Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
13+4 cinsiyet görüntüsü hanımlar daha sonra hiçbir gittiğimde net görüntü alamadık ters duruyor sizce cinsiyeti nedir doktor tam emin olmamakla birlikte erkek gibi duruyor dedi

Ben de bazilarina kiz istiyorum dedigimde saglikli olsun da farketmez diyorlar. Ya tabi ki once saglikli olmasini istiyoruz. Hep surekli yanlis bir sey diliyormusum gibi hissettiriyorlar. Ama icimden kizima kiz kardes geciyor ne yapayim. Oglum olursa da basimin taci tabii ama garip geliyor bu tepki
5 yerden fiyat aldim. Biri 9900 dedi bir kaci 6700 civari. Bir kisi 4500 dedi o da perinatolog degilmis. Devlette gercekten cok zor bulmak. Once sanirim normal muayeneye gidip randevu actirmamiz gerekiyor degil mi? İstanbulda bezmialeme sorucam bir de yari vakif yari devlet orasi kizimda da oraya yaptirmistim daha uygundur diyorum ama sormadim daha. İstanbuldaki arkadaslarin aklinda olsun. Cidden bu fiyatlar ne boyle

Ben 19. Hafta kontrolüne gidicem önümüzdeki hafta daha sonra detaylı ultrason randevumu alacağım ben de 22. hafta gibi almayı düşünüyorum.
Özelde yaptırıcam bende kendi hastanemde henüz fiyat bilmiyorum malesef devlette bu tarz şeyler işkenceye dönüşüyor.

Kizlar selam bende bugün Dr a gittim kasilmalarimi söyledim pro..tan verdi kasılma hissedersen iç dedi bide TSH 4.200 çıktı ve 25gr ilaca başla yarın sabah dedi ben anlamıyorum sağlık ocaginda yaptırmıştım 4.8 çıkmıştı ilk haftalar 2 gün sonra ozeLde hastanede yaptırmıştım 2.50 çıkmisti arada bu kadar fark var bu yeni 4.200 cikanida sağlık ocağında yaptırdim 2 gün once ama doktorum bu sefer ilaca başlayalım dedi moralim bozuldu ilaç kullanan var mı varsa yan etkileri neler acaba

Canım ben 21.haftada yaptıracağım randevu aldım Mart ın 25ine denk geliyo

Ben de anadolu yakasındayım muayenehanesi olan perinatolog 5 bin diyor. Zeynep kamilde 2 haftadır pusudayım ama hiç göremedim antenatal polikliniği. Okul müdürümün eşi hemşire bakalım bana bir yol gösterir umarım. Elden mi veriyorlar acaba bir gideceğim tekrar.
Üniversite hastanelerinde genelde oluyor diye duydum bir araştırmak lazım

Hiç bir yan etkisi yok 25 mg zaten en düşük dozu ben de kullanıyorum hamileliğimin başından beri hiç merak etme

Ben de adanadayım, sehir hastanesinden ümran hoca ayrılmış, ayrılmasaydi ona gitmek istiyodum, detaylı icjn ne yapsam bilemiyorum

Ben kullanıyorum 6 gün 25mg 1 gün 50mg olarak.
Korkma hiç bir zararı yok kullanmazsan tehlikeli asıl

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız bebeginiz bu haftalarda kaç kilo acaba benimki biraz tombik olucak 184 gramda

Umraniye devlettende bak detayli usg yapilmaz yaziyodu ama bana ikili testi yapmisti bende randevumdan once gidip sordum ikili test yapiliyo dediler . Detayliyid umarim yaparlar yine gidip sorucam

Kızlar ben 19+3 oldum ama hareket hissedemiyorum hala, yani ellerim karnımda bekliyorum yok öksürüyorum bakıyorum gene yok, nasıl bi şey çok merak ediyorum ama bi türlü hissedemedim inşallah sıkıntı yoktur ilk gebelik geç hissedilir dediler ama hisseden de çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…