• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Selam kızlar benim yüzümde hergün yeni bir sivilce çıkıyor, çoğunlukla çene bölgemde ve bazen yanakta biri sönüyor diğeri çıkıyor, diğer kısımlarda ise hep kızarıklık var. Evet biliyorum hormonlardan ama merak ediyorum benim gibi olan kaç kişi var ve cinsiyetler ne :halay: bana kız gibi geliyor sivilce genelde kız belirtisi diyorlar. İlk bebeğimde de sivilcelenme olmuştu ama bu kadar değildi o da kız ☺️ genel olarak bu haftalarda aynı durumu yaşayanları merak ettim
Benimde yüzümde küçük siyah noktalar çıkmaya başladı hamilelikle birlikte cinsiyeti henüz öğrenemedim önceki gebeliklerimde yoktu bunda yağlandı yüzüm bakalım haftaya öğreneceğim hayırlısıyla

Ay kızlar 16 hafta bitti bugün. Niyeyse baştaki şişkinliği hissetmiyorum iki haftadır. Umarım her şey yolundadır ya perşembe günü kontrolümüz var bakalım

Gerçekten bu sivilce olayı inanılmaz benimde burnumda onun kenarında çıka çıka heryerim kırmızı kırmızı kaldı biri gitmeden diğeri çıkıyo :) ben de öğrenmedim cinsiyeti yarın kpntrol var 13+ 4 te görünür mü acaba benimde bir oğlum var 9 yaşında😂 herkes kız bekliyor

Ay kızlar 16 hafta bitti bugün. Niyeyse baştaki şişkinliği hissetmiyorum iki haftadır. Umarım her şey yolundadır ya perşembe günü kontrolümüz var bakalım
Öncesinde gaz gibi şişlik mi vardı ben gazdan patlayacak gibiyim normalde 0 bedenim ama şuan kotlarıma giremiyorum

Öncesinde gaz gibi şişlik mi vardı ben gazdan patlayacak gibiyim normalde 0 bedenim ama şuan kotlarıma giremiyorum
Ben de pantolonlarımın hiçbirini kullanamıyorum. Yani gaz desem değil, bebek göbeği desem değil henüz erken, ödem desem değil. Tüp bebek olduğundan ilaçların etkisi miydi bilmiyorum ama bi şekilde sanırsın 5 aylık hamile gibiydim, o hissiyat da vardı zaten rahatsız eden bir şişkinlik. Ama iki haftadır yok gibi. Her kontrol öncesi kafaya takacak bi şey buluyorum, bu sefer de bu çıktı kfsksnsl

Ben de pantolonlarımın hiçbirini kullanamıyorum. Yani gaz desem değil, bebek göbeği desem değil henüz erken, ödem desem değil. Tüp bebek olduğundan ilaçların etkisi miydi bilmiyorum ama bi şekilde sanırsın 5 aylık hamile gibiydim, o hissiyat da vardı zaten rahatsız eden bir şişkinlik. Ama iki haftadır yok gibi. Her kontrol öncesi kafaya takacak bi şey buluyorum, bu sefer de bu çıktı kfsksnsl

Bence takma bu durumun kötü bi şey olma ihtimali yok keyfine bak:) banada ümit verdin şimdi😂

Ben hamile pantolonuna geçiş yaptım zaten hafif balık etli olduğum için kilo göbeğimi kapatmıyorum khsjfjf bulantılardan dolayı bastım karbonhidratı 4 kilo almışım. Ama şimdi dikkat ediyorum 2 haftadır. Diğer pantolonlar acıtıyor artık

Ben hamile pantolonuna geçiş yaptım zaten hafif balık etli olduğum için kilo göbeğimi kapatmıyorum khsjfjf bulantılardan dolayı bastım karbonhidratı 4 kilo almışım. Ama şimdi dikkat ediyorum 2 haftadır. Diğer pantolonlar acıtıyor artık
Evet arkadaşlar artık dikkat ediyoruz yediğimize içtiğimize tamam bulantılar bittiyse açmayı böreği poğaçayı bırakıyoruz😂
Ben ilk hamileliğimde 15 kilo aldım bundan çok korkuyorum xd

Geri çekip tekrar sıkmak yerine, iğne ucu yukarıda kalacak şekilde tutup, parmağınızla sertçe vurun bir kaç kere. O zaman ilaç tamamen aşşağıya iniyor ve rahatlıkla havası alınıyor. İlk başlarda iğnede havayı fark edemediğim için karnımın içinde sanki kitleler vardı. Her yer mosmor. Ve sızım sızım sızlıyordu. Ne zaman havasını almaya başladım. Ne iğne acısı kaldı ne morluk çok şükür❤️
Çok sağol canım benim. Eşim vuruyor artık göbek benim çok acımaya başladı sertleşti. Ama eşime söyleyeceğim o da sanırım senin gibi tık tık vuruyor iğneye bi şeyler yapıyor ama 🫣😁

Herkese selam kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi var mı ? Ben renkli fondöten hep kullandım ama elimdeki bitti şimdi gebelik sebebi ile farklı bir şey alayım dedim the purest kullandım. Tavsiyeniz var mı ?
Ben once caudalie gunes kremi aldim sivilceye yatkin bir cildim var begendim uzerine bir de tinti vardi gerektiginde onu kullaniyorum ama yetersiz geldi. Gecenlerde rosece diye bir marka kesfettim renkli gunes kremi baya guzel. Hatta dogal allik vs de vardi onu da denedim bayildim

Selam kızlar benim yüzümde hergün yeni bir sivilce çıkıyor, çoğunlukla çene bölgemde ve bazen yanakta biri sönüyor diğeri çıkıyor, diğer kısımlarda ise hep kızarıklık var. Evet biliyorum hormonlardan ama merak ediyorum benim gibi olan kaç kişi var ve cinsiyetler ne :halay: bana kız gibi geliyor sivilce genelde kız belirtisi diyorlar. İlk bebeğimde de sivilcelenme olmuştu ama bu kadar değildi o da kız ☺️ genel olarak bu haftalarda aynı durumu yaşayanları merak ettim
Evet benim de boyle. Doktor kiz gibi dedi ama kesin degil henuz.ilk Kizimda tum cenem sivilce dolmustu maalesef sonra da yatkinlasti cildim sivilceye. Kiz bebek sivilcesi ilerleyen haftalarda daha cok artiyor
Ense kalinligi 2.4 cikti fetal yaptirmalimiyim ?
Arkadasimin 2.2 cikti doktor iyi demis sanirim 3 ve uzeri olursa oneriyorlar ama icinizde suphe olacaksa bosuna stres olmayin yaptirin isterseniz
Ben cinsiyeti rüyamda görmeyi çok istiyorum böyle duymuştum daha önce anneler görebiliyor diye insallah bana nasip olur ☺️
Ben kizimde kiz bebek gormustum. Bunda da pespembe tulumun icinde bir bebek gordum sanirim bu da kiz herkes aksini soylese de. Bir tek doktorum kiza benziyor dedi bu kontrolde bir daha sorucam
Ya ben de gecen hamile pantolonu aldim cok zayif degilim genelde beli lastikli pantolonlarla rahat ediyordum ama sıkmaya basladilar biraz gobegim cikti. İkinci bebislerde daha erken basliyormus sanirim ondan cikti simdiden benim

Fetal dna yaptiran bacilar detali usg yaptircak misiniz ? Doktorunuz birsey soyledimi
İyi akşamlar sanırım kayserideydin abla eğer yanlış hatırlamıyorsam bir sonucun riskli çıkmıştı şehir hastanesinde bunu söyleyince hemen perinotolojiye gönderiyorlar bazen aynı gün bakıyor detaylı inceleniyor bilgin olsun maalesef ilk kızımda bunu yaşadım. Mustafa Oğuz Yılmaz’da çok ilgiliydi bugün ikili test için gittim herşeyi detaylı gösterdi bilgin olsun.

Ben once caudalie gunes kremi aldim sivilceye yatkin bir cildim var begendim uzerine bir de tinti vardi gerektiginde onu kullaniyorum ama yetersiz geldi. Gecenlerde rosece diye bir marka kesfettim renkli gunes kremi baya guzel. Hatta dogal allik vs de vardi onu da denedim bayildim
Bı bakayim hemen😃 teşekkür ederim 🩷

İyi akşamlar sanırım kayserideydin abla eğer yanlış hatırlamıyorsam bir sonucun riskli çıkmıştı şehir hastanesinde bunu söyleyince hemen perinotolojiye gönderiyorlar bazen aynı gün bakıyor detaylı inceleniyor bilgin olsun maalesef ilk kızımda bunu yaşadım. Mustafa Oğuz Yılmaz’da çok ilgiliydi bugün ikili test için gittim herşeyi detaylı gösterdi bilgin olsun.
Yaaa bunu bilmiyordum canim evet riskli cikmisti simdi fetal dna sonucunu bekliyorum sabirla .peki gerçekten bir sikinti oldumu canim yoksa yanılmamiymis çoğu insanda olduğu gibi .bende perinatoloji den randevu almistim özele detayli usg martin ortasina ama tabi bu olaylar henüz

Benim sabahlari inmis oluyor da aksam ozellikle asiri sis kendimi her an patlayacak gibi hissediyorum. Bu bebek degil yani, oyle olsa neden karnim düz sabahlari:) sizin bu sislik gecmisse ne mutlu bence :)

Fetal dna yaptiran bacilar detali usg yaptircak misiniz ? Doktorunuz birsey soyledimi
Fetal kromozom durumunu, detaylı organlarını analiz için yapılıyor. Detaylı ultrason çok önemli mesaneden safra kesesine beynine herşeyine bakılmalı. İkili testiniz risksiz çıkmışsa biraz içiniz rahatlamıştır, tabi emin olmak için yine fetal yaptıran da var fakat detaylı ultrason yeri bambaşka mutlaka yaptırılması gerektiğini düşünüyorum

Yaaa bunu bilmiyordum canim evet riskli cikmisti simdi fetal dna sonucunu bekliyorum sabirla .peki gerçekten bir sikinti oldumu canim yoksa yanılmamiymis çoğu insanda olduğu gibi .bende perinatoloji den randevu almistim özele detayli usg martin ortasina ama tabi bu olaylar henüz
Down sendromu gibi bişey değildi Kızılay’da detaylıda kızımın iki elinin olmadığını öğrendim şehire gittim bir umut perınotojı baktı inceledi doğruladı. Kızım öyle dünyaya geldi. Bu ultrason da gözüken birşey olduğu için seninkiyle kıyaslayamam ama arkadaşım 1/75 çıktı down sendromu dediler fetal de temiz çıktı daha yeni yaşadı bunu ama ben yaşadığın korkuyu anlıyorum evde beklemek çok zor biliyorum gidersen perınotoloji baksın derler bilgin olsun. İnşallah hayırla güzel sonuçlar alırsın 😇

Back