- 8 Mart 2019
- 2.642
- 3.454
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.421
Yatili kalmiyorsa 1 2 saat geliyorsa hiiiiic sen bulasma esin halleder en doğrusu. Hi kalsaydi 7 24 o zaman catir catir derdinÖyle kuzum eski kadınlar ovarlarmış kötü niyetinden değil ama bana söylese daha mantıklı olurdu meselazaten arada kısa ziyaretler yapıyorlar bende kalp kırmak istemiyorum bu durumlarda
Ay yok daha hamile kalmadan eşimle pazarlığını yaptığım bir konuydu buYatili kalmiyorsa 1 2 saat geliyorsa hiiiiic sen bulasma esin halleder en doğrusu. Hi kalsaydi 7 24 o zaman catir catir derdin
Canım girse anlamaz mıyız ki yaKızlar stresim bitemiyor Doğumdan başka aklıma hicbirsey gelmiyor herkes soruyor bende bekliyom dört gözle 39+4 terminim cuma günü acaba erken gitsem mi bir defa en azından doğum kanalına girmiş mi onu ögrenirdim
Dinliyorsa o da iyi en azındanKuzum hafif dolu gibi ya bebek memesi ovup dağıtacak yani. Doktorlar kesinlikle dokunmayın apse olur diyor. Eskiler öyle yapardı bir iki gördüm eşime dedim ben dersem yanlış anlar sen bak görünce söyle ovmasin apse olur dedim eşim denk gelince söyledi.
Ayy şu insanlar ve boş konuşmalarıCanım haklısınız ama elimde değil çevre beni ilk defa çok etkiledi strese sokuyorlar artik her gören soruyor herkes arıyor dalga gecer gibi annesinin karnında disi çıktı diyenler var ya catliycam valla artık
Benim de başladı senin göğüslern hiç büyümedi sütün gelmez nasıl olacak diye, bilmiyorum ki toksik yorumlardan nasıl arınıcazBüyüklerin dünyadan haberi yok canım doktora uymak lazımbenim de arada uğrayan kayinvalidemlerin hareketleri bir değişik mesela. Kucağa alır almaz sallamaya çalışıyor ben hiç sallamadim bebişi. Memesini ovuyordu geçen çünkü onlar hep öyle yapmış eşime uyarmasini söyledim. Dünde soyulan derisini ovuyordu kadın illa ovacak bebeği
Hay Allah'ım onunla ne alakası varsaBenim de başladı senin göğüslern hiç büyümedi sütün gelmez nasıl olacak diye, bilmiyorum ki toksik yorumlardan nasıl arınıcaz
Doktor genelde önermez bu tamamen senin tercihine kalmış canım doktor ek gıda döneminde azar azar verin der geneldeBn de randevu bekliycm canm doktor da bir sorarım zatn ters giden birşey yok sa vermem.blki
Kilosuna aldanma canım benim kız erken doğdu doğuma gitmeden hemen önce baktılar 2300 gr dendi kızım 2660 gr doğdu 300 gr daima oynarKızlar bugün kontrolden geldim bebek yarın 39 haftalık oluyor inşallah kilosu 2800 çıktı. Bana düşük geldi hep bu haftalarda 3 kilo duyuyodum sizden de . doktor bunun üstü de çıkabilir ama ufak bi bebek olacak belli ki dedi. Son 1 haftam var sizce normal mi ?
Canim benim doktorum bebegin kilo almasi icinomega 3u 2 tablet almami onerdi. Sende bir danisip omega 3 u sorabilirsin belki ben ictigimde gercekten bebek o hafta kilo aliyor icmedigimdw cok dusuk kaliyor almasiKızlar bugün kontrolden geldim bebek yarın 39 haftalık oluyor inşallah kilosu 2800 çıktı. Bana düşük geldi hep bu haftalarda 3 kilo duyuyodum sizden de . doktor bunun üstü de çıkabilir ama ufak bi bebek olacak belli ki dedi. Son 1 haftam var sizce normal mi ?
inşallah bi 3 kilo doğar o zamanKilosuna aldanma canım benim kız erken doğdu doğuma gitmeden hemen önce baktılar 2300 gr dendi kızım 2660 gr doğdu 300 gr daima oynar
Ben mom vital DHA alıyorum, sordum da ben balık hiç yemedim ekstra balık yağı alıyım mi diye vitaminin içinde var zaten demişti , 1 hafta kaldı planlı olcak benimki inşallah bi sorun çıkmazsa yaziyim doktora ben de içeyim o zamanCanim benim doktorum bebegin kilo almasi icinomega 3u 2 tablet almami onerdi. Sende bir danisip omega 3 u sorabilirsin belki ben ictigimde gercekten bebek o hafta kilo aliyor icmedigimdw cok dusuk kaliyor almasi
Bilmiyorum ki kaçtır bunu diyor. Zaten biz kendimiz bin tane şey düşünüp kuruyoruz bazen kafada ekstra dışardan gelenler de fazla geliyor psikolojime artıkHay Allah'ım onunla ne alakası varsa
Bende o kdr farkettirdi ki. Bende 39u bitirmek uzereyim cuma gunu dogum planladik yani son 3 gun 3 kiloyu ucundan zorla gectik ama doktor yanilma payini da hesapla dedi. Omega 3 aldigim hafta 5 gunde 200 gr almisti doktorum tatildeydi 10 gun aksatarak ictim 2 3 gunde bir 10 gunde sadece 100 gr aldi o kdr etkilemişti. Hatta doktorum sitem etti son kontrolde bari su 3 gun aksatma dediBen mom vital DHA alıyorum, sordum da ben balık hiç yemedim ekstra balık yağı alıyım mi diye vitaminin içinde var zaten demişti , 1 hafta kaldı planlı olcak benimki inşallah bi sorun çıkmazsa yaziyim doktora ben de içeyim o zaman
Gözünüz aydın olsun maşallah sizeKizlar oğlum Yavuz Alpdoğdu şükür kavuşturana hastane deyiz sezeryan kolay gecti ama sonra agrisi fena agriyor hepinize teşekkür ederim güzel dilekler için
Bende uçuk virüsü hiç yok hayatımda hiç çıkarmadım. Çok korkarım. Aktif yara yoksa sıkıntı olmaz ama uçuk hortlamışsa çok ciddi komplikasyonlar yaratıyor dedi çok dikkat et canım bu konu önemli. İlaçlarla süreci hızlandırman gerekiyor ki yaraları geçsin. Çok iyi anlıyorum seni benim kız kardeşiyle aşk yaşıyor valla bütün gün öpüyor çocuğuOf of of benide suan nasil opuyor opme desemde ansizin geliyor. Bana gecerse Ben bile yaklasamam ay cnm cok sıkkın ya
Babaannem memelerini sıktın mı ovdun mu diye geldi. Çünkü süt birikiyor yenidoğanların göğüslerinde ama asla önermiyorlar hayır sıkmadım sıkmicam büyük memeli olsun dedimÖyle kuzum eski kadınlar ovarlarmış kötü niyetinden değil ama bana söylese daha mantıklı olurdu meselazaten arada kısa ziyaretler yapıyorlar bende kalp kırmak istemiyorum bu durumlarda
Canım benim karnım düşeli 3 hafta oluyor korkup hastaneye gitmiştik ama sonuç olarak oda bir belirti değilCanım girse anlamaz mıyız ki yaben bakıyorum hiç karnım düşmüyor. Sende düşme fikan var mı
YaaCanım benim karnım düşeli 3 hafta oluyor korkup hastaneye gitmiştik ama sonuç olarak oda bir belirti değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?