- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.561
Canım çok tedirginsen kaynamış soğutulmuş su tercih edebilirsin. Bende direkt musluk suyu kullanıyorum bu arada.Kizlar bende birsey sorucam biz şimdi icme suyuyla dus aldırdık ama normal cesme suyuna geçsem mi acaba diyorum. Ilkine 1 ay oyle yaptirmistik ama simdi gereksiz mi diyorum
Valla zor ya. İnşallah emer bebisler denemekten de yoruldum. Ağlıyor meme verince benimkiBende 12. Gunden bildiriyim bittim sagma isi vok zor hele geceleri gecenin 3 4 u zank zank sag
Ben az önce bi 30 dk memede tuttum. Ağladığı gibi zorlamayıp pış pış piş piş sakinleştirip diğer memeyi deniyorum.Benim yarın tam bir ay olacak mahvoldum valla
Benim dün bugun daha iyi. Az evvel bi yarım saat tek göğüste tuttum. Uykuya daldı hatta. Hangi biberonu kullanıyorsun? Bende avent yavaş akış var söylemin aksine ciddi meme reddi yapmadı. Bugun lansinoh aldım yavaş akış sözde çocuk boğuluyodu.Evet malesef disarisi cok zor benim kiz memeyi bosaltamiyor mecbur sagmak zorunda kaliyorum. Cene kaslari kuvvetlenmedi mi anlamadim gitti
Durduysa memede iyi kuzum yine emer yani. Benimki memede çıldırıyor ağlıyor falan ne yaparsam yapayımBen az önce bi 30 dk memede tuttum. Ağladığı gibi zorlamayıp pış pış piş piş sakinleştirip diğer memeyi deniyorum.
Sıfır uykuylayım ya ne diyosun bu sağma işi komple rezillik.
Bn hep çeşme suyu ile aldryomKizlar bende birsey sorucam biz şimdi icme suyuyla dus aldırdık ama normal cesme suyuna geçsem mi acaba diyorum. Ilkine 1 ay oyle yaptirmistik ama simdi gereksiz mi diyorum
Cnm kaynat sogut daha zor geliyor da aritmadan dolduruyorum. O da yavas akiyor musluga gore malum cok uzun suruyor dolmasiCanım çok tedirginsen kaynamış soğutulmuş su tercih edebilirsin. Bende direkt musluk suyu kullanıyorum bu arada.
Tmm kizlar ya ben abarttim sanirimBn hep çeşme suyu ile aldryom
Istanbuldayiz biz pas gibi koku aliyorum arada ama bende musluga gecicem herkes oyle yikamisİçme suyu ile banyo yaptırmak aklımın ucundan bile geçmedi. Bir aydır normal musluktan akan su ile yıkıyoruz hiçbir şey olmadı çok şükür
Bende avent yeni dogan akisli aldim.Benim dün bugun daha iyi. Az evvel bi yarım saat tek göğüste tuttum. Uykuya daldı hatta. Hangi biberonu kullanıyorsun? Bende avent yavaş akış var söylemin aksine ciddi meme reddi yapmadı. Bugun lansinoh aldım yavaş akış sözde çocuk boğuluyodu.
Como tomo öneriyolar. Denenebilir.
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebisinHerkese merhaba allaha şükürler olsun dört günlük zorlu süreç sezeryanla sonlandı kızım sağlıklı Herşey yolunda ağrılarım var inşallah oda geçer Ağustos annesi oldum
Ay valla sevindim kuzum ya. Benimki çok fena mamajooyu bile parçalayacak gibi içiyor değişik neden böyle bilmiyorum hircinlasiyor süt içerken. Bir de başka bir şey tutmuyor oğlum emzik falan da denedim yok yani. Meme uçlarım sızlıyor sagimdan hoş sanırım emzirsem de sizlayacakBende avent yeni dogan akisli aldim.sacibelinde onerisiyle mamajoo da aldim ilk gun aventi tutmadi onu tuttu. Daha sonra aventi de tuttu. Avent mamajoo ya gire cok daha yavas simdi tamamen avente dondum.
Kızlar benim sütüm az geldiği için hipp mama veriyorum onu da lansinoh biberon ile veriyorum meme reddi yaşamadım şükür yarısı mama yarısı meme şeklinde besliyorumBende avent yeni dogan akisli aldim.sacibelinde onerisiyle mamajoo da aldim ilk gun aventi tutmadi onu tuttu. Daha sonra aventi de tuttu. Avent mamajoo ya gire cok daha yavas simdi tamamen avente dondum.
Çok şükür canm sağlıkla büyüt yavrunu inşallahHerkese merhaba allaha şükürler olsun dört günlük zorlu süreç sezeryanla sonlandı kızım sağlıklı Herşey yolunda ağrılarım var inşallah oda geçer Ağustos annesi oldum
Aldığın hip mams görselini atarmsn cnmKızlar benim sütüm az geldiği için hipp mama veriyorum onu da lansinoh biberon ile veriyorum meme reddi yaşamadım şükür yarısı mama yarısı meme şeklinde besliyorum
Benimki memeyi hiç tutmadi canımKızlar benim sütüm az geldiği için hipp mama veriyorum onu da lansinoh biberon ile veriyorum meme reddi yaşamadım şükür yarısı mama yarısı meme şeklinde besliyorum
Tabi canım ekte gönderiyorumAldığın hip mams görselini atarmsn cnm
Tutar inşallah canım benim ben de zorlandım biraz sarılık çıkınca yarı yarıya besledim bira meme biraz mama çok şükür hemen 1 e düştü 2 güneBenimki memeyi hiç tutmadi canım
Sen 1. Ayı geçince bir de lansinoh dene. Ucu memeye benziyo aynı. Como tomo da deneyebilirsin. Sonra memeyi bir daha denersinAy valla sevindim kuzum ya. Benimki çok fena mamajooyu bile parçalayacak gibi içiyor değişik neden böyle bilmiyorum hircinlasiyor süt içerken. Bir de başka bir şey tutmuyor oğlum emzik falan da denedim yok yani. Meme uçlarım sızlıyor sagimdan hoş sanırım emzirsem de sizlayacak
Hangi lansinohu aldın ben s aldım 1m+ yazıyordu. Bebeğim daha 17 günlük. Bugun ilk defa denedim çocuk boğuluyo gibi oldu akışı fazla geldiKızlar benim sütüm az geldiği için hipp mama veriyorum onu da lansinoh biberon ile veriyorum meme reddi yaşamadım şükür yarısı mama yarısı meme şeklinde besliyorum