• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Hanımlar 31 ocakta aşılama oldum 12 Şubat'ta çift çizgiyi gördüm ve kan verdim 2 gün arayla değerlerim şu şekilde
66
206
484
1161 cuma günü doktor a gidecegim nasıl sizce ilerlemem ilk defa değer takibi yaptım
Ahhh maşallah hayırlı olsun inşallah çok güzel ilerlemiş 🥹🥹🥹💖 kaçıncı aşılamandı?

bende de hiç belirti yok canım ilk hamileleiğimde de olmadı doktor hiç mi farketmedin dedi direk ilk farkettiğimde kalp atışını duymuştum kocaman olmuştu resmen :)) çok yoğundum anlamadım bile
aslında belirtisiz olmak da hem iyi hem kötü. mide bulantısı olmaması muhtemelen muhteşem bir şey ama insan ister istemez ama insanların bulanıyor benim niye bulanmıyor diye düşünüyor :D annelik gerçekten delilik :)

Çok teşekkür ederim doktora henüz gidemedim eşimin işinden dolayı dış gebelik olsa belirtileri olur muydu acaba çok tedirgin oluyorum
Betan çok güzel şekilde katlanarak artmış, şimdiden böyle düşünerek stres olma. Dış gebelil vs bunları düşüneceğin bir şey yok canım.

Kızlar hani şu kendi evimizde her an bebeğin kalp atışını dinlenen alet var ya onlar kullanışlı mi çokta pahalı değildi onlar.
Gecen gebeligimdeki topikte alanlar olnus ama memnun kalan pek olmamisti. Kalp atimini bulamiyorlardi strese giriyorlardi. Gidip hastanede dinliyorlardi falan

Saygı değer yaşıtlarım veya ablalarım sizdem fikir almaya geldim. Ben doğumdan sonra annemde kalmak istiyorum 1 veya 2 hafta bu yanlış mı sizce ? Ya benim tuvaletim eski usül tuvalet. Klozet yok. İlk gebeliğimde zayıftım ve normal doğumdu ona rağmen tuvalet konusunda resmen can çekiştim bir ay rezaletti. Şimdi doktorum yüksek ihtimal sezeryan diyor hemoroid felan başladı bende ve kilomdan ötürü. Sezeryanlı iken oturmak eminim daha zor olacaktır tuvalete. En azından 2 hafta kalayım dedim annemlerdr. Birde benim annemler Anadolu yakasında ben avrupa. Orda bildiğim çok iyi bir hastane var orasıda yakın annemlere ve içime sindi. 2 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var. Kız kardeşim bu temmuz evleniyor yani odası boşalıyor. Diğer lız kardeşim ufak 5 yaşında. Erkek kardeşimin odası ayrı
Annemle konuşmuştum annem çok olumlu şekilde tabi kızım demişti ama kız kardeşim bu gün bunun doğru olmicağını söyledi. Kalma bence dedi sizce haklı mı🙁 çok hassasım kendi kendimi çok üzüyor herşeyi kafama takıyorum
Ben ilk cocugumda evde 5 kardesim varken annemde kaldim. Allah razi olsn hepsi de bebge baktilar hastaydi oglum iki ay annemde kaldim. Odam ayriydi kardeslerm bebekle annem de benimle ilgileniodu. Yani lohusa doneminde onemli olan senin nasil rahat edecegin. Kardesine neymis sen anenne guvenip gidiyorsun sonucta. Ikinci gebeligimde de 20 gun annemlee gidip geldi sonra baktk boyle zor yine anneme gectm uc kardesim vardi bu sefer yine baktilar cocuga kardes dediklermde eekekler 20 lerde kizlar 30 ustu ha🤪🤪

Maşallah hayırlı olsun canım .Sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🤲🤲🌸
Bir şey soracağım beta değerin kaç peki şuan .Yani kaçken duydun kalp atışını .Biliyorum haftayla alakalıymış duymak ama

Kızlar Allah’ıma çok şükür kalp atışını duydum 🥹 inşallah hepimizin hamileliği sağlıklı bir şekilde ilerler .
Maşallah hayırlı olsun canım .Sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🤲🤲🌸
Bir şey soracağım beta değerin kaç peki şuan .Yani kaçken duydun kalp atışını .Biliyorum haftayla alakalıymış duymak ama

Günaydın. Dün mide bulantıları konuşulurken birinin ‘mide bulantısı bebeğin yerleştiğinin,olumlu olduğunun vs anlamına gelir’ tarzı bir cümlesini okudum. Herkesin hamileliği farklı ve kendine özgüdür. Lütfen böyle cümleler kurup,belirtisi olmayanlarımızı daha fazla strese sokmayalım
Kesinlikle katılıyorum!
Çok şükür herhangi bi istifra yaşamadım, bulantım da bazen arada bi vuruyor gibi ve sonra hemen gidiyor. Çok şükür her şey yolunda da gidiyor. Herkesin fizyolojik yapısı aynı değil, böyle kıyaslayıp kötü hissetmesin kimse. 2. 3. hamilelikleri farklı geçen insanlar bile çok.
Benim d vitaminim düşük çıktı. Dün doktorum bulantım kusma olmadığı için bana d vitamini bile vermedi. D vitamini bulantı ve kusma yapıyormuş. Doktorum maşallah rahat ilerliyorsun hiç keyfini kaçırmayalım 3. Aydan sonra başlarsın dedi. 😍🧿🌸 herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa her şey yolundadır kaygı yaratmasın kimse 😊👍🏻

Merhabalar kızlar ben takip etmekte zorlanıyorum çok yoğun günler birde 4 yas oğlum var zamn nasıl geçiyor bilmiyorum dün kalp atışıni duydum doktor 7arti 3 dedi şimdilik sorun görünmüyor ama tabi bende rahim yetmezliği var büyüdükçe baskı yapıyor dikişlerime
umarım herkes sağlıkla kucağına alir kizlar

aslında belirtisiz olmak da hem iyi hem kötü. mide bulantısı olmaması muhtemelen muhteşem bir şey ama insan ister istemez ama insanların bulanıyor benim niye bulanmıyor diye düşünüyor :D annelik gerçekten delilik :)
Tam olarak şu an ben arkadaşımla konuştum aramızda 2 hafta var kız kusmaktan perişan olmuş benim neden midem bulanmıyor diye düşünüyorum 😃

Tam olarak şu an ben arkadaşımla konuştum aramızda 2 hafta var kız kusmaktan perişan olmuş benim neden midem bulanmıyor diye düşünüyorum 😃
Benimde bu sabah sabah bulantıları kaçtı ya 🤣🙂 kafaya takmıycam hayır bu bir işaret felan değil modundayım . Daha dün akşam çok bulandım aceba sabahtan akşama mı geçti bulantılarım 🤣

Back