- 12 Haziran 2024
- 366
- 217
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri çekip tekrar sıkmak yerine, iğne ucu yukarıda kalacak şekilde tutup, parmağınızla sertçe vurun bir kaç kere. O zaman ilaç tamamen aşşağıya iniyor ve rahatlıkla havası alınıyor. İlk başlarda iğnede havayı fark edemediğim için karnımın içinde sanki kitleler vardı. Her yer mosmor. Ve sızım sızım sızlıyordu. Ne zaman havasını almaya başladım. Ne iğne acısı kaldı ne morluk çok şükürCanım çok sağol. Havasını almaya çalışıyorum ama iğneyi açtığım gibi yukarıda oluyor son 2-3 iğne yani geri çekip tekrar yukarı ittirdiğimde sanki yine de havasını alamamış gibi oluyorum.
Peki sende de göbek acıyor mu girmedi iğne resmen 4-5yere denedim çok canım acıdı![]()
ben de Ekin düşünüyorum kızımaCuma günü randevumuz var
Cinsiyet öğrenicez çok heyecanlıyım ve aynı zamanda stresliyim hep gitmeden stres oluyordum artık geçer sandım ama geçmiyor.
İsimlere odaklanayım diyorum kız olursa Ekin erkek olursa kerem koymayı düşünüyorum.![]()
Ay gerçekten mi bana da bereketi bolluğu çağrıştırıyor o yüzden çok içime sindiben de Ekin düşünüyorum kızımaçok tatlı bir isim bana çok bereketi çağrıştırdı.
mineral filtreliler öneriliyor hamilelikte, ama sürmesi o kadar zor ki. minelacare'in koruyuculuğu çok güzel ama dediğim gibi sürmesi yayması zor, kokusu kötü çünkü parfümü yok vs. bu şartları sağlayan mineral filtreli bir ürün yok zatenHerkese selam kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi var mı ? Ben renkli fondöten hep kullandım ama elimdeki bitti şimdi gebelik sebebi ile farklı bir şey alayım dedim the purest kullandım. Tavsiyeniz var mı ?
KesinlikleAy gerçekten mi bana da bereketi bolluğu çağrıştırıyor o yüzden çok içime sindi![]()
Bilgi için teşekkür ederimmineral filtreliler öneriliyor hamilelikte, ama sürmesi o kadar zor ki. minelacare'in koruyuculuğu çok güzel ama dediğim gibi sürmesi yayması zor, kokusu kötü çünkü parfümü yok vs. bu şartları sağlayan mineral filtreli bir ürün yok zaten![]()
2 kızım var benimdeAnladım tabiki detaylıda daha net anlaşılır ben şehir hastanesine gidiyorum bakmadı bile cinsiyetine çok erken dedi ama meraktan ölüyorum:))iki oğlum var bi kızım olsun çok isterim gönül olmayanı istiyor:)) sağlıklı olsun da yine de çok önemli değil gerisi boş sizin diğer çocuklarınız kız mı erkek mi
Benimde aynı şekilde canım şu ara daha çok arttı cinsiyetimiz kızSelam kızlar benim yüzümde hergün yeni bir sivilce çıkıyor, çoğunlukla çene bölgemde ve bazen yanakta biri sönüyor diğeri çıkıyor, diğer kısımlarda ise hep kızarıklık var. Evet biliyorum hormonlardan ama merak ediyorum benim gibi olan kaç kişi var ve cinsiyetler nebana kız gibi geliyor sivilce genelde kız belirtisi diyorlar. İlk bebeğimde de sivilcelenme olmuştu ama bu kadar değildi o da kız
genel olarak bu haftalarda aynı durumu yaşayanları merak ettim
Missha apieu zinc güneş kremi var mineral bazlı içeriği temiz ben memnunum yapısı hafifHerkese selam kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi var mı ? Ben renkli fondöten hep kullandım ama elimdeki bitti şimdi gebelik sebebi ile farklı bir şey alayım dedim the purest kullandım. Tavsiyeniz var mı ?
Yaaa kız mııCanımmm çıktı test sonucumuz, her şey yolunda çok şükür kız geliyorevet birkaç gündür taşınma işleriyle uğraştım çok bakamadım buraya. Çok şükür bugün yeni evdeyim
İstanbul soğuk, yağmurlu
sen nasılsın oğlanlar nasıl?
Eveeetttt bence seninki de kızYaaa kız mııbenimkide kız galiba carşamba netleşicek sağlıkla gelsinler
![]()
Şu mavili beyazlı olan miMissha apieu zinc güneş kremi var mineral bazlı içeriği temiz ben memnunum yapısı hafif
Benim çok aşırı olmasa da sivilcelerim çıkmıştı şimdi bir süredir çıkmıyor. Bebişimiz kızSelam kızlar benim yüzümde hergün yeni bir sivilce çıkıyor, çoğunlukla çene bölgemde ve bazen yanakta biri sönüyor diğeri çıkıyor, diğer kısımlarda ise hep kızarıklık var. Evet biliyorum hormonlardan ama merak ediyorum benim gibi olan kaç kişi var ve cinsiyetler nebana kız gibi geliyor sivilce genelde kız belirtisi diyorlar. İlk bebeğimde de sivilcelenme olmuştu ama bu kadar değildi o da kız
genel olarak bu haftalarda aynı durumu yaşayanları merak ettim