Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Benim 2 veya 3 haftadır kasılma gibi oluyor sol tarafimda karnım sertleşiyor sanki aşağıya baskı yapıyor tedirgin oluyorum c.tesi doktora gideceğim sorucam acaba büyüdüğü için mi bilemedim bide birden bire aşırı idrara çıkma isteği geliyor kasilinca

Mutlaka gidin ben 32 haftalık doğum yaptım küçüğümü belden sıkışma tarzıyla başladı bu rahim kasılması oluyor en son kaşıklarla kuyruk sokumuna ilerliyor sakın ihmal etmeyin eşim beni çok bekletti açılmam başlamıştı geri döndüremeyiz dedi doktor geç kalmışsın demişti ilkim normal doğumdu acil sezeryama alındı bebek ters olduğu için tehlikeye sokmamak işin bazı ağrıları dikkate alın lütfen rica ediyorum ben yaşadım siz yaşamayın

Hah tam aynısı canım kasılma var 3-4 gündür benim bide ben aşırı idrara çıkmaya başladım tamam hamileliğimin başından beri var ama 16. Haftaya girdiğimden beri 20 dk bir yarım saate bir düştü bu süre yarın gitmeye karar verdim sorucam doktora inşallah yoktur birşey büyüdükleri içindir

Çok haklısınız yarın gidicem bende bundan korkuyorum çünkü

Kızlar gebelıkte ekran maruzıyetı bebege ne kadar etkı edıyor? Riskli haftalar hangileri? Bılgısı olan var mı? Google hem bir şey olmaz diyor hem ciddi sorunlardan bahsediyor. Bu haftaya kadar yogun bulantıdan başka bir şey yapamayıp telefona cok dusmusum ekran surem bekledıgımden cok geldı cok endişeliyim. Artık daha ıyıyım başka şeylere yönelirim zaten ama sımdıye kadar olan zaman ıcın ıcımı bır stres kapladı.

İnşallah dediğin gibidir ben bazen şekerden şüpheleniyorum ama doktora sormak en iyisi bizide bilgilendir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…