Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Güzel elhamdülillah bi sıkıntı yok
Doktor kıza benziyor diyo kesin kız demedi bacak arası cok açık değil dedi haftaya kontrol var bakalım değişicekmi biz kız diyoruz artık alıştık
Ay kız olunca net söylemiyorlar ya insanın hevesi de kursağinda kalıyor de mi goUn aydın en azından tahmin aldık diyelim

Canim detaylı ultrason önemli bir konu gerçekten. Eğer cihazı yeterliyse ve sertifikasi varsa değerlendirebilirsin tabi ki ama ben mesela perinatolog tercih ederdim.

yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederim
Öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Ben de belirttiğiniz hastanede takipliyim. Yakın bi arkadaşım da aynı hastanede bir diğer doktordan takipli. Her iki doktorun belirtmesinden yola çıkarak; “Ben bakıyorum ama ikinci bir göz de görsün istiyorum, hastane bünyesinde bize verilen cihazla detaylı ultrason için yeterli değil.” dendi. Dolayısıyla 3 farklı doktora yönlendirdi, biri şehrimizde, ikisi il dışında. Bu belirttiği isimler arasında Bülent Köstü yok.

Bülent hoca da muhakkak iyidir. Ama ona yönlendirmeyişini şöyle anlayabiliyorum: Aynı hastane bünyesinde aynı alanda başka bir doktora neden yönlendirme yapsın? Kullandıkları cihazlar aynı. Bu hem mesleki olarak etik olmaz, hem de kendi kendilerine yaptıkları haksızlık olarak düşünürüm. Bülent hocanın da uzmanlık alanı perinatoloji değil neticede.

Bu yüzden Adana’da direkt perinatolojiden randevu aldık. Burada kendi doktoruma görünüp, aynı hafta da Adana’ya gitmeyi planlıyoruz. Süreç hepimiz için iyi olur umarım. Tekrardan çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Canim diğer bilgileri de vereyim sana eksik kalmasın liste ben bı ara küstüm sildim kendimi bir iki kişi yüzünden şu an aktif yazmiyirlar buraya tekrar listeye girebilirim bence

yaş 35,
2. Çocuk
23 Ekim son adet tarihi
Kese 8+0
Kalp atışı 8+0

Tahmini doğum tarihi 01.08

Bırak onları gel sen boşver gitti onlar

Günaydınlarrrr nasıl gidiyor 4 aylık hamilelik kızlar?
Cok sukur canim ilk 3 aydan iyi ama hala bulantim var. Bastirsin diye bir seyler yiyince de yanma oluyor ben asiri acikiyorum ve icim yaniyor sizde de oyle mi acaba seker belirtisi mi diye endiseleniyorum. Bugun ilk defa tanimadigim biri hayirli olsun dedi artik gobegim de biraz da gazin etkisiyle disaridan belli oluyor. Senin nasil gidiyor?
Ben olsam yaptırırdım hem kendi doktorum hem de eğitimini almış yani bu işi radyologlar da yapıyorsa kadın doğumcu da yapar.
Kendi doktorum degil ama ayni yerdeler o yonlendirdi aslinda. Cok titiz bu yuzden biraz sert bir doktormus kafam cok karisti
Benim aşırı mide bulantım var kızlar sizlerin varmıydı varsa ne zaman geçti
Ben prilam almazsam hala bulaniyor ama ilk haftalarim gibi degil tolere edebiliyorum cok sukur artik. 12-14 den sonra azaliyor cidden
Canim detaylı ultrason önemli bir konu gerçekten. Eğer cihazı yeterliyse ve sertifikasi varsa değerlendirebilirsin tabi ki ama ben mesela perinatolog tercih ederdim.
cihazi iyiymis Baya yorum da buldum ama icime de tam sinmedi. Bir yanim da kendi hastanemde yaptirmayi istiyor. Bir yanimda perinatolog olsun diyor

Kilo olarak hala - deyim kilomda değişiklik yok baş ağrılarım ara sıra mide yanmam var sadece karnımda da tık yok

Kızlar unutmadan, 12.hafta kontrolümde bebek 72gr dediler doktor tombul biraz dedi sonrasında tekrar kilosunu sormadım önümüzdeki hafta kontrolde öğreneceğim. Sizin o haftalarda bebeğiniz kaç grdı ortalama?

Kızlar unutmadan, 12.hafta kontrolümde bebek 72gr dediler doktor tombul biraz dedi sonrasında tekrar kilosunu sormadım önümüzdeki hafta kontrolde öğreneceğim. Sizin o haftalarda bebeğiniz kaç grdı ortalama?
benim 13. haftada 96 gr'dı hiç tombul gibi bir yorum yapmadı doktor, haftasıyla uyumlu dedi yalnızca. boyu da 10 cmdi.

12. Haftayi hatirlamiyorum ama gecen hafta gittim 15 haftalikti tam 108 gr dedi azicik onden gidiyormus belki bu hafta icin isinize yarar

12. Haftayi hatirlamiyorum ama gecen hafta gittim 15 haftalikti tam 108 gr dedi azicik onden gidiyormus belki bu hafta icin isinize yarar
Bende bu hafta 17.hafta kontrolüne gidicem öğrenicem boyunu kilosunu. En son gittiğimde normal haftasından 1 hafta 10 gün ilerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…