Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
ben ilk trimesterda almam belki veririm diyordum öyle bi özgüven. 2 haftadır beslenmemin çöplüğünün yanı sıra kolumu kaldıracak halim bile yok. ki düzenli spor yapan biriyim yani. bilmiyom ben ilkindeki gibi olcak kesin, 25 kilo :KK70::KK70::KK70:
Gazlariz birbirimizi 😂 şimdi mümkün olduğunca yatiryorum da sonrasında artık hareketlenince bence o kadar almayız ya ❤️

Ben de aletli pilates mi yapsam yoga mı ona karar veremedim

Kızlar dua edin boyunuz var 1.57 ile basket topu gibi oluyorum 60 kiloyum ilk hamileliğimde 56 ile hamile kaldım 74 ile doğurdum.simdi gidişata göre diyetisyen ile dewam edebilirim.
cano boyum olsa ne 25 kiloyla ben de basket topu gibi oldum :dd neyse sonrasında verebiliriizzzz buna sığınıorummm :KK70:
Gazlariz birbirimizi 😂 şimdi mümkün olduğunca yatiryorum da sonrasında artık hareketlenince bence o kadar almayız ya ❤️

Ben de aletli pilates mi yapsam yoga mı ona karar veremedim
aletli pilates de yoga da çok benlik değil ya ben ağırlık çalışma insanıyım ama şuan resmen sıfır güç gjdskhf

Kızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm

Kızlar mide bulantiniz başladı mi baslayanlar kaçıncı hafta günde? Benim 5+3 başlamadı inşallah başlamaz ilk hamileligimde baya kötüydüm

Benimde yok 5+5 im sadece akşam yemeklerinden sonra sanki hafif bi rahatsızlık olup geçiyor.
Ben de 7+1'im sürekli ve yoğun bir bulantım yok ara sıra bazı bazı bir ufak bulanma geliyor. Ama öğürme ve kusma yok ❤️❤️

Bende meme hassasiyeti çok yoğun. İlkinde hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum. Oğlum da sağolsun hiç rahat durmuyor ya kafa atıyor ya kolu carpiyor arada tekme sallıyor kucağından kalkarken kuvvet alıyor. Memelerim çok çekti 😂

Ayy mesajlari okuyup toplu yazasim oluyir tek tek yazmaya asla mecalim yok yaa :)valla terazi 16 yillik döngüden çıkmış yeni galiba bu döngü nün ödülü supriz bebek oldu bize :)) cinsiyet konusunda kizlar ilk defa benim kesem yuvarlak onceki keselerim hep fasülye gibiydi 2 tane oglum var yarin gidince fotosunu atarim size keseyi hem daha iyi görmüş olurum.bide kizim olur inşallah :)) dogumdan asiri korkuyorum dun oturdum agladim filan aksam olunca bir karamsarlik çöküyor hormonlardan heralde . bende az kilo almayi umuyorum şuan ayniyim keske evde hepbirlikte plastes filan baslasak ben varim .benimde goguslerim banu alkan gibi konudan konuya atlayarak sozlerimi bitiyorum

Ben de 7+1'im sürekli ve yoğun bir bulantım yok ara sıra bazı bazı bir ufak bulanma geliyor. Ama öğürme ve kusma yok ❤️❤️

Bende meme hassasiyeti çok yoğun. İlkinde hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum. Oğlum da sağolsun hiç rahat durmuyor ya kafa atıyor ya kolu carpiyor arada tekme sallıyor kucağından kalkarken kuvvet alıyor. Memelerim çok çekti 😂
Evet canım o bende de var özellikle sabahları uyandığımda çok kötü durumda oluyorlar hem şiş hem de dokununca ağrıyor.☺️

Ayy mesajlari okuyup toplu yazasim oluyir tek tek yazmaya asla mecalim yok yaa :)valla terazi 16 yillik döngüden çıkmış yeni galiba bu döngü nün ödülü supriz bebek oldu bize :)) cinsiyet konusunda kizlar ilk defa benim kesem yuvarlak onceki keselerim hep fasülye gibiydi 2 tane oglum var yarin gidince fotosunu atarim size keseyi hem daha iyi görmüş olurum.bide kizim olur inşallah :)) dogumdan asiri korkuyorum dun oturdum agladim filan aksam olunca bir karamsarlik çöküyor hormonlardan heralde . bende az kilo almayi umuyorum şuan ayniyim keske evde hepbirlikte plastes filan baslasak ben varim .benimde goguslerim banu alkan gibi konudan konuya atlayarak sozlerimi bitiyorum
Olsun her konuya cevap vermişsin bir şekilde 😂😂 senin diğer doğumların zorlayıcı mi geçmişti, ondan mı korkuyorsun?

DİKKAT DİKKAT

kızlar listeyi kontrol edin arada ❤️ eksik bilgi var mı atladigim var mı? Lütfen liste için bilgileri beni etiketleyerek paylaşın sonra mesaj aralarından bilgi cimbizlamaya calisiyorum 😂 sonra bu listeyi yapan kör oldu olmasın 😂

Kese kalp atışı cinsiyet gibi gelişmelerden beni mutlaka haberdar edin ki hemen ekleyelim.listeye.

Telefonumdan eklemek zor olduğu için yeni kayıtları pcden yapmak zorunda kalıyorum ama küçük bilgi eklemelerini hemen yapabiliyorum beni atlamayın

Sevgiler ❤️

Olsun her konuya cevap vermişsin bir şekilde 😂😂 senin diğer doğumların zorlayıcı mi geçmişti, ondan mı korkuyorsun?
Canim evet ilki zaten cok kotuydu en buyuk tramvamdir sanirim ikincide zor oldu ama şükür onun kadar degil normal dogurdum ikisinide ama suni sanciyla kendi sancim yetmiyor yarim kaliyorum sunu sancida beni cildirtmisti tabi her dogum kendine has burdan ilk dogumunu normal yapmak isteyenleri korkutmayayim tamamen kendi tecrubelerimi paylasiyorum

Canim evet ilki zaten cok kotuydu en buyuk tramvamdir sanirim ikincide zor oldu ama şükür onun kadar degil normal dogurdum ikisinide ama suni sanciyla kendi sancim yetmiyor yarim kaliyorum sunu sancida beni cildirtmisti tabi her dogum kendine has burdan ilk dogumunu normal yapmak isteyenleri korkutmayayim tamamen kendi tecrubelerimi paylasiyorum

Anladım canım. Evet suni sancı biraz daha zorluyor diyorlar. Umarım üçüncü doğumun su gibi seni zorlamadan akar geçer ❤️

Benim de vajinal doğumdu. Rahat geçti. Herkesin doğum hikayesi çok farklı oluyor. Bedenine, hazırlanmaya, aldığın desteğe, doktorun ebenin yaklaşımına, bebeğin pozisyonuna göre bir sürü şeye göre değişebiliyor her şey. ❤️

Selam Güzel Ağustos anneleri

Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.

İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Sevgiler ❤️

ANNE ADIYAŞKaçıncı
Çocuk
SAT. KESEKALP ATIŞI💓🩵🩷T D T
@tilyam30225 Ekim5+46+431 Temmuz
Eldorin Eldorin 35223 Ekim01 Ağustos
@Sakayik3533125 Ekim4+601 Ağustos
@turuncusev27125 Ekim5+001 Ağustos
B Bu benim dunyam 35225 Ekim5+301 Ağustos
@Heyecanli8935326 Ekim5+402 Ağustos
@Umutvari32124 Ekim5+15+602 Ağustos
Elo16 Elo16 29326 Ekim02 Ağustos