Ben de bazilarina kiz istiyorum dedigimde saglikli olsun da farketmez diyorlar. Ya tabi ki once saglikli olmasini istiyoruz. Hep surekli yanlis bir sey diliyormusum gibi hissettiriyorlar. Ama icimden kizima kiz kardes geciyor ne yapayim. Oglum olursa da basimin taci tabii ama garip geliyor bu tepkiAnnem cinsiyeti sordu. Kız dedim mutlu olarak. Bana ne dedi biliyor musunuz? OLSUN
Ya bide oğlum var ilk evliliğimden. Yani tabiki cinsiyet önemli değil benim için, sağlıklı olduğunu bilmek insana dünyaları bahşediyor da. İnsan mutlu da oluyor iki nimeti de tadacağı için. Çok enteresan gerçektensize bir gün annemi anlatayım çok isterim nelerin başıma geldiğini
5 yerden fiyat aldim. Biri 9900 dedi bir kaci 6700 civari. Bir kisi 4500 dedi o da perinatolog degilmis. Devlette gercekten cok zor bulmak. Once sanirim normal muayeneye gidip randevu actirmamiz gerekiyor degil mi? İstanbulda bezmialeme sorucam bir de yari vakif yari devlet orasi kizimda da oraya yaptirmistim daha uygundur diyorum ama sormadim daha. İstanbuldaki arkadaslarin aklinda olsun. Cidden bu fiyatlar ne boyleSelam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
İlk gebeliğimde yaptirdigim yere gideceğim ben de fiyatı 6000 TL. 21. Hafta için randevu alacağım pazartesi günü inşallahsizler ne yaptınız?
Ben 19. Hafta kontrolüne gidicem önümüzdeki hafta daha sonra detaylı ultrason randevumu alacağım ben de 22. hafta gibi almayı düşünüyorum.Selam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
İlk gebeliğimde yaptirdigim yere gideceğim ben de fiyatı 6000 TL. 21. Hafta için randevu alacağım pazartesi günü inşallahsizler ne yaptınız?
Canım ben 21.haftada yaptıracağım randevu aldım Mart ın 25ine denk geliyoSelam kızlar detaylı ultrason için gün alan, alabilen var mı? Ben izmir'deyim. Devlette detaylı ultrason yapan yer bulamadım resmen aşırı saçmalık. Şehir hastanesini aradım defalarca cevap vermiyorlar. Dokuz Eylül üniversitesinde bir hoca buldum nispeten ozellere göre fiyatı daha uygun ona da randevu bulmak başlı başına dert hep dolu diyor bütün randevuları.
Ben de anadolu yakasındayım muayenehanesi olan perinatolog 5 bin diyor. Zeynep kamilde 2 haftadır pusudayım ama hiç göremedim antenatal polikliniği. Okul müdürümün eşi hemşire bakalım bana bir yol gösterir umarım. Elden mi veriyorlar acaba bir gideceğim tekrar.Aynen canım ya. Bu kadar önemli bir tetkik için devletten randevu alınamıyor bulunamıyor olması bile büyük saçmalık! Gerçekten imkanı olmayanlar ne yapacak bilmiyorum ki bir muayeneye 6000 lira artık bu devirde neredeyse bir sürü kişinin bütçesi için büyük külfet. Sen de İzmir'de misin kuzum?
Hiç bir yan etkisi yok 25 mg zaten en düşük dozu ben de kullanıyorum hamileliğimin başından beri hiç merak etmeKizlar selam bende bugün Dr a gittim kasilmalarimi söyledim pro..tan verdi kasılma hissedersen iç dedi bide TSH 4.200 çıktı ve 25gr ilaca başla yarın sabah dedi ben anlamıyorum sağlık ocaginda yaptırmıştım 4.8 çıkmıştı ilk haftalar 2 gün sonra ozeLde hastanede yaptırmıştım 2.50 çıkmisti arada bu kadar fark var bu yeni 4.200 cikanida sağlık ocağında yaptırdim 2 gün once ama doktorum bu sefer ilaca başlayalım dedi moralim bozuldu ilaç kullanan var mı varsa yan etkileri neler acaba
Ben de kullaniyorum canim 25 mcg, sağlık ocagindaki tsh degerleri yanlis cikiyor genellikleHiç bir yan etkisi yok 25 mg zaten en düşük dozu ben de kullanıyorum hamileliğimin başından beri hiç merak etme
Ben kullanıyorum 6 gün 25mg 1 gün 50mg olarak.Kizlar selam bende bugün Dr a gittim kasilmalarimi söyledim pro..tan verdi kasılma hissedersen iç dedi bide TSH 4.200 çıktı ve 25gr ilaca başla yarın sabah dedi ben anlamıyorum sağlık ocaginda yaptırmıştım 4.8 çıkmıştı ilk haftalar 2 gün sonra ozeLde hastanede yaptırmıştım 2.50 çıkmisti arada bu kadar fark var bu yeni 4.200 cikanida sağlık ocağında yaptırdim 2 gün once ama doktorum bu sefer ilaca başlayalım dedi moralim bozuldu ilaç kullanan var mı varsa yan etkileri neler acaba
Ben en son 17+0’da gitmiştim. Biraz da önden gidiyor, ultrasona göre 17+3 iken 200 gr kadardı. Şimdi kaç olduk hiç bilmiyorum, 18+4 şu anMerhabalar arkadaşlar nasılsınız bebeginiz bu haftalarda kaç kilo acaba benimki biraz tombik olucak 184 gramda
Teşekkür ederim canımHiç bir yan etkisi yok 25 mg zaten en düşük dozu ben de kullanıyorum hamileliğimin başından beri hiç merak etme
Teşekkür ederim canımBen kullanıyorum 6 gün 25mg 1 gün 50mg olarak.
Korkma hiç bir zararı yok kullanmazsan tehlikeli asıl
Umraniye devlettende bak detayli usg yapilmaz yaziyodu ama bana ikili testi yapmisti bende randevumdan once gidip sordum ikili test yapiliyo dediler . Detayliyid umarim yaparlar yine gidip sorucamBen de anadolu yakasındayım muayenehanesi olan perinatolog 5 bin diyor. Zeynep kamilde 2 haftadır pusudayım ama hiç göremedim antenatal polikliniği. Okul müdürümün eşi hemşire bakalım bana bir yol gösterir umarım. Elden mi veriyorlar acaba bir gideceğim tekrar.
Üniversite hastanelerinde genelde oluyor diye duydum bir araştırmak lazım
Bende 16+5im ama kilosu biraz onden gidiyor o kadarda yememe içmeme dikkat ediyorumBen en son 17+0’da gitmiştim. Biraz da önden gidiyor, ultrasona göre 17+3 iken 200 gr kadardı. Şimdi kaç olduk hiç bilmiyorum, 18+4 şu an
Ultrasonda da gün olarak önden gidiyor mu pekiBende 16+5im ama kilosu biraz onden gidiyor o kadarda yememe içmeme dikkat ediyorum
Tamam perinatoloji olarak mı bakayımUmraniye devlettende bak detayli usg yapilmaz yaziyodu ama bana ikili testi yapmisti bende randevumdan once gidip sordum ikili test yapiliyo dediler . Detayliyid umarim yaparlar yine gidip sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?