- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.541
Bir şey olmaz o zaman canım ya inşallahyok canım asla öpmedim, eşim kendi kucağında anne babasına gösterdi onlar da vardı, onlar temiz anlayışlı insanlar almak istemediler bile kısa oturup gittiler . Tek tesellim aynı gün wc ve banyonun kırkanması ama glrip üflemesi uykumu kaçıran şey oldu ya
Ne yağı kullandınız acabaÇatlak tedavisi yok değil aslında ben çok kilo verdiğim dönemde çatlaklarım oldu bir süre kullandığım yağ ve biraz sporla tüm çatlaklarım kaybolmuştu.
Bnde onun için girdim haber varmıM mira kaya64 canım naptın iyi hissettiğinde güzel haberini bekliyoruz
Yok kuzum inşallah doğurmuşturBnde onun için girdim haber varmı
Bebegim hem memeyi kavrıyor, hem süt de iyi geliyor icebiliyor ama memeyi bayağı bile isteye tercih etmiyor doğduğundan beri. Meme reddi olmasin diye uğraştık ama olmadı reddetti. Doktor eds yi önermişti bir kontrolünde 4. Gün tekrar kontrole gittiğimizde anne sütü verip vermediğimi sordu anne sütüyle beslendiğini duyunca bu şekilde devam et gelisimi iyi dedi biz biberona düştük iyice.
Kızlar bu emzirme işini halledemezsek bize gezmeler haram olur. Kalk süt ısıt saate bak zamanı geçirme sağ derken deli oldum 19 günde. Ben dün bi operasyon çektim. Baya faydalı oldu. Gece ve bu sabah 20 dk falan emzirebildimBnmki de iyi cekemedigi icin biberonla veriyoruz sariligi atsin diye. Ancak bize kasik biberonla vermemizi soylediler biz 4 gun fln verdik ama yiprandik acikcasi kasikla vermek cok zor biberona dondum temelli. Ve simdi meme de cok kalmiyor kalsa da bir iki firt cekip gerisi agzinda tutmaca. Biberonu kesip baska yntem bulmali ama benim takatim kalmadi
Evet malesef disarisi cok zor benim kiz memeyi bosaltamiyor mecbur sagmak zorunda kaliyorum. Cene kaslari kuvvetlenmedi mi anlamadim gittiKızlar bu emzirme işini halledemezsek bize gezmeler haram olur. Kalk süt ısıt saate bak zamanı geçirme sağ derken deli oldum 19 günde. Ben dün bi operasyon çektim. Baya faydalı oldu. Gece ve bu sabah 20 dk falan emzirebildim
Bence dolabın içinde kendi erimeli ya. Ben öyle yapmıştım sistit olduğumda. Eriyen sütü benmari ısıtıp vermiştimKızlar ya acil bir sey sorcm benim bebek bugün full ağladı doymadı galiba bu buzlukta ki sütü nasl eritim bir ara biri atmıştı unutm sıcak suya koysam birsy olurmu
Benim yarın tam bir ay olacak mahvoldum vallaKızlar bu emzirme işini halledemezsek bize gezmeler haram olur. Kalk süt ısıt saate bak zamanı geçirme sağ derken deli oldum 19 günde. Ben dün bi operasyon çektim. Baya faydalı oldu. Gece ve bu sabah 20 dk falan emzirebildim
Cnm vaktin varsa buzdolabinda erisin yoksa benmari usulu erisin.Kızlar ya acil bir sey sorcm benim bebek bugün full ağladı doymadı galiba bu buzlukta ki sütü nasl eritim bir ara biri atmıştı unutm sıcak suya koysam birsy olurmu
Bende 12. Gunden bildiriyim bittim sagma isi vok zor hele geceleri gecenin 3 4 u zank zank sagBenim yarın tam bir ay olacak mahvoldum valla
İçme suyu ile banyo yaptırmak aklımın ucundan bile geçmedi. Bir aydır normal musluktan akan su ile yıkıyoruz hiçbir şey olmadı çok şükürKizlar bende birsey sorucam biz şimdi icme suyuyla dus aldırdık ama normal cesme suyuna geçsem mi acaba diyorum. Ilkine 1 ay oyle yaptirmistik ama simdi gereksiz mi diyorum
Ah ya canım benim. Gözünüz aydın olsunHerkese merhaba allaha şükürler olsun dört günlük zorlu süreç sezeryanla sonlandı kızım sağlıklı Herşey yolunda ağrılarım var inşallah oda geçer Ağustos annesi oldum