• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Eklentiler

• IMG_8346.jpeg
    IMG_8346.jpeg
    408,3 KB · Görüntüleme: 46
Predictor early 6 gün erken gebelik testi
1.dün (7.gün) 2. Bugün (8.gün ) idrar testi böyle hayalet çizgi gibi ama 2 gün öncede yumurta çatlatma iğnesi vuruldum , kan testi yaptırsam çıkar mı sizce :)

Eklentiler

• IMG_1435.jpeg
    IMG_1435.jpeg
    424,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1473.jpeg
    IMG_1473.jpeg
    446,7 KB · Görüntüleme: 46
Gayet net tebrik ederim inşallah kan sonuçlarımızda da çıkar, eğer yumurta çatlatma iğnesi vurulmadan transfer olduysan doğrudur ben vurulmadım
Yok çatlama iğnesi vurulmadim yani hiç istemediler bile kibrista yaptırdım belki farklimidir bilmiyorum ki aayyy lütfen haberleşelim ya aynı gün aşağı yukarı aynı görüntü hatta sizinki daha da net inşallah güzel haberler alalım 13 yıllık evliyim bende 3. Denemem bende ilk kez görüyorum bu çizgiyi 🥰

Yok çatlama iğnesi vurulmadim yani hiç istemediler bile kibrista yaptırdım belki farklimidir bilmiyorum ki aayyy lütfen haberleşelim ya aynı gün aşağı yukarı aynı görüntü hatta sizinki daha da net inşallah güzel haberler alalım 13 yıllık evliyim bende 3. Denemem bende ilk kez görüyorum bu çizgiyi 🥰
Bende 7 yıllık evliyim bu 2. Denemem inşallah güzel sonuçlarımız olur inşallah rabbim evlat hasretiyle yanan tüm kadınların kucağını doldurur

Back