2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim de öyle yemesem midem bulaniyor yiyince fazla geliyor yine bulaniyor

Bende alıştım şükür suan bulantı kusmalarım bi oluyor bi olmuyor. Ilk iki hafta çok şiddetli oldu ama şuan daha rahatım, zaman geçmiyor sanki cinsiyetini merak ediyorum o günler gelir insallah hemencecik
Ay evet bende çok merak ediyorum 12. Hafta da birçok kişinin belli olmuş belki bizimde belli olur bir sonra ki randevu zaten benim 12. Hafta da ikili tarama testi için çağırdı. Sen ne zaman gittin en son

Canım ben 9+2 deyim ara da giren kasık ağrılarından başka hiç bir belirtim olmadı bende tereddütlüydüm ama sanırım bünyeden bünyeye değişiyor içim rahat olsun çok dinlememek gerekiyor vücudumuzu

napcaz acaba böyle biz her hafta alıştım 3 hafta deyince nasıl beklicem haftayı zor dolduruyorum

napcaz acaba böyle biz her hafta alıştım 3 hafta deyince nasıl beklicem haftayı zor dolduruyorum
Valla benim de randevum 19 Aralık'ta simdi nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum bebiş daha belirgindi bu defa ultrasonda kafasını gördüm, kol ve bacaklarının olacağı yerdeki tomurcuklanmalari gösterdi doktor her şey yolunda. Haftası da son regl günüyle günü gününe tutunca bende de bir rahatlama oldu belki biraz daha büyüyüp hareketlerini hissedersek geçer bu panik hallerimiz. Karnimiz falan da yok ya gorunurde bir şey tek tutundugumuz şey belirtiler kusma, bulanti falan kaybolunca panik olmamız da normal bence. Allah saglicakla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı,dileyen herkese de en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin

Amin canımne güzel net görmüşsünüz ben de 8+0 oldum ama bebek uyumlu mudur görcez cuma gidicem ben de inş net görürüm büyümüşse

Maden suyu limonlu içtim iki kez abooo resmen öldüm sade icsemi

Amin canımne güzel net görmüşsünüz ben de 8+0 oldum ama bebek uyumlu mudur görcez cuma gidicem ben de inş net görürüm büyümüşse
Dün 8+4 deydim bende canım, sende görürsün bence ultrason da biraz kaliteli ise.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-28-11-39-49-175_com.whatsapp.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…