- 12 Ocak 2022
- 1.865
- 1.109
- 63
Himm olabilir evet orda bu surec biraz daha bizim eski analarimiz zamani sistem gibiGaliba yurt dışında yaşıyor orda bizim burası gibi kan olayı olmuyor . Öyle tahmin yürüttüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm olabilir evet orda bu surec biraz daha bizim eski analarimiz zamani sistem gibiGaliba yurt dışında yaşıyor orda bizim burası gibi kan olayı olmuyor . Öyle tahmin yürüttüm
Benim düşünce de fakirAllah seni napmaya emi
ingiltere de yaşıyormuş ondan
ya işte desteklemeli ki milletimiz böyle labaratuvarlar daha çok açılmadı . . Bilgi gelince yazarım inşallahMaddi durum çok elvermiyor ama sanki daha güvenilir doktorum söyledi bi de. Ama sen öğren canım anlat bize de
Yazım şeklinden anladım gidip profılıne baktım eski yorumunda yazmışBenim düşünce de fakir
valla benım maddi durumum el veriyor ama Benımkı maksat hem yegenlerı görürüm gelırım hem annem oğlunu görür torunlarını görür bide nie 500-2000 arası yapılan bi test ıcın 20 bın ödeyimMaddi durum çok elvermiyor ama sanki daha güvenilir doktorum söyledi bi de. Ama sen öğren canım anlat bize de
Canım sağlık ocağı grevde diye mi kan veremiyorsun. Başka acile gitsen. Hiç beta verdin mi kaçtı?
Allah seni napmaya emi
ingiltere de yaşıyormuş ondan
Aynı test değil ama ikisi de gayet net çizgi koyu yani canımEvet ingilteredeyim canim, ondan
Ilk test 30 aralik 2. Ci dun yaptim
Belirtilerimde kayboldu gibi, gogusler haric
Alt karnimda bir gerilme hissediyorum ama korkuyorum burada doktorda bakmadigi icin. 12. Haftadan once ultrasona almiyorlar
Belirtilere çok takılmayın benimde hıc belirtim yok .Evet ingilteredeyim canim, ondan
Ilk test 30 aralik 2. Ci dun yaptim
Belirtilerimde kayboldu gibi, gogusler haric
Alt karnimda bir gerilme hissediyorum ama korkuyorum burada doktorda bakmadigi icin. 12. Haftadan once ultrasona almiyorlar
Kendınızı korkutmayın ikiside aynı çizgilerin sadece test farklı ondan kaynaklı muhtemelenEvet bariz belli ama ikincisi daha koyu cikmasi lazim sandim ben, sonucta beta yukselmistir diye
Cok zor boyle muallakta beklemek
Devlette acilde bakmiyorlar geri gonderirler, sadece dogum bolumunde ebeler ilgileniyorlar onlarda 12. Haftayi bekle diyorlar. Evet biraz evham yaptim. Ilk hamileligim burada degildi, sizler gibi hemen doktora falan gittim tabi bende. Bunda boyle olunca endise icindeyim. Sagliklo ilerlesin istiyorum dua ediyorum sadece, evet bir test daha alir yaparim belki bugun.Belirtilere çok takılmayın benimde hıc belirtim yok .
Turkıyedeki testlerde koyu testin silikleşmesi düşük ve kimyasal gebeliğin habercisi olarak biliniyor sizi korkutmak istemem ama yani imkanlar ve şartınız ne durumda acil durumlar ıcın hastaneye gidebiliyorsanız bi doktora gidin . Hem siz biraz kendınızı korkutmuş gibisiniz bence iki testte de ikinci çizgi aynı siliklik derecesinde gözüküyor . Aynı testi alıp tekrarlayın kendınızı korkutmayın
O +'lı olan testi bilmiyorum. Ama diğeri tbçizgisi epey koyu eğer 2.yaptığın oysa canım. Ben 9.haftadayım hiç belirtim yok canım ilk gündrn beri onda da pek endişe etmeEvet bariz belli ama ikincisi daha koyu cikmasi lazim sandim ben, sonucta beta yukselmistir diye
Cok zor boyle muallakta beklemek
Allah ın izniyle korkmayın bebegınız sizinledirDevlette acilde bakmiyorlar geri gonderirler, sadece dogum bolumunde ebeler ilgileniyorlar onlarda 12. Haftayi bekle diyorlar. Evet biraz evham yaptim. Ilk hamileligim burada degildi, sizler gibi hemen doktora falan gittim tabi bende. Bunda boyle olunca endise icindeyim. Sagliklo ilerlesin istiyorum dua ediyorum sadece, evet bir test daha alir yaparim belki bugun.
oda gebelik yoksa eksi cızgı cıkıyor varsa artı oluyorO +'lı olan testi bilmiyorum. Ama diğeri tbçizgisi epey koyu eğer 2.yaptığın oysa canım. Ben 9.haftadayım hiç belirtim yok canım ilk gündrn beri onda da pek endişe etme
O +'lı olan testi bilmiyorum. Ama diğeri tbçizgisi epey koyu eğer 2.yaptığın oysa canım. Ben 9.haftadayım hiç belirtim yok canım ilk gündrn beri onda da pek endişe etme
oda gebelik yoksa eksi cızgı cıkıyor varsa artı oluyor
Allah ın izniyle korkmayın bebegınız sizinledir
Ya ben neredeyse hiç protein yiyemiyorum, bulantı gibi de değil benim tiksinmeBerbat bısey ya sanki hicbisey yememissin gibi ve canım tatlı istemiyor midemi bastirsin diye hep tuzlu canım çekiyor.insallah doğuma kadar dana gibi olmamgerci aşırı kazindiginda mide bulantısı yapıyor
Maşallah gerçekten böyle gitsin inşallahBen yemekleri çatalla yiyorum suyundaki yağını almıyorum yemekler zeytınyagıyla pişiyor ama yıne de yemıyorum ekmek banmıyorum :) kahvaltıda 2 yumurta ve yeşillik yiyorum haftada 2 gun tost menemen simit molası veriyorum bebişler için oda :)
Çok sık sık yiyorum sürekli yiyorum ama meyve yani acıktıkça doğal şekeri yüksek olmayan meyveler yemeye çalışıyorum süreklide açım zaten
Ben de spor yaparak girmek isterdim taşındık falan şehir değiştirdik 6-7 aydır hiç spor yapamıyordum.Hazırlıklı girmedim gebelik sürecine ah ah
amin Allah razı olsun çok hamur yemeyinMaşallah gerçekten böyle gitsin inşallah
Ben yumurta bayılırım hiç yiyemiyorum arada zorla kaşar peyniri o da bir alabildiğim protein o.
Bizim evde yılda 2 kez anca makarna pişer şu an makarna galeta kuru ekmek leş gibi bir beslenme
Bende tüp bebekİçinizde tek tüp bebek ben miyim