• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Bugün yeğenim bana randevu almaya gidicek beni arıcak eğer boşluk varsa . Başkası randevu alabılıyorsa bana alcak . Sizin içinde randevu ayarlayabilir telefonlara bakmıyorlarmış . Nerde yaşıyorsunuz

Eskişehiri bende düşünmüştüm ama başkası randevu alabiliyor mu cidden, sonuç almaya bizzat mı gitmek gerekiyormuş böyle detayları biliyor musun?

Ben yaptıracağım. Eskisehiri düşündüm çünkü maddi anlamda baya bi uygunmuş. Ama ya randevu bulamazsam ya yetişemezsem ya seyahat etmem bi sıkıntı oluştutursa her şeyi düşündüm
Eskisehirde yaptirmak icin oraya mi gitmek gerekiyor ki sanki ben kani gonderiorsun filan gbi bisyler okudum biyerlerde.

Eskişehiri bende düşünmüştüm ama başkası randevu alabiliyor mu cidden, sonuç almaya bizzat mı gitmek gerekiyormuş böyle detayları biliyor musun?
Sonuçları mail olarak atıyorlarmış dışardan gelene hastaneye baglanıyorsun ama randevu bölümüne bi türlü bağlamıyorlar

Eskisehirde yaptirmak icin oraya mi gitmek gerekiyor ki sanki ben kani gonderiorsun filan gbi bisyler okudum biyerlerde.
Kanı gonderebılmek ıcın yaşadığımız şehirle anlaşma sağladığı labaratuvar falan olması gerekmez mi ama öyle olsa hastane sayfasında her şehir için anlaşmalı oldukları labaratuvar bilgileri yazardı die düşünüyorum bilmiyorum sadece bi fikir

Kizlar kan tahlili yapamiyorum, 5+4 um evde 2.ye test yaptim ilkinden daha koyu degil, anlami nedir acaba ?

Kanı gonderebılmek ıcın yaşadığımız şehirle anlaşma sağladığı labaratuvar falan olması gerekmez mi ama öyle olsa hastane sayfasında her şehir için anlaşmalı oldukları labaratuvar bilgileri yazardı die düşünüyorum bilmiyorum sadece bi fikir
Ben tupbgonderiyorlar veya eczanedenmi aliniyor bilmem saglik ocagainda misal kani aldirip o sekilde gonderiliyor diye duymustum. Yani kesin bilgi değil oyle bir konusmalar okudum tahminmiydi yoksa gercek bilgimiydi hatirlamiyorum.
Siz ogrenince bizde ogrenmis oluruz.
Benim daha zamanim var birkez daha dr a gideyimde bende orayi bir arastircm.

Kizlar kan tahlili yapamiyorum, 5+4 um evde 2.ye test yaptim ilkinden daha koyu degil, anlami nedir acaba ?
Cnm testler kesin bir bilgi vermez test farkliysa ozellikle daha silik cikabilir insallah kotu bir durum yoktur ama iki kez kan vermeniz gerek en az ki arrisi takip edebilesiniz. Vermeye calisin aksam acilde bile vereblirsiniz devlet hast. Ben oyle yaptim

Ben tupbgonderiyorlar veya eczanedenmi aliniyor bilmem saglik ocagainda misal kani aldirip o sekilde gonderiliyor diye duymustum. Yani kesin bilgi değil oyle bir konusmalar okudum tahminmiydi yoksa gercek bilgimiydi hatirlamiyorum.
Umarım oluyordur

Ayrica boyle bir sistemde cok mantikli olurdu ve istanbuldaki hastanelerde olmaması da buyuk eksiklik insaallah tum sehirlerde yayginlasir.

Ben özel firmayla yaptıracağım kafamı bulandırmim şimdi 1haftam kalmış şunun şurasında çünkü. Ama siz öğrenin ben de sizden yine öğreneyim 🫣🥰

Cnm testler kesin bir bilgi vermez test farkliysa ozellikle daha silik cikabilir insallah kotu bir durum yoktur ama iki kez kan vermeniz gerek en az ki arrisi takip edebilesiniz. Vermeye calisin aksam acilde bile vereblirsiniz devlet hast. Ben oyle yaptim
Galiba yurt dışında yaşıyor orda bizim burası gibi kan olayı olmuyor . Öyle tahmin yürüttüm

Ben özel firmayla yaptıracağım kafamı bulandırmim şimdi 1haftam kalmış şunun şurasında çünkü. Ama siz öğrenin ben de sizden yine öğreneyim 🫣🥰
🤣🤣🤣siz bilirsiniz maddi durum müsaitse yaptırın ben çok yakınım ve abimler oradalar die orayı tercih edicem

Sizin az kalmış benim daha 1 ayim var ben tam 12. Haftada yaptircam insaallah.
Hastaneyede bir soracagim bazi devlet hastanelerinde yaptiranda duydum misal gecen birini okudum hangi hast idi sormadim ama ikili testi sıkıntı cikinca hastane fetal dna yapmis.

Back