• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Down sendromu gibi bişey değildi Kızılay’da detaylıda kızımın iki elinin olmadığını öğrendim şehire gittim bir umut perınotojı baktı inceledi doğruladı. Kızım öyle dünyaya geldi. Bu ultrason da gözüken birşey olduğu için seninkiyle kıyaslayamam ama arkadaşım 1/75 çıktı down sendromu dediler fetal de temiz çıktı daha yeni yaşadı bunu ama ben yaşadığın korkuyu anlıyorum evde beklemek çok zor biliyorum gidersen perınotoloji baksın derler bilgin olsun. İnşallah hayırla güzel sonuçlar alırsın 😇
Cok teşekkür ederim canim benim guzel kalbini burdan hissettim ..annelik cok zor ... benimde oglumun bobreklerini icin birlesik demisti doktor detaylida doğunca baska doktora gosterdik dogruladi . Aslında icim rahat biliyomusun insan acaba diyor yinede ben sonucu bekleyim ona göre yol cizecegim esimin babası hala yogun bakimda gunlerdir sehir hastanesinde nefret ettim diyordu bugun birde ben çıkmayim fetal sonucum gelsin bakalim Allah büyük.sana ve yavrumada kolayliklar diliyorum minicik kalbinden öpüyorum onu❤️

Fetal kromozom durumunu, detaylı organlarını analiz için yapılıyor. Detaylı ultrason çok önemli mesaneden safra kesesine beynine herşeyine bakılmalı. İkili testiniz risksiz çıkmışsa biraz içiniz rahatlamıştır, tabi emin olmak için yine fetal yaptıran da var fakat detaylı ultrason yeri bambaşka mutlaka yaptırılması gerektiğini düşünüyorum
Yaa ben iki cocugumda da detayli yaptirdim aslinda ama fetal bilmiyorum yeni mi cikti hep mi vardi benim haberim mi yoktu küçük oglum 5 yasinda o zaman boyle birsey hatirlamiyorum acaba fetali yaptirinca detaliya gerek kalmiyor mu diye düşündüm ama farkli galiba sonucta birinde ultrasyonla tek tek bakiyor .digeri kandan cinsiyet belli olunca orada bir kafam.karisti😅 kandan nasil yaa diye

Cok teşekkür ederim canim benim guzel kalbini burdan hissettim ..annelik cok zor ... benimde oglumun bobreklerini icin birlesik demisti doktor detaylida doğunca baska doktora gosterdik dogruladi . Aslında icim rahat biliyomusun insan acaba diyor yinede ben sonucu bekleyim ona göre yol cizecegim esimin babası hala yogun bakimda gunlerdir sehir hastanesinde nefret ettim diyordu bugun birde ben çıkmayim fetal sonucum gelsin bakalim Allah büyük.sana ve yavrumada kolayliklar diliyorum minicik kalbinden öpüyorum onu

Teşekkür ederim 😇 kayınbabanıza da geçmiş olsun 💐 bence ikili testin güvenirliliği yok zaten. anneler hisseder inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bebişinizin ☺️

Benim çok aşırı olmasa da sivilcelerim çıkmıştı şimdi bir süredir çıkmıyor. Bebişimiz kız 🌸 çok yakın bir arkadaşımla aramızda 3 ay var onun da çok sivilcesi çıkmıştı onun da kız bebiş geliyor
Vallahi demek bu cinsiyet belirteci de tutuyor o zaman.Hayırlı olsun kızlar🧚🏼‍♀️
Gerçekten bu sivilce olayı inanılmaz benimde burnumda onun kenarında çıka çıka heryerim kırmızı kırmızı kaldı biri gitmeden diğeri çıkıyo :) ben de öğrenmedim cinsiyeti yarın kpntrol var 13+ 4 te görünür mü acaba benimde bir oğlum var 9 yaşında😂 herkes kız bekliyor
Ayyy lütfen yazar mısın kontrolden sonra eğer cinsiyet tahmini yaptıysa doktor. Ama ben söyleyeyim kız bence💕
Fetal dna yaptiran bacilar detali usg yaptircak misiniz ? Doktorunuz birsey soyledimi
Fetal dna genetik hastalık var mı diye bakıyor. Detaylı ise organlarını inceliyor. İkisi ayrı yani

Fetal dna yaptiran bacilar detali usg yaptircak misiniz ? Doktorunuz birsey soyledimi
Evet yaptıracağım ben. Farklı şeylere bakılıyor ikisinde, fetal dna da kromozamal anomaliler bakılıyor ama detaylı usg de organlarda bir problem var mı, doğum sonrası acil müdahale gerekir mi gibi açılardan çok çnemli. Benim dr zaten sadece bu ikisini önermişti

Down sendromu gibi bişey değildi Kızılay’da detaylıda kızımın iki elinin olmadığını öğrendim şehire gittim bir umut perınotojı baktı inceledi doğruladı. Kızım öyle dünyaya geldi. Bu ultrason da gözüken birşey olduğu için seninkiyle kıyaslayamam ama arkadaşım 1/75 çıktı down sendromu dediler fetal de temiz çıktı daha yeni yaşadı bunu ama ben yaşadığın korkuyu anlıyorum evde beklemek çok zor biliyorum gidersen perınotoloji baksın derler bilgin olsun. İnşallah hayırla güzel sonuçlar alırsın 😇
Allah kızınıza çok güzel kapılar açsın inşallah, ömrü su gibi geçsin🩷 oğlumun okulunda lise voleybol takımında fokomelili bir kızımız var öyle bir voleybol oynuyor ki hayranlıkla izliyoruz onu maşallah diyeyim.

Allah kızınıza çok güzel kapılar açsın inşallah, ömrü su gibi geçsin🩷 oğlumun okulunda lise voleybol takımında fokomelili bir kızımız var öyle bir voleybol oynuyor ki hayranlıkla izliyoruz onu maşallah diyeyim.
Aminn teşekkür ederiz biz de acaba yapabilir mi dediğimiz herşeyi bizden iyi yapmasına şok oluyoruz. Ömür boyu böyle devam ederler inşallah 🌸 yeterki kalpte engel olmasın ♥️

Cuma günü randevumuz var 🥲
Cinsiyet öğrenicez çok heyecanlıyım ve aynı zamanda stresliyim hep gitmeden stres oluyordum artık geçer sandım ama geçmiyor.
İsimlere odaklanayım diyorum kız olursa Ekin erkek olursa kerem koymayı düşünüyorum.😊
Aaaa bizde ekin koymaya karar verdik. Kız erkek ne olursa olsun ekin olsun dedik 🤭🤭🤭 isimleriyle sağlıkla gelsinler inşallah 😍

Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🤍🤍🤍🤍
Allah razi olsun çiçeğim ,bekleyiş icinde olan bütün annelerimize güzel haber ulaşşın,özel çocuğu olan annelerimizin hayati hep guzelliklerle gecsin yollarina hep çiçekler serilsin isleri hep kolaylikla gecsin sabah sabah icimden dağa taşa kurda kuşa herkese dua edesim var :)))hepinizden Allah razi olsun özel mesaj atan, haber bekleyen hic tanimadan dya eden herkesten❤️🌸

Kizlar cok şükür sonucum temiz cikmis teyit etti kiz bebek diye Allahim hic bir anneyi evladiyla imtihan etmesin 🤲🤲🤲
Hadi gözün aydın canım çok şükür temiz çıkmış 🤲🏻❣️
Geçirdiğim stresli günlerin acısını çıkar ödüllendir kendini. gez, kahve ısmarla kendine içinden ne geliyorsa 🥰💜

Hadi gözün aydın canım çok şükür temiz çıkmış 🤲🏻❣️
Geçirdiğim stresli günlerin acısını çıkar ödüllendir kendini. gez, kahve ısmarla kendine içinden ne geliyorsa 🥰💜
Canim cok sekersin iki tane oglan bebesiyle bu dediklerin o kadar zorki evde kahve icebilirim ancak 🥲 simdi biri oluldan cikiyor onu alicam sonra digeri arada yemek yap ev isi😅 neyse rutinlerimize şükürler olsun

Back