Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Kızlar geçen hafta dr %100 erkek dedi, ama sosyal medyada 20. haftadan sonra yanılan çok olduğunu gördüm. Kıyafet almak istiyorum ama bu durum beni çok tedirgin ediyor. Sizce değişebilir mi?
Bana 3 doktor birden farklı zamanlarda baktılar erkek dedi. Herhangi bi belirti var mı?
Bende son günlerde 1-2 kere kusma oldu sadece

Benim de çok var, doktor ultrasonda da farketti hatta rahminde kasılma var dedi. Magnezyum verdi 1 haftadır kullanıyorum, %100 geçirdi diyemem ama %60 kadar azalttı
Ya banada verdi magmezyumu son gittiğimde ama içmedimo zaman icmekte fayda var en azından deneyim umarım işe yarar çünkü şuanda küçük olmasina ragmen bu kadar baskı hissetmem normal değil belli bir saatten sonra yatalak gibi oluyorum ağrılardan

Farketmiştim ben seni eksik bilgilerler de olsa yine de kaydetmiştim alt kısma şimdi diğer bilgilerini de ekledim

Bana 3 doktor birden farklı zamanlarda baktılar erkek dedi. Herhangi bi belirti var mı?
Bende son günlerde 1-2 kere kusma oldu sadece
kızlarımda ki belirtilerin hemen hemen aynısı sadece gögüs hassasiyeti vardı diğerinden farklı. Turşu tatlı ne bulsam yiyorum aşermelerimde de farklılık yok

3. Gebeligim fark ettmde gobegimin alt kisim degil ust kismimda siskinlik var

Bir dene bakalım inşallah faydasını görürsün

Ben zaten kendi şehrimde takipliyim, sizin de belirttiğiniz üzere acil durumda ya da sonrası doğum durumunda yakın olmak, ulaşabiliyor olmak elzem elbette. Sadece detaylı ultrason için gideceğim Adana’ya, bunu da net şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum , gözünüzden kaçmış olmalı. Burada herhangi bir doktor da tercih etsem, bu Bülent hoca da olabilir başkası da olabilir önemli değil. Tercihim sadece detaylı ultrasona bakmaları konusunda. Onun dışında hastanemden de doktorumdan da gayet memnunum. Durduk yere bir başka hocadan neden devam edeyim? Zaruri bir durum olsa elbette bütün süreci perinatolog ile yürütürüz ama şu durumda çok şükür ki riskli durum olmadığından kendi doktorumdan devam ediyorum. Kaldı ki öyle sandığınız türden korkusu olduğunu düşünmüyorum, başka hocaya gidersem o hocadan devam ederim gibisinden vs. Siz keyfi olarak bir başka hocaya gidiyor ya da gitmeniz durumunda hemen oradan mı devam ediyorsunuz mesela?

Merhabalar, hamileliğimde kanama olduğu için erkenden yapıldı benim. Maalesef bilemiyorum. Bursa’da yaşıyorum. Bunu tüm doktorlar söyler zaten benim kendi doktorum özel. Ama kanama olduğunda şehir hastanesine gittik acile. Direkt orda yatış verip iğne yaptılar bana.

Magnezyum kullanın bence. Magnezyum bir çok hastalık veya vücut durumu için çok iyi gelen etken. Benimde bacağımda iğne batmadı gibi uyuşma gibi oluyordu. Ona iyi geldi açıkçası.

Kizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor

Kizlar cok sık tuvalete gidiyorum. İlk gebeligimde bebek buyudugunde oluyordu bu henuz mesaneye basi falan da yok. Bu sekilde olan var mi? Gece 3-4 kere kalkiyorum ilerleyen zamanlar endiselendiriyor
İlk doğumundan sonra belki oluyor olabilir. Benim ilk hamilelğim olduğu için çok anlayamıyorum ama, gece 1 kere uyanıyorum bende.

Bende minimum 3-4 kere gidiyorum. Gün içinde abartısız belki 10-15 tir. Ama ben normalde de çok giderdim. Hamile değilken de gece 1 kere kalkardım mutlaka

İlk doğumundan sonra belki oluyor olabilir. Benim ilk hamilelğim olduğu için çok anlayamıyorum ama, gece 1 kere uyanıyorum bende.
Evet ilkinde farkettigim bir sey yoktu sadece karnim iyice buyudugunde klozetin yanina bi koltuk atip orada kalayim artik diye dusundugumu hatirliyorum ama bunda simdiden boyleyse ileride ne olur bilmem

Bende minimum 3-4 kere gidiyorum. Gün içinde abartısız belki 10-15 tir. Ama ben normalde de çok giderdim. Hamile değilken de gece 1 kere kalkardım mutlaka
Ben de normalde gece 1 kere kalkardim evet evet gunduz 10 u rahat buluyor benim de. Yanliz olmadigimi duymak rahatlatti. Valla en buyuk sey acaba duzeltilecek bir sey mi normal mi diye dusunmek her belirtiyi. Her gebelik farkli cidden

Benim ilk gebeliğim, ben de normalime göre bu dönemde çok sık gidiyorum tuvalete. Tüp bebek olduğundan acaba ilaçların etkisinden mi diye düşündüm epey bir zaman, mesaneye baskı yapacak büyüklükte değil sonuçta Ama sanırım bu durumu yaşayan da çok. Benim 3. Aydan sonra biraz daha azaldı gibi ama. Öncesinde her gece 3-4 kere muhakkak kalkardım, şimdi en azından 1 kereyle yetinebiliyorum

Bence normal ama yinede Dr a sorucam insan panik oluyo birden bire bı basliyo korkuyorum kan hacmimiz artiyomus ondan olabilirmiş ama dediğin gibi yapicam sağol canım

Kac litre su iciyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…