getirir inşllah bu sayfa
Amin inşallahİnşallah canım güzel haberlerle gel benim ve Elo16 nin da kontrolü haftaya salı. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah
cano boyum olsa ne 25 kiloyla ben de basket topu gibi oldum :dd neyse sonrasında verebiliriizzzz buna sığınıorummmKızlar dua edin boyunuz var 1.57 ile basket topu gibi oluyorum 60 kiloyum ilk hamileliğimde 56 ile hamile kaldım 74 ile doğurdum.simdi gidişata göre diyetisyen ile dewam edebilirim.
aletli pilates de yoga da çok benlik değil ya ben ağırlık çalışma insanıyım ama şuan resmen sıfır güç gjdskhfGazlariz birbirimizi şimdi mümkün olduğunca yatiryorum da sonrasında artık hareketlenince bence o kadar almayız ya
Ben de aletli pilates mi yapsam yoga mı ona karar veremedim
E9 Kasım o zaman. 4 hafyalıkmı olmuş bebikim
progestan bende kullaniyorun sari akinti yok bende sadece kendi beyaz seyi cikiyor o kadarBende de öyle ağızdan almak istiyorum progestan ama cesaret edemiyorum yan etkileri yüzünden.vajinal alınca sabah bı bakıyorum resmen dışarı akmış.
Benimde yok 5+5 im sadece akşam yemeklerinden sonra sanki hafif bi rahatsızlık olup geçiyor.Kızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm
Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorumhoşbuldukkk <3 bende bugün gideceğim :) bugün 5+6 olduk, ilk muayene olucak benimde. ama akşam benim randevum :)) haber et muhakkakk :))
Kızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm
Ben de 7+1'im sürekli ve yoğun bir bulantım yok ara sıra bazı bazı bir ufak bulanma geliyor. Ama öğürme ve kusma yokBenimde yok 5+5 im sadece akşam yemeklerinden sonra sanki hafif bi rahatsızlık olup geçiyor.
Evet canım o bende de var özellikle sabahları uyandığımda çok kötü durumda oluyorlar hem şiş hem de dokununca ağrıyor.Ben de 7+1'im sürekli ve yoğun bir bulantım yok ara sıra bazı bazı bir ufak bulanma geliyor. Ama öğürme ve kusma yok
Bende meme hassasiyeti çok yoğun. İlkinde hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum. Oğlum da sağolsun hiç rahat durmuyor ya kafa atıyor ya kolu carpiyor arada tekme sallıyor kucağından kalkarken kuvvet alıyor. Memelerim çok çekti
Olsun her konuya cevap vermişsin bir şekilde senin diğer doğumların zorlayıcı mi geçmişti, ondan mı korkuyorsun?Ayy mesajlari okuyup toplu yazasim oluyir tek tek yazmaya asla mecalim yok yaa :)valla terazi 16 yillik döngüden çıkmış yeni galiba bu döngü nün ödülü supriz bebek oldu bize :)) cinsiyet konusunda kizlar ilk defa benim kesem yuvarlak onceki keselerim hep fasülye gibiydi 2 tane oglum var yarin gidince fotosunu atarim size keseyi hem daha iyi görmüş olurum.bide kizim olur inşallah :)) dogumdan asiri korkuyorum dun oturdum agladim filan aksam olunca bir karamsarlik çöküyor hormonlardan heralde . bende az kilo almayi umuyorum şuan ayniyim keske evde hepbirlikte plastes filan baslasak ben varim .benimde goguslerim banu alkan gibi konudan konuya atlayarak sozlerimi bitiyorum
Canim evet ilki zaten cok kotuydu en buyuk tramvamdir sanirim ikincide zor oldu ama şükür onun kadar degil normal dogurdum ikisinide ama suni sanciyla kendi sancim yetmiyor yarim kaliyorum sunu sancida beni cildirtmisti tabi her dogum kendine has burdan ilk dogumunu normal yapmak isteyenleri korkutmayayim tamamen kendi tecrubelerimi paylasiyorumOlsun her konuya cevap vermişsin bir şekilde senin diğer doğumların zorlayıcı mi geçmişti, ondan mı korkuyorsun?
Canim evet ilki zaten cok kotuydu en buyuk tramvamdir sanirim ikincide zor oldu ama şükür onun kadar degil normal dogurdum ikisinide ama suni sanciyla kendi sancim yetmiyor yarim kaliyorum sunu sancida beni cildirtmisti tabi her dogum kendine has burdan ilk dogumunu normal yapmak isteyenleri korkutmayayim tamamen kendi tecrubelerimi paylasiyorum
Canım gözün aydın ne güzel bir haber. Hep güçlü güçlü atsın kalpleriEldorin canım güncele istersen 5+6 ikisininde kalp atışlarını duyduk elhamdülillah herkese nasip olsun
Şuan 6+4 um 6 ya girince başladı ilk hamileligimde de 6 da başlayıp 9 da bitmişti umarım bitmesi de benzerKızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm
merhaba beni de tabloya ekleyebilir misiniz, 5+1 de keseyi de gördük <3Selam Güzel Ağustos anneleri
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T @tilyam 30 2 25 Ekim 5+4 6+4 31 Temmuz Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 01 Ağustos @turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 01 Ağustos B Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 5+3 01 Ağustos @Heyecanli89 35 3 26 Ekim 5+4 02 Ağustos @Umutvari 32 1 24 Ekim 5+1 5+6 02 Ağustos Elo16 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @Arzu_Azra 29 2 27 Ekim 5+0 03 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 5+1 6+2 03 Ağustos @Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 5+1 04 Ağustos @anoniiim 33 1 29 Ekim 5+0 6+0 05 Ağustos M maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos 94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 6+2 05 Ağustos N nonsense38 34 3 29 Ekim 5+0 05 Ağustos @RukiyeKK 36 29 Ekim 05 Ağustos @kngl999 32 1 30 Ekim 5+0 06 Ağustos @elafel 29 1 30 Ekim 4+3 06 Ağustos @Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 5+4 06 Ağustos ben boyle sey gormedim 34 2 30 Ekim 07 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 5+2 07 Ağustos @alra5555 23 1 4 Kasım 4+6 07 Ağustos @mirage12 36 2 1 Kasım 4+6 08 Ağustos Y yulafff 33 1 1 Kasım 08 Ağustos karamel Latte 27 1 1 Kasım 5+4 08 Ağustos @Cemile hatun 40 2 2 Kasım 5+1 08 Ağustos @ioniq66 30 1 3 Kasım 5+1 10 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos @sonsuzaskk 36 1 5 Kasım 11 Ağustos @Visnee_ 34 2 6 Kasım 4+6 13 Ağustos @Merve3553 28 4 7 Kasım 13 Ağustos K karenhan 34 2 ikiz 30 Ekim 4+6 5+6 13 Ağustos @8996asya 28 1 31 Ekim 14 Ağustos @Jokeranne 33 1 7 Kasım 4+4 14 Ağustos @Leylambaharim 35 2 1 Kasım 15 Ağustos @esayy977 27 1 9 Kasım 16 Ağustos