Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba ya anlatamıyorum bazen pıt pıt ediyo bazen çırpınış gibiBöyle şey gibi mi hissediyorsunuz suyun içinde sanki bir balık hareket eder gibi ben öyle hissettim geçenlerde![]()
Ayy güzel bir konuya değindin bende önerileri takipteyimMerhaba Kızlar ,hepiniz iyisinizdr umarımHamilelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli bir nemlendirici tavsiye ederseniz ck severim.(karma cildim)
Kuzum kuzum çıktı mı testınızın sonucu . Taşındın mı yerleştin mi merak ediyorum seniBen filtre kahve severim normalde, şu anda 2-3 günde bir fincan 200 ml kadar filtre kahve içiyorum. Kahve içtiğim gün ekstra kafein içeren bir şey tüketmiyorumbazen de süt karıştırıyorum. Granül kahve kesinlikle tüketmiyorum. Dışarda içersem de espresso bazlı kahve tüketiyorum katkı maddesiz
![]()
Aynen bende de öksürünce batma oluyor, Perşembe günü randevum var inşallah unutmazsam hepsini soracağım doktoraEvet dalaklanma agrisina benziyor dogru bendeki de oksurunce de batma oluyor bazen
2 kilo cok iyiymis yaa… Evet ben de bakiniyorim bu sira yeni yeni basladim. Umarim icine tam sinen bir sey olurE
Evet evet ben gidip canlı canlı da gördüm çok da hoşuma gitti. Eğer bir yıl puset kullanacaksan mesela o zaman araba 2 kgpuset zaten bebekle oluyor. Chicco mağazalarında 19 bin liraydı seety seti. Bakayım şubat sonuna bkadar yolu var
![]()
Ben caudalie nin nemlendiricisini aldim hatta cogu urunumu onunla degistim icerigi temiz diye. Karma ve sivilceye yatkin bir cildim var bir sorun yasamadim ama cok cok bir etkisini hissedemedim. Yogun bir sey aramiyorsan isini gorebilir.Merhaba Kızlar ,hepiniz iyisinizdr umarımHamilelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli bir nemlendirici tavsiye ederseniz ck severim.(karma cildim)
Evet bende de bu durum mevcutBatma bazen oluyor da daha çok adet gibi hafif karın ağrısı var sizde de böyle mi
benim de 13 kasım 3. bebeğim olacak :)Hoşbuldum yaşım 31 , sat 14 kasım, beklenen doğum tarihi 21 ağustos üçüncü bebeğim olacak Allah nasip ederse cinsiyetini henüz bilmiyorum
benim de 13 kasım 3. bebeğim olacak :)Hoşbuldum yaşım 31 , sat 14 kasım, beklenen doğum tarihi 21 ağustos üçüncü bebeğim olacak Allah nasip ederse cinsiyetini henüz bilmiyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ilkden hiç farkı yok aynı heyecan var sat ı aynı olan üç dört kişi var burada cinsiyetlerini merak ediyorum bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize bu arada siz de mi Antalyadasınız sondaki 07 den dolayı sordumbenim de 13 kasım 3. bebeğim olacak :)
Yok Antalyada değilim :) evet cinsiyetler belli oldu aslında 2 hafta önce erkeğe benzetti doktorum. Haftasonu tekrar gideceğim netleşir gibi ama ben detaylı ultrasondan sonra çevreme cinsiyeti söylemeyi düşünüyorum çok fazla yanılan okudum cinsiyetteSağlıkla kucağınıza alın inşallah ilkden hiç farkı yok aynı heyecan var sat ı aynı olan üç dört kişi var burada cinsiyetlerini merak ediyorum bakalım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize bu arada siz de mi Antalyadasınız sondaki 07 den dolayı sordum![]()
Canımmm çıktı test sonucumuz, her şey yolunda çok şükür kız geliyorKuzum kuzum çıktı mı testınızın sonucu . Taşındın mı yerleştin mi merak ediyorum seni
Cerave veya la roce posay kullanabilirsiniz ben seboreik dermatitim karma cildim güzel nemlendiriyo ve hamilelikte kullanılabilirMerhaba Kızlar ,hepiniz iyisinizdr umarımHamilelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli bir nemlendirici tavsiye ederseniz ck severim.(karma cildim)
Medik8 kullanıyorum benMerhaba Kızlar ,hepiniz iyisinizdr umarımHamilelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli bir nemlendirici tavsiye ederseniz ck severim.(karma cildim)
İyiyiz elhamdülillahCanımmm çıktı test sonucumuz, her şey yolunda çok şükür kız geliyorevet birkaç gündür taşınma işleriyle uğraştım çok bakamadım buraya. Çok şükür bugün yeni evdeyim
İstanbul soğuk, yağmurlu
sen nasılsın oğlanlar nasıl?
Anladım tabiki detaylıda daha net anlaşılır ben şehir hastanesine gidiyorum bakmadı bile cinsiyetine çok erken dedi ama meraktan ölüyorum:))iki oğlum var bi kızım olsun çok isterim gönül olmayanı istiyor:)) sağlıklı olsun da yine de çok önemli değil gerisi boş sizin diğer çocuklarınız kız mı erkek miYok Antalyada değilim :) evet cinsiyetler belli oldu aslında 2 hafta önce erkeğe benzetti doktorum. Haftasonu tekrar gideceğim netleşir gibi ama ben detaylı ultrasondan sonra çevreme cinsiyeti söylemeyi düşünüyorum çok fazla yanılan okudum cinsiyette
Bu ikili taramadaki son usg:))