Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
İnternette çok uygun modeller gördüm ben de onları bir yıl rahat kullanırım odayı ayırma işleri kaç yaşından sonra oluyor tam bilmiyorum ama odası olursa kaliteli bi şey alırım diyorum ben de
Ben kızımda 1 yaşında ayırmıştım çocuktan çocuğa değişir muhakkak yaşayarak öğrenmek en iyisi

Yarın da ben yaptıracağım insallah bakalım. İlk doğumumdan sonra benim kan kaybım çok olmuştu ve bayılmıştım yürümeye kalktığım an. O zaman da kan serumu almıştım alerji olmamıştı sanırım..

Ahsap tutulu olanlar da uzun süre kullanılamıyor.. Montessori cinsi odada en kullanışlısi oluyor bence.

Kızlar merhaba 16 hafta olup bebişi erkek olan var mı ya ben daha cinsiyet öğrenemedim 17+3 ama Bi kız Bi erkek öyle merakla bekliyoruz resmi koydum belki fikriniz olur sizin ultrasonlar nasıldı bu haftada
Ben erkeğe benzettim canım

Canım bana negatif gibi geldi bu testler sanki. Ama sen emin olmak için iki gün ara ile tekrarla. Madem yakın takip gerekiyor

Bugun gittim kızmış şimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle
Sağlıklı olsun ins banada erkek dendi bu zamana kadar ben artık erkeği kabullendim yanlış anlaşılmasın ama ileriyi düşündükçe boyca benden uzun yapılı birbirine arkaçıkan 4 erkek çocuğu arkamda olacak diye kendimi teselli ediyorum yada 3unu yatakta boğuşurken izlediğimde bu 3une de 4. Erkek yakışır diyorum ama detaylı ultrasonda kız deseler sanırım havalara ucarim farklı bir meyve olması hasebiyle ama biz ilk çocuktan itibaren esimle birlikte hep kız çocuğu çok istedik rabbim bu yüzden vermedi diyoruz

sizi anlıyorum Benim de bir kızım vardı 2 kızım oluyor ama belki detaylıda değişir

sizi anlıyorum Benim de bir kızım vardı 2 kızım oluyor ama belki detaylıda değişir
Rabbim herkese evlat sevgisini yaşatsın hayırlı bir şekilde de iki meyveden de tattirsin ben tadamadim tadamam da bu vakitten sonra çünkü artık baglatacagim tuplerimi ama rabbim bana hayırlı gelinler nasip etsin..kendi anneleri gibi olamam mutlak ama rabbim iki taraf içinde sevgi tohumlarini yesertsin

Amin hakkımızda güzel olanı rabbim gönlümüze razı eylesin

Bugun gittim kızmış şimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle
Ahahah bana da hep kıza benziyor dediler ben detaylı ultrasona kadar bekledim ekin olmak için detaylida kız olarak netleşti. Tüm organlar net göründüğü için daha doğru bir şey soyleyebiliyorlar. Siz gene de detaylida kadar bekleyin derim

Kaçıncı haftada detaylı ya girdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…