- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.421
İnşallah pozitiftir haber ver bize canımBende inanın öyleydim bu ay saldım gittiyine de sormak istedim test bile almıyorum evime gecikirse yaparım diye
Ben önemli olanın Tsh olduğunu biliyorum diğerleri hakkında pek bilgim yok benimde tsh 0. 74 çıktı daha sonuçlarımı göstermedimSerbest t3 müydü yüksel olmaması gereken benim 3,28 çıkmışta
Tsh 0,84
Serbest t4 1,00 B BirNBirETurnaBulut EdaUl @Hafsa5454
Benimde bacaklarımda var ama öncedende vardı takmıyorum artık her konuda araştırıldı olunca oluyor bir yerde vurmuyorum eminim ama anlamadımBileğimde dün sabah birden morarma farkettim küçüktü bu sabh baktım iyice genişledi neden oldu acaba inş önemli bişey değildir dudağımda da yara çıktı
Aynısıydı başlarda canımArkadaşlar reglme 2 gün kaldı ve ben 2 senedir ilk defa bu ay test yapmadım hiçbir şekilde .bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim çok fazla. Bir saatte bir tuvalete giidyorum resmen sizin belirtileriniz nelerdi ?
Cumartesi gitmiştim belirtim kalmadığı için o zaman vardı azda olsa salı tekrar gel dedi tekrar gittiğimde duyamadik ama hala ne kanamam var ne lekelenmem sadece karnimda ve kasıklarımda ağrı varBugün mü göstermiştin canım
Umarım seninle kalır meleğin. Belki doktorun bi çözüm bulur hemen olumsuzu düşünme dinlenmeye çalış gidene kadarGünaydın kizlar dün akşam kanamam ve sancılarım arttığı için acile gittik sadece iğne yaptılar kanama dursun diye ama maalesef durmadı. Sanırım minigimi kaybediyorum. Bugün öğlen doktoruma gideceğiz
Hoşgeldin. İkinci gebelikten iki gebeliğindede sürekli kusan biri olarak bildiriyorum. Hcgnin tatlı olmayan hayattan bezdiren yan etkileriMerhaba guzel anne adaylari, bende suan 7+3 bir anne adayiyim. Bu ilk bebegim olacak insallah. Özellikle son bir haftadır gelen belirtilerle hayatım bir anda tersine döndü. Bulantı, aşırı halsizlik, mide yanması beni mahvetti. Gün içinde yataktan zor kalkıyorum sürekli dinlenme ihtiyacı hissediyorum. İştahsızlık da olduğu için zor yemek yiyorum. Psikolojik olarak biraz yıprandım açıkçası. Hamile miyim hasta mıyım anlayamadım.
Belki dedim grupta benimle aynı sıkıntıları çeken arkadaşlar da vardır. Ya da bunları yaşayıp geçiren ve geçecek diyen birini arıyorumdur bilemedim:) hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelikler dilerim.
Öyle düşünme lütfen iyi düşün çekim yasası çok kuvvetli hep iyiyi an benimle kalacak de sağlıkla kavuşucam de gerisi Takdiri ilahi inşallah kalır seninle. Güzel haberlerle dönmeni diliyorum hem bebiş hem senin için hakkınızda hayırlısı olsunGünaydın kizlar dün akşam kanamam ve sancılarım arttığı için acile gittik sadece iğne yaptılar kanama dursun diye ama maalesef durmadı. Sanırım minigimi kaybediyorum. Bugün öğlen doktoruma gideceğiz
meyveli sodalar zaten katkılı, sade soda iç ama kızılay ve uludağ'da kalsiyum oranı yüksek olduğu için önermiyorlar, diğer markalara bakabilirsin.Maden suyu limonlu içtim iki kez abooo resmen öldüm sade icsemi
anladım canım, ultrason da öyle ekstra bişey değil ki, merak ettim nedenini, 3-5 dakikalarını alacak bir yöntem, hem insan mutlu oluyor görünce, kalp atışını duyunca :)da hamilelik boyunca 2 defa ultrason var diğer takipler ebeyle oluyor :)
aile hekimini görseydin, ben önce aile hekimine gittim. özelde yaptırmamış olsaydım testleri isteyecekti, sonra hemşireye gittim, o da tüm testleri kontrol etti, 1-2 tanesinin sonucunu göremedi, bu değerlere ihtiyacım var dedi telefonumu istedi giriş yapıldıktan sonra öğrenmek için. 2gün sonra da aradı, enabızdan değerleri söyledim. 18. hafta tekrar bekliyorum dedi, tetanoz aşısı yapılacakmış.Sağlık oacağında eskiden kan verilmiyor muydu ben anlamadım gittim sadece tansiyonumu ölçtü 20.hafta tetenoz aşırısına gel dedi sizde mi böyle yaptılar başka hemşire vardı değişti bu hemşireyide Sevmedim ya kötü birşey söylemek istemiyorum ama kadın bildiğin tutuk
İnşallah :) çok teşekkürlerHoşgeldin. İkinci gebelikten iki gebeliğindede sürekli kusan biri olarak bildiriyorum. Hcgnin tatlı olmayan hayattan bezdiren yan etkileriGeçecek 12. Haftadan sonra azalacak 15. Haftalarda gebeliğin balayı dönemine kavuşucaz inşallah
Canım inşallah miniğin seninledir kötü düşünme.. ben hiç bir belirtim ve kanamam yokken bebeklerimi kaybettim her kanama da düşük demek değildir içini ferah tut inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordanGünaydın kizlar dün akşam kanamam ve sancılarım arttığı için acile gittik sadece iğne yaptılar kanama dursun diye ama maalesef durmadı. Sanırım minigimi kaybediyorum. Bugün öğlen doktoruma gideceğiz
Canım hemen moralini bozma, bazen oluk oluk kanama oluyor ama bebisler bizimle oluyor, benim de lekelenmem oldugunda çok ağrım oluyordu ama bebişim benimleydi, insallah bizimle de kalacaklar moralini yüksek tut ve kontrol saatini bekle, gülerek çıkacaksın inşallah o kapıdanGünaydın kizlar dün akşam kanamam ve sancılarım arttığı için acile gittik sadece iğne yaptılar kanama dursun diye ama maalesef durmadı. Sanırım minigimi kaybediyorum. Bugün öğlen doktoruma gideceğiz
Bana da aynı seyi söyledi ama benim doktorum yoktu bütün tahlillerimi de yaptirdigim icin diger doktora gözükmedmSağlık oacağında eskiden kan verilmiyor muydu ben anlamadım gittim sadece tansiyonumu ölçtü 20.hafta tetenoz aşırısına gel dedi sizde mi böyle yaptılar başka hemşire vardı değişti bu hemşireyide Sevmedim ya kötü birşey söylemek istemiyorum ama kadın bildiğin tutuk
Haftana göre yapıldı sanmış olabilir. Gebelik başında bir kere yapılıyor çünkü rutin kan testleri.Hala asmlerde test yapıyolar ama ben dahiliyede vermek istediğim için asmye gitmedim özelde yaptırıp sonucumu attım o kadar.Sağlık oacağında eskiden kan verilmiyor muydu ben anlamadım gittim sadece tansiyonumu ölçtü 20.hafta tetenoz aşırısına gel dedi sizde mi böyle yaptılar başka hemşire vardı değişti bu hemşireyide Sevmedim ya kötü birşey söylemek istemiyorum ama kadın bildiğin tutuk
beni de eklermisiniz 8 hafta 4 gun tahmini dogum 07.07.2024Ekledim
Antibiyotik konusundada doktoruna güvenmen gerekiyor. Aslında tamamen fayda-zarar ilişkisine bakıyolar. Ve ileri seviye enfeksiyonlar erken doğum düşük tehditi oluşturabiliyor. Bende çok ağır enfeksiyon geçirdim ve kullanmıştım antibiyotik ilk gebeliğimde.
Aksine kemik sağlımız için kalsiyum tüketmeliyiz. Özellikle doktorlar peynir ve yoğurdu arttırmamızı söyler, Gebelikte maden suyu seçerken sodyumun az olması önemli ilerleyen haftalardada ağrılara kraplara iyi geldiği için içinde magnezyum olduğu için doktorlar öneriyor. Bende içiyordum az sodyum çok magnezyum mantığıyla gittim hep.meyveli sodalar zaten katkılı, sade soda iç ama kızılay ve uludağ'da kalsiyum oranı yüksek olduğu için önermiyorlar, diğer markalara bakabilirsin.
anladım canım, ultrason da öyle ekstra bişey değil ki, merak ettim nedenini, 3-5 dakikalarını alacak bir yöntem, hem insan mutlu oluyor görünce, kalp atışını duyunca :)
aile hekimini görseydin, ben önce aile hekimine gittim. özelde yaptırmamış olsaydım testleri isteyecekti, sonra hemşireye gittim, o da tüm testleri kontrol etti, 1-2 tanesinin sonucunu göremedi, bu değerlere ihtiyacım var dedi telefonumu istedi giriş yapıldıktan sonra öğrenmek için. 2gün sonra da aradı, enabızdan değerleri söyledim. 18. hafta tekrar bekliyorum dedi, tetanoz aşısı yapılacakmış.
Listede ki bilgileri tam olarak yazarsanız ekleyeyim tabibeni de eklermisiniz 8 hafta 4 gun tahmini dogum 07.07.2024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?