2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ay evet bende çok merak ediyorum 12. Hafta da birçok kişinin belli olmuş belki bizimde belli olur bir sonra ki randevu zaten benim 12. Hafta da ikili tarama testi için çağırdı. Sen ne zaman gittin en son
Ben gecen hafta gitmistim en son 8+3te kuzum 11. Haftamda tekrar gidicem

Canım çok üzüldüm Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah, çok geçmis olsun dikkat et kendine

İnşallah canım Allah razı olsun

Çok üzüldüm okuyunca içime bir acı girdi buradaki herkes neredeyse bende dahil aynı şeyleri yaşadık inşallah pazartesi gittiğinde mucizen seninle olur ne kadarliktin canm

Çok üzüldüm okuyunca içime bir acı girdi buradaki herkes neredeyse bende dahil aynı şeyleri yaşadık inşallah pazartesi gittiğinde mucizen seninle olur ne kadarliktin

Teşekkür ederim maalesef beni tatmin edecek şeyler bunlar değil. Kısır olması erkeklik hormonu eksikliği dişilik hormonu fazlalığını vs vs bilip bütün gebelik sürecini ve bebeklik çocukluk sürecini hem kendime hemde bebeğime zindan etmek istemem. Benim merak ettiğim Allah korusunörnek veriyorum kalp hastalığı beyin gelişimi organların işlevsel bozukluğu var mı yok mu vs vs.
Çok teşekkür ederim canım

Çok üzüldüm okuyunca içime bir acı girdi buradaki herkes neredeyse bende dahil aynı şeyleri yaşadık inşallah pazartesi gittiğinde mucizen seninle olur ne kadarliktin
Bugun 8+1 olmam gerekiyordu normalde ama 7+1 gözüküyor inşallah benim pek ümidim kalmadı kendimi alistirmaya çalışıyorum Allah'tan dilegim bu son kaybim olur

Bugun 8+1 olmam gerekiyordu normalde ama 7+1 gözüküyor inşallah benim pek ümidim kalmadı kendimi alistirmaya çalışıyorum Allah'tan dilegim bu son kaybim olur
Ahh canım kalbim sızladı bunu okuyunca inşallah Allah sana sağlıklı evlatlar verir en kısa zamanda

Bi tane de bu var kızlar fiyat olarak daha uygun. İstanbul Avrupa temsilcisi Gamze hanım. Başka şehirlerde de yardımcı oluyor. Diğeri de Memorialdeki doktorumun tavsiye ettiği yer Amerika’da yapılıyor testler oraya gidiyormuş. Uluslararası çalışıyorlar en fazla 7 günde çıkıyor sonuç

Arkadaşlar reglme 2 gün kaldı ve ben 2 senedir ilk defa bu ay test yapmadım hiçbir şekilde .bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim çok fazla. Bir saatte bir tuvalete giidyorum resmen sizin belirtileriniz nelerdi ?

Arkadaşlar reglme 2 gün kaldı ve ben 2 senedir ilk defa bu ay test yapmadım hiçbir şekilde .bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim çok fazla. Bir saatte bir tuvalete giidyorum resmen sizin belirtileriniz nelerdi ?
Ben aylarca belirti aramıştım bu ay aynı regl olacakmışım gibi karın ağrısı, ayaklarda üşüme vardı benim. Memelerde hassasiyet bile yoktu

Valla ben de uzun zaman sonra bi iki kere başım dönünce test yaptım öyle bi yapim dedim baktım pozitif
Bende şimdiye kadar kaç test aldım bilmiyorum o gün öle eczane önünde geçerken hiç bir belirti yok ama hiç test aldım pozitif hehehe diyip çöpe atim bozuk ve dedim ertesi gün yine aldım yine pozitif sonra akşam 4 tane aldım dördü pozitif koşa koşa kan vermeye gitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…