Aşırı rahatladım.Aşagıda hissettim ben hep kasıkta yeni yeni yukarlarda hissediyorum.
Yok yani ben hissediyorum elimi koyunca ama eşim koyunca duruyorAşırı rahatladım.. Dışardan hissediliyor mu sizin artık ?
Ayy çokzeellYok yani ben hissediyorum elimi koyunca ama eşim koyunca duruyordışardan görünüyor sadece anca öyle gösterebiliyoruz babasına
Aynı aynıAyy çokzeell
Bizde başladık, nasıl hissetmezsin, oha bunu da mı hissetmedin, ay bunu kesin hissetmeliydin, odaklan düzgünce hissediceksin kavgalarına
Hissetmeye başladığımdan beri gebelik başka boyuta geçtiAynı aynıama onlarında hissetmelerine az kaldı
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah canımBen klasik bişey aldım canım bunu cok kullanamıcak muhtemelen 7-8 ay kadar anca. Daha sonra kız kardeşimn ahşap tütülü olanı alıcamodasında yatırabilirsemde orada yatar zaten. Benim aldıgım model bu. Ebebekten baby plus - safe side anne yanı beşiği.Eki Görüntüle 3569316
Bende bu anne yanını arkadaşımdan alıcam uzun süre kullanmayacağım için. Park yatak alıcam henüz çocuğuma ayrı oda yapma için odam yokBen klasik bişey aldım canım bunu cok kullanamıcak muhtemelen 7-8 ay kadar anca. Daha sonra kız kardeşimn ahşap tütülü olanı alıcamodasında yatırabilirsemde orada yatar zaten. Benim aldıgım model bu. Ebebekten baby plus - safe side anne yanı beşiği.Eki Görüntüle 3569316
Ben genelde göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyordum daha yeni yeni göbek deliği hizasında hissetmeye başladımHanımlar selam, ilk hareketlerini nerede hissettiniz.
Benim göbek deliğimin çok altında tam rahmin üstünde oluyor. V kısmının bittiği yerde. Biraz korkrum eşi aşşağıda demişlerdi daha önce. Acaba onunla ilgili mi yoksa sizler de orada mı hissetiniz kıpırtıları
Evet gerçekten öyle onlarda hissedince cok şey değişicekHissetmeye başladığımdan beri gebelik başka boyuta geçtionlar da hissetse de baba olsalar
Evet canım mantıklı benim müsait odam var odasını doğmadan yapıcaz nasip olursa inşallah.Bende bu anne yanını arkadaşımdan alıcam uzun süre kullanmayacağım için. Park yatak alıcam henüz çocuğuma ayrı oda yapma için odam yoken azından park yatak 2 yaşına kadar götürüyor.
Benimde aynı yerlerde ve her gün daha netBen genelde göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyordum daha yeni yeni göbek deliği hizasında hissetmeye başladımçok net hissediyorum artık aslında ama dışardan asla belli olmuyor. Plasenta ön duvardaymış sanırım ondan belli olmuyor
Anne yanı kısa süre kullanılıyor evet ama olmazsa olmaz, mutlaka alın bence. Ben ikinci el aldım zaten tertemiz oluyorlar her türlü. İlk kızımda da ikinci el kullanmıştımAy hangi modeli tercih ettin? Ben bir türlü karar veremiyorum içim tütülü minnoş bi şey istiyor ama iki türlü masraf olur mu hemen büyür mü diye de düşünüyorumçok kararsızım
İnternette çok uygun modeller gördüm ben de onları bir yıl rahat kullanırımAnne yanı kısa süre kullanılıyor evet ama olmazsa olmaz, mutlaka alın bence. Ben ikinci el aldım zaten tertemiz oluyorlar her türlü. İlk kızımda da ikinci el kullanmıştım
Ben gideceğim araba ile Rize’yePerşembe akşam yola çıkıyoruz bakalım nasıl bir süreç beni bekliyorum
7. Haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu yaptım, 21. Haftamda da yine aynı şekilde 15 saatlik ama beklemelerle falan 22 saati buluyor, herhangi bir sorun yaşamadım, doktorum da sorun olmaz dedi.
Kaç saat kadar edeceksiniz? Uçak seyahati olduğu için ve haftanız da gayet uygun görünüyor rahat olur.. arada kalkıp adımlamak yürümek gerekiyor. Yurtdışı uçuşlarında da uçak gayet bunun için uygun. 1.5-2 saatte bir hareket ederseniz bir sorun olmaz insallaharabayla seyahatte de aynı şekilde durmak gerekiyor hareket etmek için ben öyle de bir uzun seyahat yapmıştım arka koltuğa full uzanmıştım önde oturmadım mesela öyle şişkinlik vs de olmamıştı 7. Ayimda
16 haftalıkken, 1 hafta içinde 2 uçuş yaptım. Sorun yaşamadım çok şükür
Kızlar buraya sorduktan sonra bir daha bakma fırsatım olmadı birçok cevap gelmiş hepinize teşekkür ederim. Biraz geç oldu amaBu konuda ben de biraz kaygılıyım. Cuma günü uçağa binmem gerekiyor. 23. haftamdayım. Tecrübesi olan oldu mu sakıncası var mı ya
Sen dönene kadar bir kaçımız doğurmuş olacaktı az kalsınKızlar buraya sorduktan sonra bir daha bakma fırsatım olmadı birçok cevap gelmiş hepinize teşekkür ederim. Biraz geç oldu ama4,5 saat gidiş 4,5 saat dönüş uçak yolculuğu yaptım hiçbir sorun yaşamadım şimdilik. Doktorum da sorun olmayacağını söylemişti gitmeden. Uçakta arada kalktım dolaştım el ayak bileklerimi vs çevirdim kan dolaşımı için.
Uçak yolculuğum 3 saate yakındı ayaklarım şişti baya, bir de çok su içemedim tuvaletim gelmesin diye o yüzden ödemlerim oldu biraz. Onun dışında ben de sıkıntı yaşamadımKızlar buraya sorduktan sonra bir daha bakma fırsatım olmadı birçok cevap gelmiş hepinize teşekkür ederim. Biraz geç oldu ama4,5 saat gidiş 4,5 saat dönüş uçak yolculuğu yaptım hiçbir sorun yaşamadım şimdilik. Doktorum da sorun olmayacağını söylemişti gitmeden. Uçakta arada kalktım dolaştım el ayak bileklerimi vs çevirdim kan dolaşımı için.
Hahahajajah valla çok haklısınSen dönene kadar bir kaçımız doğurmuş olacaktı az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?