- 8 Mart 2019
- 2.643
- 3.455
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.441
Cnm dun cocuk doktoru ucuk kremi verdi antibiyotikte kullaniyor grip olmus malesef ve bulasiciligi yuksek dedi doktor. Gercekten bazen ne yaparsan yap onune gecemiyorsun. Kiskancligin tavan oldugu su donemde bir de cocuga uzak dur diyorum devamli ıyice mahsunlastiBende uçuk virüsü hiç yok hayatımda hiç çıkarmadım. Çok korkarım. Aktif yara yoksa sıkıntı olmaz ama uçuk hortlamışsa çok ciddi komplikasyonlar yaratıyor dedi çok dikkat et canım bu konu önemli. İlaçlarla süreci hızlandırman gerekiyor ki yaraları geçsin. Çok iyi anlıyorum seni benim kız kardeşiyle aşk yaşıyor valla bütün gün öpüyor çocuğu
Birşey dicm ya bu dudakta çıkan uçuğu mu diyon bnde 4 gündür vsrBende uçuk virüsü hiç yok hayatımda hiç çıkarmadım. Çok korkarım. Aktif yara yoksa sıkıntı olmaz ama uçuk hortlamışsa çok ciddi komplikasyonlar yaratıyor dedi çok dikkat et canım bu konu önemli. İlaçlarla süreci hızlandırman gerekiyor ki yaraları geçsin. Çok iyi anlıyorum seni benim kız kardeşiyle aşk yaşıyor valla bütün gün öpüyor çocuğu
Bence evet bizzat yaşadımYaayani karın düşse de kanala girmemiş olabilir yani öyle mi
Canım daha doğurmadım ama kuzenimde öyle birşey yaşadı böyle plastik meme ucu gibi birşeyle emzirdi kızını belki sende deneyebilirsinKızlar bir haftadır bebeyle meme reddini yenmeye calısıyoruz ama olmuyor. Bir yandan sagim yapmak bir yandan sagdimi kaşık biberondan vermek o kadar yorucu ki. Hic boyle hayal etmemistim valla.
Aynı sorun bende de var canım sağım yapıyorum bende biberon verdim artık inan memeyi silikon uçla alıp kanattı tek memeye düştük öyle olunca yine her türlü sağmak zorunda kaldım. Mastit de olunca saat başı sağım yapmak durumunda kaldım. Dikkat et mastite sende madem emmiyor düzenli sağım gerekiyorKızlar bir haftadır bebeyle meme reddini yenmeye calısıyoruz ama olmuyor. Bir yandan sagim yapmak bir yandan sagdimi kaşık biberondan vermek o kadar yorucu ki. Hic boyle hayal etmemistim valla.
Canimcim bugün doktora gittik biz bebişin ve benim kontroller için suyu da sordum su vermeyin dedi bilgin olsunKızlar bu sıcaklarda nasl su vermiyorsun diyo büyükler çok söylendi hava bu sene normal değil fln siz veriyormusuz doğum yapan tüm anneler B BirNBirE @TurnaBulut
Çokk teşekkür ederim canmmCanimcim bugün doktora gittik biz bebişin ve benim kontroller için suyu da sordum su vermeyin dedi bilgin olsun
Benim karnım düşmemişti kanala yamuk girmişti mesela. Yani karın düşmesi pek belirti sayılmazYaayani karın düşse de kanala girmemiş olabilir yani öyle mi
İyiyiz mastitle mücadeleye devam şükür bebiş de iyi. Göbeği düştü ama kanama oldu bugün tekrar k vitamini yapıldı onun dışında uykusuz her gece diyorumÇokk teşekkür ederim canmmsiz nasılsınız canm bebiş nasl alıştınmi yeni düzenine
İnşallah geçer canm hemncikİyiyiz mastitle mücadeleye devam şükür bebiş de iyi. Göbeği düştü ama kanama oldu bugün tekrar k vitamini yapıldı onun dışında uykusuz her gece diyorum
Kolaylıkla olsun aşısını inşallahİnşallah geçer canm hemncikbizde ilk ay aşmizi yapcaz yarin onun stresi var
Oyyyy ya ilk sen daha cok hassasinKolaylıkla olsun aşısını inşallahzaten bu kan almalı enjeksiyonlu işler beni bitiriyor valla cumartesi kan vereceğiz bizde sarılık için tekrar babası dursun yanında ben çok ağlıyorum o ağlayınca valla
Ben ilk kizimda 1 ay asisinda gitmistim o agladi ben agladimKolaylıkla olsun aşısını inşallahzaten bu kan almalı enjeksiyonlu işler beni bitiriyor valla cumartesi kan vereceğiz bizde sarılık için tekrar babası dursun yanında ben çok ağlıyorum o ağlayınca valla
Evet canım sakın bebeği öpme çok yanaşma çok tehlikeli sanıldığı kadar basit bişey değilBirşey dicm ya bu dudakta çıkan uçuğu mu diyon bnde 4 gündür vsr
Kıyamam ya çok kötü zamana denk gelmiş inşallah bulaş riski ortadan hemen kalkar da geçer giderCnm dun cocuk doktoru ucuk kremi verdi antibiyotikte kullaniyor grip olmus malesef ve bulasiciligi yuksek dedi doktor. Gercekten bazen ne yaparsan yap onune gecemiyorsun. Kiskancligin tavan oldugu su donemde bir de cocuga uzak dur diyorum devamli ıyice mahsunlasti
Yani bmimki söndü dünden bu yana ama vllha bn bunu bilmediğim için cok ta öptümEvet canım sakın bebeği öpme çok yanaşma çok tehlikeli sanıldığı kadar basit bişey değil
Bn şuan çok korktum yaEvet canım sakın bebeği öpme çok yanaşma çok tehlikeli sanıldığı kadar basit bişey değil
Yarın alıcam ben de canım çok teşekkür ederim biz de haftaya salıya planladık. Rahim ağzı giç incelmemiş dedi 40 haftayı da geçer seninki dedi doktor , ben de beklemek istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum kafam karman çorman. Bi kere evet dedim, tek dileğim sağlıklı bebeklermiz olsunBende o kdr farkettirdi ki. Bende 39u bitirmek uzereyim cuma gunu dogum planladik yani son 3 gun 3 kiloyu ucundan zorla gectik ama doktor yanilma payini da hesapla dedi. Omega 3 aldigim hafta 5 gunde 200 gr almisti doktorum tatildeydi 10 gun aksatarak ictim 2 3 gunde bir 10 gunde sadece 100 gr aldi o kdr etkilemişti. Hatta doktorum sitem etti son kontrolde bari su 3 gun aksatma dedi
Uçuk olduğundan eminsen istersen bir doktora danış canım ama aklında bulunsun temas etmemek gerekiyor bebek ve çocuklara uçuk aktifken.Yani bmimki söndü dünden bu yana ama vllha bn bunu bilmediğim için cok ta öptümşuan nebyapsam ya doktora mi goturmeliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?