Hamile olmayı bekleyen anne adayları umudunuzu kaybetmeyin

Hayirli olsun cok sevindim banada umut oldunuz bnim de amh 0.36 , iki evladim var dogal yolla oldular, bana da igne tedavisi onerdiler once rahim filmi dediler ama rdv bulamadim
Yani ertlendi, neden se bu ay da umutluyum cnku rabbimden umut kesilmez. Cuma cmrtesi kasik agrisi cektim sanki adet olcak gibi bugun de gidip geldi adet gunum duzenlidir yarin ve ya sali gelir sizce umutlanmalimiyim? Belirgileriniz baska nelerdi? Test yaptim sabah negatif

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
IMG_5201.webp

Hayirli olsun cok sevindim banada umut oldunuz bnim de amh 0.36 , iki evladim var dogal yolla oldular, bana da igne tedavisi onerdiler once rahim filmi dediler ama rdv bulamadim
Yani ertlendi, neden se bu ay da umutluyum cnku rabbimden umut kesilmez. Cuma cmrtesi kasik agrisi cektim sanki adet olcak gibi bugun de gidip geldi adet gunum duzenlidir yarin ve ya sali gelir sizce umutlanmalimiyim? Belirgileriniz baska nelerdi? Test yaptim sabah negatif
Öncelikle rabbim inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almanızı nasip eder. Ben adet gecikmemle öğrendim hamile olduğumu ondan önce de çok belirgin bi belirtin yoktu ben haimle olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıkmış üzerine adet görmüşüm geçen hafta doktor ayrıntılı baktığında söyledi. Şuan 12. Haftaya giricem allahın izni ile. Umudunuzu asla kesmeyin rabbimden isteyin o ne zaman isterse olucak tabiki doktorlarada güvenmeyin diyemem ama ben beklenen adet tarihimden üç gün önce doktora gittim ultrasonla baktı (o zaman da beş haftalık hamileymişim) ama asla anlamadı eğer onu dinleseydim rahim filmine giricektim ama bi şeyler engel oldu hep ve hamileliğimi öğrendim.

Back
X