Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
*Yakın bir şehirde yaptırıcaz

@Eldorin benim bebişim kız. tabloya eklenmek için yazdım çok mutluyum

valla erkek gibi gördüm o genital bölgede patlayan şey pipi gibi. Ama çok sevimli bir ultrason fotoğrafı den gelmiş ohhhh
14 haftalık doktor kıza benzettim ama emin degilim dedi bende erkege benzettim hayırlısı artık

Sağolun her sabah sağlık ocağına gidip ölçtürücem öyle stresli bi işteyim ki stres kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Stres cikariyor benim de en cok. Tansiyon olmasa da stresten uzak durmamiz gerekiyor umarim cikmaz sizin de. Ben eve tansiyon aleti almakta buldum careyi cunku doktorun yaninda hep cikiyor benim heralde heyecanlaniyorum

Ben de yaptıracağım canım özelde takipliyim orada var orada yaptıracağım.
19. haftam da kendi doktoruma muayene olup daha sonra detaylı ultrason için randevu alacağım 22. Hafta ya alabilirsem güzel olur

Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
İkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun da

benim olmuştu bir süre de devam edip sonra kesildi. Ama kırmızı değil kahverengiydi ve günde iki parmak kadar falan oluyordu.
Benimki de çok azdı Cuma ve cumartesi oldu cumartesi daha azdı bebek geriden geliyor diye doktorumu aradım cuma günü düşecek ondan oluyor dedi. Ama ağrım sancım yoğun kanamam yok yaşayan var mı diye merak ettim ayrıca doktor kanaman artacak dedi artma olmadı

Ben de yaptıracağım canım özelde takipliyim orada var orada yaptıracağım.
19. haftam da kendi doktoruma muayene olup daha sonra detaylı ultrason için randevu alacağım 22. Hafta ya alabilirsem güzel olur
Ben de normalde özelde takipliyim ama orada perinatoloji yok, radyolojiye yönlendirme yapıyor istersek. Biz de direkt perinatoloji görsün istiyoruz. O yüzden bunca çabamız onu da bayramdan iki gün önceye aldım, 21+3 oluyoruz dediğim gibi. Bakalım inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar

Amin canım amin.
Evet perinatolog bakarsa daha iyi olur doğrusunu yapmışsın

5. Haftadan 13. Haftaya kadar kanamalar oldum. Akıntı leke şeklinde kahve pembe arası renkte idi. Doktora göründünmü
Doktoru cuma günü iki kere aradım bebek geriden geliyor kalp atımı zayıf zaten dğşük bekliyorduk normale dönme ihtimali yok denecek kadar az bekle kanaman artar dedi cumartesi daha az nokta kadar akıntıyla karışık geldi dün ve bugün hiç kanamam olmadı ama çarşamba kontrolüm var o gün gel dedi

Hiç bir şey olmaz Allahhın izni ile kalbini ferah tut. inşallah Rabbim o küçücük kalbin güçlü kuvvetli attırır ve sana bağlar. Rabbim ol derse olur Bu Ramazan vakti inşallah dualarımız kabul olur bebeğinle aranda çoktan bir bağ var. Lütfen onunla konuş, ellerini karnına koy Allahhın 99 ismi ile tek tek dua et . Rabbim bebeğini sana bağışlasın annesi. İçini kalbini ferah tut. Doktorun daha düşük olmadan nasıl bu kadar strese sokar seni ? Çok yanlış...
Sen sakın düşünme sen iyi şeyler duyacaksın inşallah

Bebeğimi öğrendiğimden beri yani 1.5 aydır her türlü şey söylendi ilk gebeliğim o kadar üzüldüm ki bağ kurmamaya bile çalıştım daha fazla yıpranmamak için fakat annelik öyle basit bir şey değilmiş ne kadar istemesem de düşünmemeye çalışsam da o bağ kuruluyor doktorlar ne derse desin o kanı görünce dünyan başına yıkılıyor Maalesef doktorlar en azından çoğu bilimsel olarak konuşuyor sadece. Allahtan umut kesilmez çok dua ediyorum. Sağlıkla kucağıma almak istiyorum ama nasip değilse de bebek sağlıksızsa da hayırlısı bu nasibi varsa sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilirim inşallah Bu hayırlı ramazan ayında en büyük duam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Bak ben de ilk gebeliiğimde duymadığım şey kalmadı kanama, yok kesen ok yok kalbi yok. Düşükle sonuçlandı, ama benim kese dahi görünmüyordu. Fakat işte kürtajla 7 8 haftalık dendi. O daha acı oldu bir şekilde işte Allahtan diyorsun. Ama senin kalp atışın dahi var çok fazla düşünmemeye çalış
Tek bir doktora bağlı kalma sağlıksız ise zaten rahim atar onu.
Ama sağlıklı ise zaten tutunacak annesi.
Allah sağlıklı bebek nasip etsin, sağlıkla sihatle doğup sağlıkla sihatle büyümesini nasip etsin. Kendini düşürme.

Hanımlar benim ikinci gebeliğim, şu an 15+4 haftaligim. Hareketleri hissetmemek beni çok geriyor yarın kontrolüm var. Ikincide daha erken hissedilir diyolardı normal mi acaba hala hissetmemek?

Bende erkek bekliyordum hep erkek erkek erkek dedik Doktor Kız diyince hahahaha şoka girdik oğlum derken kızım diye sevmeye başladık komik ve tatlı durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…