2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Maşallah Bende daha detaylı gördüm ama haftaya daha belirgin bir bebek şekli görürüz dedi. Aynen Şuan sadece belirtilere tutunuyoruz. O da yok bende işte sevinsem mi üzülsem bi arasında kalıyorum hep hiç bulantım falan olmadı çok şükür rahat gebelik geçiriyorum ama dezavantajı da bişey mi var korkusu

Benim 6-8 hafta arası çok kötüydü kuzum. Kusmaktan içim çıktı hala ozellikle kavrulmuş soğan kokusunun fikri bile içimi dışıma çıkarıyor ama en azından yediğimi kusma olayı bitti. İki ilaç vermişti doktor ilaçları dahi kusuyordum şimdi benimde azaldı iki gündür hafif hafif bulantilarim var. Boşver inan bulantı olmaması çok daha iyi yani. Her annenin her gebeliği bile aynı olmuyor aslında bebiş sağlıklı ise çok takılmamak lazım

İyi günler arkadaşlar dün doktorum kontrole çağırmıştı fakat malesef bebegimin kalp atışlarını duyamadik geçen hafta gittiğimde vardı ama bu sefer duyamadik detayli ultrasona gönderdi orda da duyamadik pazartesi tekrar çağırdı o zamanda duyulmazsa melasef kürtaj olacağım yine bu 4. Kaybim çok kötü durumdayım 12 yaşında kızım var ona belli etmemek için çok savaş veriyorum çok yoruldum artık elimden hiç bişey gelmiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi

Canım çok üzüldüm başka bir hastane veya doktora gitsen bir de, inşallah bir sıkıntı yoktur

İnşallah pazartesi duyarsınız canım ya çok üzüldüm inşallah bebeğin bırakmaz seni Allah yardımcın olsun

Canım çok üzüldüm başka bir hastane veya doktora gitsen bir de, inşallah bir sıkıntı yoktur
Gittim canım malesef orda da duyamadik zaten geriden geliyodu 1 hafta kalp atışını duyduğumda bı sorun olduğunu hissetmiştim ama doktorum bişey demedigi için kötüye yormamistim bütün belirtilerim de gitti zaten ne mide bulantısı ne hassasiyet hiç bişey yok sadece kasık ağrım var okadar

Kanaman lekelenmen falan oldu mu hiç canım

Sıradan bi mide bulantısı kusma gibi değil gebelik kusması şuan çalışıyorum ama nasıl çalışıyorum bana sor o yüzden şanslısınız tadını çıkarın. Belirtisiz gebelik nimettir.
1 saniye sonrasının bile garantisi yok Allah korusun iyiler Allah’a emanetler öyle düşünün çok değil 10 hafta sonra hareketler başlayınca daha da rahatlayacak içiniz bu günler yanınıza kar kalacak

Şuan çok üzgünüm gerçekten Genetiğe yoklanmasını talep ettin mi ? 3 taneden sonra gönderiyoruz demişti doktor sebebini bilirsen daha sağlıklı ilerler süreç Allah gönlündekini nasip etsin inşallah Dayanma gücü sabır diliyorum. Meleğin inşallah seninledir.Kürtaj psikolojini de çok iyi anlıyorum Allah yavruna uzun ömür versin

Zaten bütün olması gereken testlerim hamilelikten önce yapılmıştı iğneler ilaclar vs herşey düzene girince korunmayı bırakmıştık bende kan pıhtılaşması var artı kan değerlerim çok çabuk düşüyor ipac kullanmama rağmen Rabbim böyle yazmış alnıma demekten başka bişey gelmiyor elimden dokunsalar yigilip kalicam olduğum yere ama kızım icin ayakta durmak zorundayım çünkü kızımı da çok zor sartlarda kucağıma aldım

Çok çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun canım benim. İnşallah gittiginde duyarsın da rahatlarsın, inşallah bebiş seninledir

Alınan bebeklerin genetiğe gitmesi gerekiyor aslında bunu doktorunda söylemiştir belki. Çünkü 4. Kayıp (inşallah yoktur yaşıyodur) ama çok ağır. 2 kere kürtaj oldum psikolojini çok çok iyi anlıyorum gerçekten. Evladına sarıl iyileşeceksin geçecek Rabbim onu sana bağışlasın
Yinede biz güzel haberlerini bekliyoruz

Çok üzüldüm umarım bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…