- 30 Ağustos 2023
- 62
- 52
- 8
Selam nasıl oldun haberdar et bizi. İyisindir umarımHah tam aynısı canım kasılma var 3-4 gündür benim bide ben aşırı idrara çıkmaya başladım tamam hamileliğimin başından beri var ama 16. Haftaya girdiğimden beri 20 dk bir yarım saate bir düştü bu süre yarın gitmeye karar verdim sorucam doktora inşallah yoktur birşey büyüdükleri içindir
Basiniz saolsun gebelikte herkesin basindan birtakim olaylar geciyor ve siz ne ilk ne de sonsunuz ayni sekildd gebelik geciren olmus olabilir neticesinde ne yazikki sizinki vicdan azabi ile sonuclanmis piskolojik destek almanizda fayda var yasadiginiz durum kolay degil ama bu olayi bu grupta paylasmaniz ne kadar dogru bilemedim gebe olarak beni uzdu ve gerdi acikcasi baska bir baslik altinda yazsaydiniz mutlaka sizinle ayni durumu yasayanlar cevap yazabilirdiMerhabalar arkadaşlar 10 ağustos gibi doğumum olacaktı 1 ay önce 13+4 ken terminasyon oldum bebeğimi malesef normal doğum ile doğurmak zorunda kaldım çapada recep has hocaya gittim ve bebeğimde anomaliler vardı o gün cvs ve mikroarray testi başlatıldı 2 hafta önce sonuç çıktı ve hiçbir şey yok wes testi ile başladık ve dün sonuç çıktı onda da görülen bir şey yok bebekteki bulgulara göre birkaç sendrom saydılar ama bu sendromlar mikroarrayde çıkmıyormuş sanırım weste çıkar dedik ama bebeğimde herhangi bir sendrom çıkmadı olayın vicdan azabınını hergün yaşıyorum tek tutunduğum şey doktorların boş doktorlar olmadığı ve yaşayıp yaşamayacığınu bilmezken yaşasada acı çekeceğini söylemeleri ve düşünmem ama çok üzülüyorum çok günah olduğunu düşünüyorum ama devam edemedim yapamadım bunun ömür boyu vicdan azabını yaşayacağım sanırım son dakikaya kadar bile lütfen kalbi dursun diye dua ettim çok üzülüyorum benimle aynı süreci yaşayanlar var mı böyle bir şekilde terminasyon yaptırdınız mı bilgilendirirseniz sonraki gebelikler için ne yaptınız nasıl atlattınız bunu gün geçtikçe daha kötü oluyorum başa çıkmadığımı düşünüyorum
Akşam yemekten sonra resmen catlicak gbi oluyorm benHanımlar karnında sertleşme hisseden var mı?
Basiniz saolsun gebelikte herkesin basindan birtakim olaylar geciyor ve siz ne ilk ne de sonsunuz ayni sekildd gebelik geciren olmus olabilir neticesinde ne yazikki sizinki vicdan azabi ile sonuclanmis piskolojik destek almanizda fayda var yasadiginiz durum kolay degil ama bu olayi bu grupta paylasmaniz ne kadar dogru bilemedim gebe olarak beni uzdu ve gerdi acikcasi baska bir baslik altinda yazsaydiniz mutlaka sizinle ayni durumu yasayanlar cevap yazabilirdi
Basiniz saolsun gebelikte herkesin basindan birtakim olaylar geciyor ve siz ne ilk ne de sonsunuz ayni sekildd gebelik geciren olmus olabilir neticesinde ne yazikki sizinki vicdan azabi ile sonuclanmis piskolojik destek almanizda fayda var yasadiginiz durum kolay degil ama bu olayi bu grupta paylasmaniz ne kadar dogru bilemedim gebe olarak beni uzdu ve gerdi acikcasi baska bir baslik altinda yazsaydiniz mutlaka sizinle ayni durumu yasayanlar cevap yazabilirdi
Aynisini banada kizim oldugunda ayni tepki ile vermisti bir akrabamiz OLSUN kiz olsun yani oda evlat sanki erkek olunca super anne olunuyor kiz olunca yarim . hissettigim sey kiz oldugu icin kucumsendigimdi ve bunuda soyleyen yine bir kadinAnnem cinsiyeti sordu. Kız dedim mutlu olarak. Bana ne dedi biliyor musunuz? OLSUN
Ya bide oğlum var ilk evliliğimden. Yani tabiki cinsiyet önemli değil benim için, sağlıklı olduğunu bilmek insana dünyaları bahşediyor da. İnsan mutlu da oluyor iki nimeti de tadacağı için. Çok enteresan gerçektensize bir gün annemi anlatayım çok isterim nelerin başıma geldiğini
Evet oda olabilir bide yasadigim siskinlik surekli su icmek icin cabaladigim icin olabilir 2 litreye denk getirmeye calisiyorum su ayran cay sivi baska bisi tuketmiyormBunu bende yazmıştım alt karnım değil üst karnım bir anda çıktı sanırım gebelik sayısı arttıkça oluyor rahim yukari doğru çıktıkça organları yukarı doğru itiyor
Yaşadığınız şeye kalbim acıdı gercekten cok üzüldüm cok zor ama neden tutup da buraya yazıyorsunuz ben sahsen okurken cok endiselendim, hala da yazıyı kaldırmamissinizMerhabalar arkadaşlar 10 ağustos gibi doğumum olacaktı 1 ay önce 13+4 ken terminasyon oldum bebeğimi malesef normal doğum ile doğurmak zorunda kaldım çapada recep has hocaya gittim ve bebeğimde anomaliler vardı o gün cvs ve mikroarray testi başlatıldı 2 hafta önce sonuç çıktı ve hiçbir şey yok wes testi ile başladık ve dün sonuç çıktı onda da görülen bir şey yok bebekteki bulgulara göre birkaç sendrom saydılar ama bu sendromlar mikroarrayde çıkmıyormuş sanırım weste çıkar dedik ama bebeğimde herhangi bir sendrom çıkmadı olayın vicdan azabınını hergün yaşıyorum tek tutunduğum şey doktorların boş doktorlar olmadığı ve yaşayıp yaşamayacığınu bilmezken yaşasada acı çekeceğini söylemeleri ve düşünmem ama çok üzülüyorum çok günah olduğunu düşünüyorum ama devam edemedim yapamadım bunun ömür boyu vicdan azabını yaşayacağım sanırım son dakikaya kadar bile lütfen kalbi dursun diye dua ettim çok üzülüyorum benimle aynı süreci yaşayanlar var mı böyle bir şekilde terminasyon yaptırdınız mı bilgilendirirseniz sonraki gebelikler için ne yaptınız nasıl atlattınız bunu gün geçtikçe daha kötü oluyorum başa çıkmadığımı düşünüyorum
Sıvı tukettikce midenizde şişiyor midemizde yavaş yavaş yukarı çıkıyor mutlak ilgisi vardırEvet oda olabilir bide yasadigim siskinlik surekli su icmek icin cabaladigim icin olabilir 2 litreye denk getirmeye calisiyorum su ayran cay sivi baska bisi tuketmiyorm
Ben de özele gittiğim hastanenin perinatoloğa yaptıracağım canım 6000.20 haftaya aldım ben randevu. Doktorum paran gitmesin şehir hastanesine git dedi ama dediğin gibi numara bulabilmek ne mümkün. Eşim de sizden kıymetli değil git gel git gel yapacağız devlette yorulacaksın helali hoş olsun özelde yaltıralım çünkü önemli bi ultrason dedi sağolsun. Allah imkanı olmayıp da devlete gitmek zorunda olanların yardımcısı olsunSelam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
İlk gebeliğimde yaptirdigim yere gideceğim ben de fiyatı 6000 TL. 21. Hafta için randevu alacağım pazartesi günü inşallahsizler ne yaptınız?
Aynen canım ya. Bu kadar önemli bir tetkik için devletten randevu alınamıyor bulunamıyor olması bile büyük saçmalık! Gerçekten imkanı olmayanlar ne yapacak bilmiyorum ki bir muayeneye 6000 lira artık bu devirde neredeyse bir sürü kişinin bütçesi için büyük külfet. Sen de İzmir'de misin kuzum?Ben de özele gittiğim hastanenin perinatoloğa yaptıracağım canım 6000.20 haftaya aldım ben randevu. Doktorum paran gitmesin şehir hastanesine git dedi ama dediğin gibi numara bulabilmek ne mümkün. Eşim de sizden kıymetli değil git gel git gel yapacağız devlette yorulacaksın helali hoş olsun özelde yaltıralım çünkü önemli bi ultrason dedi sağolsun. Allah imkanı olmayıp da devlete gitmek zorunda olanların yardımcısı olsun
Ben de 21+2 için randevu aldım 27 marta, Kahramanmaraş’tayım. Bizim burada bulabilmek ne mümkün. Adana’dan aldık biz de, devlet hastanesinden. Randevu aldığımız doktor da Kahramanmaraş’tan gitti oraya. Randevuyu ortak yakın bi doktor arkadaşım halletti sağ olsun. Yoksa muhtemelen oradan da bulamayacaktık. Özellerde fiyatlar çok yüksek, devlette de randevu bulabilmek büyük sıkıntı. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçektenSelam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
İlk gebeliğimde yaptirdigim yere gideceğim ben de fiyatı 6000 TL. 21. Hafta için randevu alacağım pazartesi günü inşallahsizler ne yaptınız?
Selam canım bende 23.haftaya alabildim 8 nisana banada 6 bin dedilerSelam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
Ya benim kaynanamda çok erkek bebek düşkünü sağlıklı olsunlarda hayırlı evlat olsunlarda en önemli olan o siz annenizi takmayın benceAnnem cinsiyeti sordu. Kız dedim mutlu olarak. Bana ne dedi biliyor musunuz? OLSUN
Ya bide oğlum var ilk evliliğimden. Yani tabiki cinsiyet önemli değil benim için, sağlıklı olduğunu bilmek insana dünyaları bahşediyor da. İnsan mutlu da oluyor iki nimeti de tadacağı için. Çok enteresan gerçektensize bir gün annemi anlatayım çok isterim nelerin başıma geldiğini
Merhaba bende Adana'da yım hangi hastaneden aldınız. Birde kaçıncı haftada yapılması lazımBen de 21+2 için randevu aldım 27 marta, Kahramanmaraş’tayım. Bizim burada bulabilmek ne mümkün. Adana’dan aldık biz de, devlet hastanesinden. Randevu aldığımız doktor da Kahramanmaraş’tan gitti oraya. Randevuyu ortak yakın bi doktor arkadaşım halletti sağ olsun. Yoksa muhtemelen oradan da bulamayacaktık. Özellerde fiyatlar çok yüksek, devlette de randevu bulabilmek büyük sıkıntı. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten
Yüreğir Devlet Hastanesi’de Perinatolog Dr. Fatma İşlek Uzay’dan aldık randevuyu. Kendisine bizzat bi arkadaşım daha gitmişti detaylı ultrason için, çok memnun da kalmıştı. Umarım bizim için de güzel geçer süreçMerhaba bende Adana'da yım hangi hastaneden aldınız. Birde kaçıncı haftada yapılması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?