• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Ben regenesis kullanıyorum yatmadan önce
Ben bi doktora gitmiştim o bana regenesis vermişti daha hamile değildim bile, genel kontrole gitmiştim çalışmalara başladık hani bi sıkıntı var mı vs diye baktırmak için. Kullanmaya başladım 2.ay hamile kaldım. Sonra gittiğim başka bi doktor bana dedi ki biz bunu 20.haftadan sonra veriyoruz şuan bi manası yok içmenin dedi folik asit verdi bunu iç dedi. Bana çok saçma geldi bir sürü vitamin var içinde ne zararı olabilirdi ki şuan devam etmemin ???

@Merveturann Ksknnkymtt Ksknnkymtt kizlar sesiniz çikmiyor nerelerdesinz iyimisiniz💜
Canım çok takip edemiyorum çok kalabalıklaştı birazda dikkat eksikliğimde var kim ne yazdı anlayamıyorum
Ben bugün 8+3 üm bebek gayet iyi durumda 😘 en son 7+4 de Dr gittim bebik 1.5 cm olmuştu teyzeleri 🫢 kan tahlilleri için gttm aslnda vitaminlerim düşüktü d3 damla ve b12 için iğne verdi 5 hafta boyu yaptırcam baya bitiklerdi değerlerim . benim halsilzlik bulantı kurmaları var ilaç kullandığım halde devam

Sizlerin nasıl gdiyo ☺️

Ben bi doktora gitmiştim o bana regenesis vermişti daha hamile değildim bile, genel kontrole gitmiştim çalışmalara başladık hani bi sıkıntı var mı vs diye baktırmak için. Kullanmaya başladım 2.ay hamile kaldım. Sonra gittiğim başka bi doktor bana dedi ki biz bunu 20.haftadan sonra veriyoruz şuan bi manası yok içmenin dedi folik asit verdi bunu iç dedi. Bana çok saçma geldi bir sürü vitamin var içinde ne zararı olabilirdi ki şuan devam etmemin ???
Ben de kürtajdan sonra içtim bi süre o zaman da vitamin olarak onu tavsiye etmişti yeniden planlayacağımız zaman. Şimdi de devam et dedi. Ben de duydum multivitamine daha sonra başladıklarını ama bilmiyorm doktoruma güvendim açıkçası ☹️ bi de dediğiniz gibi birçok vitamin var içinde dozları da normal fazla geleceğini sanmıyorum bana iyi de geldi saç dökülmem bitti enerjim daha iyi

Canım çok takip edemiyorum çok kalabalıklaştı birazda dikkat eksikliğimde var kim ne yazdı anlayamıyorum
Ben bugün 8+3 üm bebek gayet iyi durumda 😘 en son 7+4 de Dr gittim bebik 1.5 cm olmuştu teyzeleri 🫢 kan tahlilleri için gttm aslnda vitaminlerim düşüktü d3 damla ve b12 için iğne verdi 5 hafta boyu yaptırcam baya bitiklerdi değerlerim . benim halsilzlik bulantı kurmaları var ilaç kullandığım halde devam

Sizlerin nasıl gdiyo ☺️
Maşallah canim 🧿 gecmis olsun canim inşallah yukselir degerlerin benimde arada ağrilarim oluyo 2gün sonra kalp atişini dinlemeye gdcem inşallah,💙🧿

Kızlar uçak yolculuğu sonrası sağ kulakta işitme kaybım oldu acilde augmentin antibiyotik verdiler yarın yine Kbb gideceğim ama başına gelen var mı? Zararı yok dedi 2 farklı doktor ama emin olamadım

Kızlar uçak yolculuğu sonrası sağ kulakta işitme kaybım oldu acilde augmentin antibiyotik verdiler yarın yine Kbb gideceğim ama başına gelen var mı? Zararı yok dedi 2 farklı doktor ama emin olamadım
Oğlumun gebeliğinde oldu bende. Gebelikten önce de vardı o zaman tekrar nüksetti. Çok çok kötüydü o kadar ilaç kullandım ki. En son sıradan öyle bir antibiyotik ve sakızla kendime geldim. Velhasıl dr lar ayarlıyor gebeliği bilince içiniz rahat olsun 🙏Sakız çiğneyin sert olanlardan. Çok geçmiş olsun illet bir şey 😕

Ya annem gelip kalabilir yanımda yine ama ufak kardeşim 1. Sınıfa başlicak okula gittiğinden biraz sorun oluyor uzun kalamıyor. Kız kardeşim ben gelirim demişti aslında ama tepkisi beni biraz üzdü. İlk gebeliğimde normal doğum yaptıö ve hemoroidler patladı felan çok zor geçti tuvalet konusunda gerçekten inanılmaz zorlandım her tuvalete girdiğimde heryer batıyor eğilemiyordum
Zavallı annem hep temizliyordu
Şimdi aklıma geldi annemlerde kalsam diye ama bilmiyorum işte:( hamileyiz ya bi de daha hassasız en ufak şeye çok alınıyor ve üzülüyorum
Hiç bir şeyi kafana takma git güzel güzel annenle kal hem bebek için de yardım eder ne güzel olur 🥰 biz 4 kız kardeşiz ve benden iki küçük kardeşlerimin bebekleri var. Keşke dördümüz ve annem aynı evde olsak da hep beraber baksak büyütsek yardımlaşsak. Kaç yaşına gelirsen gel sen hala annenin bebeğisin o da seni yanında ister ❤️

Selam kızlar yarın 7+1 doktor kontrolüm var kalp atışı için ama nedense ben hiç olumlu bişi hissetmiyorum. 2 gündür hiçbir belirtim yok. Gerçi kanamam falan da olmadı ama böyle içimden kötü kötü sesler konuşuyo sürekli:(( stresten ölcem galiba

Selam kızlar yarın 7+1 doktor kontrolüm var kalp atışı için ama nedense ben hiç olumlu bişi hissetmiyorum. 2 gündür hiçbir belirtim yok. Gerçi kanamam falan da olmadı ama böyle içimden kötü kötü sesler konuşuyo sürekli:(( stresten ölcem galiba
Her gebelik bol belirtili geçmiyormuş 🤣 bende aynıyım her doktora gittiğimde ama benim belirtim yok diyorum. Adamda en sonunda ne güzel işte olmasın güzel hamilelik geçir dedi haklı yani ne arıyoruzki 🤣.. bendede pek birşey yok gögüslerim ağrıyordu iki gündür sakinledi bulantı sabahları bi uğrayıp kaçıyor (aç kalırsam akşamlarıda oluyor) kardeşim hamile bakıyorum sürekli yorgun, sürekli bulantılı , 24 saatin 20 sini uyuyor iki zıt şekilde ilerliyoruz..kanaman yoksa korkma

Her gebelik bol belirtili geçmiyormuş 🤣 bende aynıyım her doktora gittiğimde ama benim belirtim yok diyorum. Adamda en sonunda ne güzel işte olmasın güzel hamilelik geçir dedi haklı yani ne arıyoruzki 🤣.. bendede pek birşey yok gögüslerim ağrıyordu iki gündür sakinledi bulantı sabahları bi uğrayıp kaçıyor (aç kalırsam akşamlarıda oluyor) kardeşim hamile bakıyorum sürekli yorgun, sürekli bulantılı , 24 saatin 20 sini uyuyor iki zıt şekilde ilerliyoruz..kanaman yoksa korkma
Valla bunu duyduğuma çok sevindim❤️

Ben de bir gün kesin bi aksilik var diyorum, başka bir gün iyi her şey yolunda diyorum. 3 4 gündür sezaryen bölgemde yoğun bir sancı var ama miyom varmış sanırım ondan. Gebelik ilerleyince sorun çıkarmaz inşallah 🙏
Siz rahat olun valla nimet bence.☺️

Kızlar iyi geceler, benim de çok göğüs hassasiyetim vardı bugün pat diye hafifledi birden hem de. Eşime ay memelerim ağrımıyor niye öyle oldu dememle adamın derde düşüp, araştırdığı ve attığı şeyi bırakıyorum buraya umarım faydalı olur 🥹💖

Kızlar iyi geceler, benim de çok göğüs hassasiyetim vardı bugün pat diye hafifledi birden hem de. Eşime ay memelerim ağrımıyor niye öyle oldu dememle adamın derde düşüp, araştırdığı ve attığı şeyi bırakıyorum buraya umarım faydalı olur 🥹💖

Ayy bu çok içimi rahatlattı çok teşekkür ederim. Yarın öğlen son durumu hepinize bildireceğim canlar🙏💕🙏🍀

Regenesis i ben de tüp bebek tedavimde kullandım. Yumurta toplama ve transfer sürecimin tamamında kullandım. Ama kese göründükten sonra doktor bende de kesti ve folik asit verdi.

Back