- 27 Aralık 2019
- 109
- 91
- 48
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.401
Ben gecen hafta gitmistim en son 8+3te kuzum 11. Haftamda tekrar gidicemAy evet bende çok merak ediyorum 12. Hafta da birçok kişinin belli olmuş belki bizimde belli olurbir sonra ki randevu zaten benim 12. Hafta da ikili tarama testi için çağırdı. Sen ne zaman gittin en son
Canım çok üzüldüm Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah, çok geçmis olsun dikkat et kendineİyi günler arkadaşlar dün doktorum kontrole çağırmıştı fakat malesef bebegimin kalp atışlarını duyamadik geçen hafta gittiğimde vardı ama bu sefer duyamadik detayli ultrasona gönderdi orda da duyamadik pazartesi tekrar çağırdı o zamanda duyulmazsa melasef kürtaj olacağım yine bu 4. Kaybim çok kötü durumdayım 12 yaşında kızım var ona belli etmemek için çok savaş veriyorum çok yoruldum artık elimden hiç bişey gelmiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
Sağol canım Allah razı olsun Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince dualarım sizlerle Rabbim size sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Rabbim kimseye yaşatmasınCanım çok üzüldüm Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah, çok geçmis olsun dikkat et kendine
İnşallah canım Allah razı olsunAlınan bebeklerin genetiğe gitmesi gerekiyor aslında bunu doktorunda söylemiştir belki. Çünkü 4. Kayıp (inşallah yoktur yaşıyodur) ama çok ağır. 2 kere kürtaj oldum psikolojini çok çok iyi anlıyorum gerçekten. Evladına sarıl iyileşeceksin geçecek Rabbim onu sana bağışlasın
Yinede biz güzel haberlerini bekliyoruz
Bide öle denim teşekkür ederimLimonlu tansiyonunu düşürebilir kendin sıktıysan. Hazır limonluysa onlar katkı maddeli direk sade olanını içmende fayda var
Çok üzüldüm okuyunca içime bir acı girdi buradaki herkes neredeyse bende dahil aynı şeyleri yaşadık inşallah pazartesi gittiğinde mucizen seninle olur ne kadarliktin canmİyi günler arkadaşlar dün doktorum kontrole çağırmıştı fakat malesef bebegimin kalp atışlarını duyamadik geçen hafta gittiğimde vardı ama bu sefer duyamadik detayli ultrasona gönderdi orda da duyamadik pazartesi tekrar çağırdı o zamanda duyulmazsa melasef kürtaj olacağım yine bu 4. Kaybim çok kötü durumdayım 12 yaşında kızım var ona belli etmemek için çok savaş veriyorum çok yoruldum artık elimden hiç bişey gelmiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
Çok üzüldüm okuyunca içime bir acı girdi buradaki herkes neredeyse bende dahil aynı şeyleri yaşadık inşallah pazartesi gittiğinde mucizen seninle olur ne kadarliktinİyi günler arkadaşlar dün doktorum kontrole çağırmıştı fakat malesef bebegimin kalp atışlarını duyamadik geçen hafta gittiğimde vardı ama bu sefer duyamadik detayli ultrasona gönderdi orda da duyamadik pazartesi tekrar çağırdı o zamanda duyulmazsa melasef kürtaj olacağım yine bu 4. Kaybim çok kötü durumdayım 12 yaşında kızım var ona belli etmemek için çok savaş veriyorum çok yoruldum artık elimden hiç bişey gelmiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi
Teşekkür ederim maalesef beni tatmin edecek şeyler bunlar değil. Kısır olması erkeklik hormonu eksikliği dişilik hormonu fazlalığını vs vs bilip bütün gebelik sürecini ve bebeklik çocukluk sürecini hem kendime hemde bebeğime zindan etmek istemem. Benim merak ettiğim Allah korusunörnek veriyorum kalp hastalığı beyin gelişimi organların işlevsel bozukluğu var mı yok mu vs vs.
Bugun 8+1 olmam gerekiyordu normalde ama 7+1 gözüküyor inşallah benim pek ümidim kalmadı kendimi alistirmaya çalışıyorum Allah'tan dilegim bu son kaybim olurÇok üzüldüm okuyunca içime bir acı girdi buradaki herkes neredeyse bende dahil aynı şeyleri yaşadık inşallah pazartesi gittiğinde mucizen seninle olur ne kadarliktin
Biz İsveç teyiz burada hamilelik boyunca 2 defa ultrason var diğer takipler ebeyle oluyor :)bayağı sabırlısın :) ben bekleyemezdim herhalde o kadar :)
Ahh canım kalbim sızladı bunu okuyuncaBugun 8+1 olmam gerekiyordu normalde ama 7+1 gözüküyor inşallah benim pek ümidim kalmadı kendimi alistirmaya çalışıyorum Allah'tan dilegim bu son kaybim olur
İnşallah Allah razı olsunAhh canım kalbim sızladı bunu okuyuncainşallah Allah sana sağlıklı evlatlar verir en kısa zamanda
Bugün mü göstermiştin canımBugun 8+1 olmam gerekiyordu normalde ama 7+1 gözüküyor inşallah benim pek ümidim kalmadı kendimi alistirmaya çalışıyorum Allah'tan dilegim bu son kaybim olur
Ben aylarca belirti aramıştımArkadaşlar reglme 2 gün kaldı ve ben 2 senedir ilk defa bu ay test yapmadım hiçbir şekilde .bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim çok fazla. Bir saatte bir tuvalete giidyorum resmen sizin belirtileriniz nelerdi ?
Bende inanın öyleydim bu ay saldım gittiBen aylarca belirti aramıştımbu ay aynı regl olacakmışım gibi karın ağrısı, ayaklarda üşüme vardı benim. Memelerde hassasiyet bile yoktu
Bende şimdiye kadar kaç test aldım bilmiyorumValla ben de uzun zaman sonra bi iki kere başım dönünce test yaptım öyle bi yapim dedim baktım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?