Canim ikinci gebeligin miKizlar bugun bizde cinsiyetini öğrendik. Nasipse bir oğlum olacak
Hamileligimin ilerlemesinden felan o kadar kiz diye icime dogmustu ki, şok oldum açıkçası erkek diyince, demek ki gercekten hic bir gebelik digerine benzemiyor
İlk bebeğim kaybettim. Bu ikinci rabbim izin verirse :)Canim ikinci gebeligin mi
Bende erkek bekliyordum hep erkek erkek erkek dedik Doktor Kız diyince hahahaha şoka girdik oğlum derken kızım diye sevmeye başladık komik ve tatlı durumlar
3. CanimCanim ikinci gebeligin mi
Rabbim sana bağışlasın cnmİlk bebeğim kaybettim. Bu ikinci rabbim izin verirse :)
Hareketlerini hissediyo musun canim? Benim ikinci ama daha hissedemiyorum 15+4 oldu stres oluyorum3. Canim
Hayir, hemde hic hissetmiyorum bende. Ama doktor 18den once hissetmezsin demisti. Normal benceHareketlerini hissediyo musun canim? Benim ikinci ama daha hissedemiyorum 15+4 oldu stres oluyorum
Icime su serptin canm sagolasinHayir, hemde hic hissetmiyorum bende. Ama doktor 18den once hissetmezsin demisti. Normal bence
Hiç stes olma:) hareketlerini hissedebileceğin kadar şiddetli değil demekkki :) 20 haftaya kadar çok normalmiş.Hareketlerini hissediyo musun canim? Benim ikinci ama daha hissedemiyorum 15+4 oldu stres oluyorum
Benim de ikinci gebeliğim ve şuan 16+lardayım ve hala hissetmiyorum hareketlerini. İlkinde 19. Haftada hissetmiştim pıtpıt atıyordu, ikincide erken hissediliyor denilince ben de şuan çoktan hissetmeyi bekliyordum ama ben de şaşırdım demek ki daha birkaç haftası var. Yani zaten daha kaç gramlar ki normal bence biraz daha bekleyelim illa ki hissederizHanımlar benim ikinci gebeliğim, şu an 15+4 haftaligim. Hareketleri hissetmemek beni çok geriyor yarın kontrolüm var. Ikincide daha erken hissedilir diyolardı normal mi acaba hala hissetmemek?
Haklisin canim öyle denilince ben de beklentiye girdim baya ins hersey yolundadırBenim de ikinci gebeliğim ve şuan 16+lardayım ve hala hissetmiyorum hareketlerini. İlkinde 19. Haftada hissetmiştim pıtpıt atıyordu, ikincide erken hissediliyor denilince ben de şuan çoktan hissetmeyi bekliyordum ama ben de şaşırdım demek ki daha birkaç haftası var. Yani zaten daha kaç gramlar ki normal bence biraz daha bekleyelim illa ki hissederiz
Merhabalar hangi şehirdesiniz acaba? İzmir şehir hastanesindeki perinatologlar detaylı usg bakmıyormuş özele yönlendirdilerKızlar detaylı ultrasonla ilgili neler düşünüyorsunuz? Bizim burda özel hastanede zaten yok perinatoloji, bi tane devlet hastanesinde var, ondan da randevu alabilmek ne mümkün. O yüzden yakın şehirde yaptırılmaz, oradan ayarladık 27 Mart için. O zaman tam 21+3 olmuş olucaz inşallah hayırlısıyla
Benim 4. Gebeliğim ben bazen hisseder gibi oluyorum ama acaba da demeden gecemiyorum oda 2 gündür belki daha hissetmiyorumdur ..Hanımlar benim ikinci gebeliğim, şu an 15+4 haftaligim. Hareketleri hissetmemek beni çok geriyor yarın kontrolüm var. Ikincide daha erken hissedilir diyolardı normal mi acaba hala hissetmemek?
Ben Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallahMerhabalar hangi şehirdesiniz acaba? İzmir şehir hastanesindeki perinatologlar detaylı usg bakmıyormuş özele yönlendirdiler
Ay masallah canim senin dördüncüymüş valla sen öyle diyosan doğrudur icim bir nebze rahatladi:)Benim 4. Gebeliğim ben bazen hisseder gibi oluyorum ama acaba da demeden gecemiyorum oda 2 gündür belki daha hissetmiyorumdur ..bence bunlar sıkıntı değil hiç endişelenme keyfi yerindedir
Adanada kime gelmeyi dusunuyosun canım ben adanada yasiyorumBen Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
Anladım evet o taraflar daha toparlayamadı haklısınızBen Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
16 . Haftada benim de hop çıktı birden ama daha dışardan bakan gebe demez, ben de çok büyüsün istemiyorum hemen ama sağlıkla tabiBu benim 3.gebeligim ve biraz gobegim yagli oldugundan bol giyiniyorum 16. Hafta birden daha belirginlesti sizde durumlar ne merak ediyorum gerci 4 ay dolmak uzere ama 4 ay olup gobegi belli olmayan varmi bende gizlemek istiyorum olmuyor
Girmiyorum canım pek vaktim olmuyor maalesef mide bulantısı geçti tam anlamıyla diyemem ama baş etmeye çalışıyorum. Küçük kızım zatüre oldu bide hastanede yatıyoruz kaç gündür berbat durumdayım 2 haftadır evde döndü durdu hastalık en sonunda küçük kızım zatüre oldu bu nasıl bi virüs hepiniz çok dikkat edinMerve3553 kuzum nasılsın ya bir aydan uzun zamandır yazmayınca merak ettim. Geçmedi mide bulantıları. Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?