Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Merhabalar size özelden mesaj attım bakabilir misiniz

Yaa yanliz olmadigima cok sevindim gercekten. Demek ki normali bu rahatladim
Kac litre su iciyorsun
1.5-2 arasi bulantim devam ettiginden cogu zaman 1.5 da kaliyorum

1 düşük sonrası aşı olmuştum 2 yıl önce. Ben de 5 haftalıkken henüz kalp hareketleri olmuşmadı ama yine de yapalım dediler indirekt coombs testi negatif çıkınca yaptılar ( pozitif çıksaydı da titresi önemliymiş)
Bunda da 8 ve 16. Haftada lekelenme oldu. 2 sinde de aşı yaptılar. Aşının koruyuculuğu 6 hafta sürüyor. Her lekelenmede değil de mesela 6 hafta içinde olduysa, 2. Bir lekelenmede zaten koruyor diye yapmıyorlar. Ben anadolu yakasında göztepe ve zeynep kamile gittiğimde iki hastane de kan tahlili yaptıktan sonra bana bu aşıları yaptılar.

Bende de tansiyon yüksek çıkıyordu. Bir de belim tutuluyordu magnezyuma başlayalı şükür tansiyon düzeldi gibi en azından 14 leri 9ları görmüyorum yüksek tansiyon istenmiyor gebelikte. Günde bir tok karna alıyorum bulantı yapması diye. Ayrıca kasılmaya da çare oluyor kullanmalısın bence bir zararı yok rutin takviyelerde veriyorlar zaten

Kizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor
Geçen hafta pozisyonuna bağlı olabilir demişti doktorum
Ama şeker hastalığında da sık idrara çıkılır bir doktorunuza sorun isterseniz

Kızlar günaydın
erken biraz ama elbise dolabı ve şifonyer aldım bebikoya çilekte 2024 fiyatları ve 9 taksit vardı ihtiyacı olan varsa
Oda yapmayacağım aslında ama eşyalarını da koyacak bir şeyler lazımdı dedim dolap şifonyer alayım, biraz büyüyünce abisinin yerden montessorri yatağı var sade, ona veririm ve abiye de genç odası inşallah
içim kıpır kıpır oldu sağlıkla kavuşalım eve bir kız enerjisi geldi şimdiden sanki dinazorlardan iş makinalarından sonra

Geçen hafta pozisyonuna bağlı olabilir demişti doktorum
Ama şeker hastalığında da sık idrara çıkılır bir doktorunuza sorun isterseniz
Belki de o yuzdendir. Seker cihazim vardi bugun olctum normal degerler araliginda cikiyor. Biraz takip edip doktoruma daniscam insallah

Selamlar herkese :) bir güncelleme yapayım dedim biz de bugün tam 15 haftalık olduk haftaya üçlü tarama var onu bekliyorum. 13 haftalıkken cinsiyeti de öğrendik, erkekmiş Hatta ismini de belirledik "Ege" :) Bulantılarım artık geçti ama cilt kuruluğu başladı bu kez de, yüzüm ellerim ve saç derim dökülüyor resmen kuruluktan. Bioderma krem kullanıyorum ama o da pek hafifletmedi, kafa derim içinse henüz bir çözüm bulamadım. Var mı benzer durumları yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…