Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Gercekten yokmuydu benim bebişte hep arkası dönük saklıyor kendini siz gördünüz mü o zman

Detaylıda gördüm artık ondan öncekilerde çok ufak zaten anlaşılmıyor. Ya doktorunuz kız diyorsa kızdır ama siz yine detaylıyı bi bekleyin alışveriş için falan

Aaa çok yazik olmuş. Neyse onun kismeti yenilermis diyelim
Evet artik oyle diyorum ben de. Babasina da pasa pasa alican sen kasindin diyorum
Benim başıma geldi valla bilmiyorum ama çok net popişini gösterdiyse doğrudur bizimki hep kapattı orasını burasını asfhk
Aslinda onden gosterdi ama doktorum kiz gibi bacak arasi bos gorunuyor dedigi icin ben net bir sekilde kiz diyemiyorum. En son farkli bir doktora gitmistim orada arkasi donuktu kalca yapisina gore yuzde 80 kiz dedi. İkilideki doktor da kiz dedi. Erkek cikarsa buyuk surpriz olucak bize

Banada negatif geldi canım, ben bu testi yaptığımda rengi koyu pembe çıkmıştı direkt. Ama birdaha yap istersen regli günü. Hayırlısı olsun

20. Haftadayım bir iki gündür günde 1-2 sefer anca hissediyorum hareketini ancak bugün hiç hissetmedim. Sizler her gün hissediyor musunuz
Selamlar, 22. Haftadayım. 1 haftadır doğru düzgün hissetmiyorum, çünkü sürekli hareket halindeydim ordan oraya. Uyuyacakkende bayılıyor gibi uyuyorum yorgunluktan. Sorun olacağını düşünmüyorum ben

Teşekkür ederim cevabınız için yatıp elim karnımda bekliyorum hareket hissetmeyince de endişelendim

20. Haftadayım bir iki gündür günde 1-2 sefer anca hissediyorum hareketini ancak bugün hiç hissetmedim. Sizler her gün hissediyor musunuz
Ben dün gece 3-4 defa uyandım hepsine içerde dans ediyordu, sabah kalktığımda yine aynı.
Hatta bugün ilkkez otururken hissettim. Dünden beri şekerim çok yüksek ondan da kudurmuş olabilir emin değilim

Bende tabi 3 tane var..zaten benim için çocuk Faslı tamamen kapanmıştı Kasım ayında da taşınmıştk taşınırken evimde oyuncagindan kıyafetine Allah ne verdiyse hani eve misafir bebek gelir bir iki tane battaniye kalsın dediler onlara kadar dağıttım ve ben ogrendimki o ay hamile kalmışım tek çocukta tukurdugunu yalamak diye bişey yoktur hiç merak etme birde beni düşün kedi gibi doguruyorlar dediklerime taş cikartiyorum önümde egilecek kıvama geldiler.. kinadim kinadigim başıma geldi de diyebilirim

Anne cok hareketliyse az hissedilir yaziyordu bugun. Ben bacagimda bir sikinti var ondan cok hareket edemiyorum su siralar yattigim icin hissediyorum genelde. Ama hissetmeyi bekledigimde hep duruyor. Kizimda da oyle olurdu sanirim stresi hissedip duruyorlar gibi dusunuyorum

O anki şoku anlatamam zaten gerçekten büyük sürpriz oluyor o baby showerlar falan hepsi yanında basit kalıyor sürpriz anlamında

Oyy çok minnoşlar bende daha bir şey almadım henüz, detaylı stresi sardı beni gün yaklaştıkça güzel geçsin tek dileğim ve yaklaşık 10 gündür tek düşüncem. Her anı çok güzel onu hissetmek apayrı bişey rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin doğru zamanda

Kızlar grip oluyor gibiyim, rahatsız eden burun tıkanıklığı geliyor gümbür gümbür. Bu süreçte burun açıcı sprey kullanabilir miyim mesela ‘illiadin’ var elimde hamilelik öncesi kullanırdım onu. Şu an kullanabilir miyim? Ya da başka ne gibi bi yol izleyebilirim?

Merhabalar, geçmiş olsun. Hayır kullanamazsın canım onlar normal hastalık zamanında bile çok uzun kullanılması tavsiye edilmiyorken. Tuzlu su yapıp burnunu temizleyebilirsin. Okyanus suyu fısfısı kullanabilirsin, nazalnem gibi bebeklerin kullandığı fısfıs var içerisinde bir şey yok çokta açtığını söyleyemem ama yumuşatıyor onu kullanabilirsin. Ya da burnuna hava verebilirsin nebilazatör varsa. Ama ciddi rahatsızsan doktora git kuşak burun boğaza. Ben gittiğimde antibiyotik kullanmadan iyileşemedim çünkü.

Doktor bana illiadin yazmıştı. Çok güzel açıyor ama 5 günden fazla kullanmamalısın bağımlılık yapıyor. Onsuz nefes alamıyorsun sonra. Yine de ilaçsız daha iyi tabi. Serum fizyolojik yada tuzlu su yapabilirsin

Çok sağ olun kızlar

Henüz çok ağır değil, daha da ilerlemezse sıkıntı yok, bu şekilde idare edebilirim gibi. Sadece gece yatarken zorlanıyorum iki gündür. Gün içinde değil de gece yatarken iki fıs kullansam olur muyu merak ettim aslında ben. Hamile değilken kullandığım zaman çok güzel açardı çünkü, çok rahat ettirirdi beni.

Alternatif olarak söylediklerinizi denerim muhakkak

Ultrasondan cinsiyet anlayan varmı burda 10 haftalıgız.masallah

Eklentiler

• 20250404_153738.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…