- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.581
Şükür canimTutar inşallah canım benim ben de zorlandım biraz sarılık çıkınca yarı yarıya besledim bira meme biraz mama çok şükür hemen 1 e düştü 2 güne
Bir deneyeyim canimcim sagolasin. Yine meme çalışmalarına devam edeceğim bakalımSen 1. Ayı geçince bir de lansinoh dene. Ucu memeye benziyo aynı. Como tomo da deneyebilirsin. Sonra memeyi bir daha denersin
Başlangıç seti vardı canım şundan Lansinoh Başlangıç PP Biberon Seti - ebebekHangi lansinohu aldın ben s aldım 1m+ yazıyordu. Bebeğim daha 17 günlük. Bugun ilk defa denedim çocuk boğuluyo gibi oldu akışı fazla geldi
Canimcim ben anne sütü veriyorum ama evde yine de mama bulunduruyorum sarılık sebebiyle süt az gelir bişi olur diye. Hastaneden Aptamil vermişlerdi ilk gün sütüm az geldiği için. Eşim de verilenden almış bir kutu ama kullanmadigimiz için kaldı o bitince hipp alalım diyoruz. Gaz vs yapıyor mu bebeğe sen memnun kaldın mı?Tabi canım ekte gönderiyorum
Geçer canım inşallah sağlıklı besleniyor sonuçtaŞükür canimbebeğimde uzamış sarilik oldu bir de anne sütü sarılığı. Hep sütle besledim bir şekilde sağıp sağıp veriyorum beslenmesi de iyi doktor 3 aya kadar uzayabilir dedi bakalım geçer inşallah
Gaz yapmıyor canım bir kez çıkartıp gazınınormal memede gibi uyutuyom rahatliyor ben memnun kaldım canım inşallah bebisine iyi gelirCanimcim ben anne sütü veriyorum ama evde yine de mama bulunduruyorum sarılık sebebiyle süt az gelir bişi olur diye. Hastaneden Aptamil vermişlerdi ilk gün sütüm az geldiği için. Eşim de verilenden almış bir kutu ama kullanmadigimiz için kaldı o bitince hipp alalım diyoruz. Gaz vs yapıyor mu bebeğe sen memnun kaldın mı?
Bende de s var ama fazla geldi kızıma boğulur gibi oldu. Aventin akışı daha yavaşBaşlangıç seti vardı canım şundan Lansinoh Başlangıç PP Biberon Seti - ebebek
Küçük olanla veriyorum
Psikolojin herşeyden önemli. Kendini kasma ama vazgeçme de benim bir arkadaşımın bebeği 3. Aydan sonra tutmuşBir deneyeyim canimcim sagolasin. Yine meme çalışmalarına devam edeceğim bakalım
Yok kuzum iyiyim şükür besleniyor yavrum o benim için daha da önemli. Memeyi tutar tutar tutmazsa gücüm yettigince böyle devam edeceğim.Psikolojin herşeyden önemli. Kendini kasma ama vazgeçme de benim bir arkadaşımın bebeği 3. Aydan sonra tutmuş
Birakmayan bebek birakmiyor cnm bende ilkinde meme biberon karisik gittim bisey olmadi. Bu bebekte beni doktor cok korkuttu birakir diye bardakla icirmeye calistim ay cok zor dedim birakirsa birakir biberona gectim. Evet biberona gectik ama memedeki suresi de azaldi.Kızlar benim sütüm az geldiği için hipp mama veriyorum onu da lansinoh biberon ile veriyorum meme reddi yaşamadım şükür yarısı mama yarısı meme şeklinde besliyorum
Cnm bisey dicem sen aventi denesene birde icmesi daha zor memeye dönmeyi kolaylastirabilir belkiAy valla sevindim kuzum ya. Benimki çok fena mamajooyu bile parçalayacak gibi içiyor değişik neden böyle bilmiyorum hircinlasiyor süt içerken. Bir de başka bir şey tutmuyor oğlum emzik falan da denedim yok yani. Meme uçlarım sızlıyor sagimdan hoş sanırım emzirsem de sizlayacak
Onu da deneyeyim kuzum ama çok hircinlasir muhtemelen akışı daha az bir biberonla. Memeden de biberon gibi geliyor aslında gayet rahat içebilir.Cnm bisey dicem sen aventi denesene birde icmesi daha zor memeye dönmeyi kolaylastirabilir belki
Valla onlarin pasa gonulleri nasil isterse oyle oluyor biz ne denesek bos onu anladimOnu da deneyeyim kuzum ama çok hircinlasir muhtemelen akışı daha az bir biberonla. Memeden de biberon gibi geliyor aslında gayet rahat içebilir.
Hayirli olsun oncelikle. Daha cok yenisin bugun yaptin dimi cok normal. 3. Gunden sonra yavas yavas toparlanmaya baslarsin 7. Gunden sonra hareketlerin artar inşallahKızlar sezeryan olanlar ağrınız ne zaman geçti serum aldığım halde ağrım var kızıma bakamıyom ebeler geliyor daima herşeye
O da doğru canım bırakmaz memeyi inşallahBirakmayan bebek birakmiyor cnm bende ilkinde meme biberon karisik gittim bisey olmadi. Bu bebekte beni doktor cok korkuttu birakir diye bardakla icirmeye calistim ay cok zor dedim birakirsa birakir biberona gectim. Evet biberona gectik ama memedeki suresi de azaldi.
Valla emzirmesi dert bıraktırmasi dert bir acayipValla onlarin pasa gonulleri nasil isterse oyle oluyor biz ne denesek bos onu anladim
Kiz du hele ya bismillahKızlar sezeryan olanlar ağrınız ne zaman geçti serum aldığım halde ağrım var kızıma bakamıyom ebeler geliyor daima herşeye
İnşallah sağol canimcim bitirirsek mamayı alalım bizde. Tadını da beğenir insallahGaz yapmıyor canım bir kez çıkartıp gazınınormal memede gibi uyutuyom rahatliyor ben memnun kaldım canım inşallah bebisine iyi gelir