2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
sodyum yazmam gerekiyordu, haklısın. yanlış yazmışım. sodyum oranı yüksek olduğu için kızılay ve uludağ içilmemesi gerekiyor. düzeltme için teşekkürler. mesajımı da düzelteyim de hatalı kalmasın.

Merhaba kızlar ben geçen hafta 22 kasımda doktora gittim keseyi gördük 5 hafta 6 gün dedi. Ultrason kağıdında böyle yazıyor. Bana 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi bugün yani 30 kasımda gittim şükür kalbini duydum sağlıklı maşallah dedi alttan muayene oldum. Ama 6 hafta dedi. Ultrason kağıdında 6+0 dedi geç döllenme dedi. Geçen haftaya göre daha fazla çıkması gerekmiyor mu ? Kafam çok karıştı ilk gebeliğim olabiliyormu böyle şeyler

Bu tarz birşey bende de oldu. Geçen cuma ilk defa kese görmeye gittim. sat'a göre 6+0 olması gereken günde 4+2 dedi doktor. 1 haftadan daha çok bir zaman dilimi.. Geç döllenme olmuştur. Kesen düzenli kanaman yok dedi ama tabii ben sürekli acaba bir problem mi var gelişim gereliği mi var,düşük mü olur diye kaygılanıyorum. Benim de ilk gebeliğim. Sağolsun burdaki kızlar biraz rahatlattı,geç döllenme hakkında ama ben yumurta takibi de yapmıştım aslında. Vaktinde yumurtlamıştım
Sözün özü kafam çok karışık. Bu cumartesi randevum var inşallah kalp atışını duyarım

Rabbim sana ve burdaki tüm annelere o güzel seni duymayı nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah Benimde kafam çok acayip karıştı aynı şeyleri bende düşünüyorum geriden mi geliyor gelişmiyor mu diye. İnşallah güzel ilerliyordur

Amiiiin. Ne güzel dua ettin öyle. İnşallah ben de duyarım o sesi ve inşallah her şey yolundadır

Merhaba kese boyutu ileride gidiyo olabilir örnek veriyorum ben 5+1de gittim ama 5+6 uyumlu çıktı bu erken döllenme demek olmuyor. Ultrason ölçümleriyle alakalı sapmalar oluyor. 1 hafta sonra 6+1de kalp atışını duydum bebek 6+2 çıktı mesela. Merak etme gelişim geriliği diye düşünmek için çok erken. Kese boyutu büyük çıkıp bebiş gerçek boyutu vermiş olabilir daha çok değişecek :) bundan sonra bebeğin ölçümüyle gidecekleri için daha net oturur kafanda hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın cidden Allah razı olsun

Ben bugün gittim sağlık ocağına. Geçen hafta özelde beta hcg baktirmama rağmen iki tüp kan ve idrar örneği aldılar. Tansiyon ölçtüler. 21.hafta tetanoz aşısı için gel dediler.

Kızlarr merhaba iyi akşamlar ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini yapabilen varr mı kızlar konu da açtım ama cevap veren olmadı

Selam kızlar merhaba epey oldu yazamadım buraya bebeğim baya geç döllenme imiş sata göre 9. Haftada olmam lazım 7. Haftadayiz. Salı günü kalp atışını duyduk 6art1 idi

Sizler nasilsiniz
6+1 maşallah baya erken duymuşsunuz biz 7 haftalığız yarın kalp atışını duymaya gidicez nasipse

İnşallah gümbür gümbür duyacaksınız
Ayy inşallah korkuyorum bi sıkıntı olmamıştır umarım. 15 gün once keseyi gormuştuk herşey gayet iyiydi. Üstten kalp atılı duyulur mu acaba kese üstten görünmesi bizim alttan muayenede gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…