- 8 Mart 2019
- 2.671
- 3.511
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.281
Cok sukur çok sevindim gule gule buyut bebisini masallah boyu kilosu da yerindeKuzucum evet cok sukur dogurdum. Son gece hic hareket etmedi. Biraz endiseliydim ama bir sorun cikmadi sukur. Ameliyat da iyi gecti. 3220 gr ve 51 cm olarak dogru bebiskominik ve mis kokulu Bundan sonrasi iyilesme cabalari bakalim insallah. Darisi sizlerin ve bekleyen diger kizlarin basina. Cok dua ediyorum hepinize. Saglikla alin siz de kucaginiza insallah
Kesinlikle sevgisiz ve kötüler kuzucum. Sen bebişinin tadını çıkar lütfen duyma görme onların gerçek anne olduğunu bile düşünmüyorum gerçek annelik bu değil.En çok zoruma giden kendimi geçtim hiç mi düşünmez bi insan el kadar bebe süte ihtiyacı var ,annesinin morali iyi olsun da kesilmesin azalmasın sütü hiç mi demez ya. Benim oğlumun evladı olsa gelinden nefret de etsem çenemi kapatırım ne yaparsa yapsın yeterli bebeği iyi beslesin derim gerekirse istemiyorsa adım bile atmam evine ya. Bu kadar vicdansızlık olmaz. Sevgisiz bu insanlar.
Hiç temizlemedim çok dipten clipslemişlerdi ondan mı bilmiyorum ama 3 günlükken düştü dibi tamamen kabukBenimkinin de 8 günlükken düştü göbek bağı. Baticon gazlı bezle temizleyin dedi hep doktor. Düştükten 3 gün sonra topuk kanı için sağlık ocağına gittik o esnada çok ağladı zorlandığı için galiba kan geldi çok az. Korktum tekrar doktora gösterdim enfeksiyon sarı akıntı yok her gün duş aldırın o kalan kısım da düşer dedi baticonla temizlemeye devam ediyoruz. Yara gibi kabuk bagladi önce o akan kan şimdi kalkmış o da düştü düşecek. İnternette vs bakmistim k vitamini eksikliği pıhtılaşma göbek bağı vs biseyler yaziyodu ilk dozu k vitaminin yapilmisti. Şimdi o kısım da düşsün diye bekliyorum.
Geçecek bu günlerde Allah’ın izniyle biliyorsun tecrübelisin ilk 5-10 hafta sıkıntı sonra düzene biniyor her şey az sabırÇok şükür daha iyiyiz çok güzel toparlıyor ama bu seferde süt ürünlerine alerjisi çıktı sanırım doktor kontrolü var ona gidicez bugün kestim süt ürünlerini bakalım bunuda kakasından anladık araştırdık karnı aşırı şiş rahatlasın diye hakiki zeytinyağı verdim doktora sorup 1 damla var yok o rahatlattı çocuğu gece boyu gazını çıkardıkça ağladı çıkarıp uykuya daldı valla daraldım artık ağlicam en son uykusuzluktan kucağımda çocukla uyuya kalmışım otururken eşim uyandırdı
Bende şaşırdım canım ya 3. Gün düştü kurudu bile dibi. Bebikto iyi merak ediyorum kilo alıyo mu diye yarın kontrol günü bende toparlanmaya çalışıyorumCanimmm sende doğurmuşsun hayırlı uğurlu olsun bebisin
Bebisin ve senin sağlığın nasıl herşey yolunda mıne güzel erken düşmüş seninkinin bizimki 6 günlük oldu siyahlasti ama düşmedi
Gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallahKuzum dogurdum evet. Cok sukur. Sabah 8.40ta dogdu bebisim. 3220 gr 51 cm olarak. Gun boyu emzirme denemeleri agri sanci vs derken gecti oyle. Yavas yavas toparlanicaz bakalim insallah. Darisi bekleyen herkesin basina
Ucunu sıktığında gelmez canım bi damla ya görürsün ya göremezsin yukardan aşağı doğru kavisli sıkmak lazımKızlar meme ucu yarasından ben de nasibimi aldım. Gerçekten berbat bir ağrı. İnşaallah kimsenin başına gelmez.
Bir de doğum yapan anneler ben göğsümü sıkınca süt falan gelmiyor. Dün doğumdan sonra ebe sıktı önce biraz. Kolostrum geldi ama sonrasında süt falan görmedim. Yavaş yavaş iniyor ondan mı acaba
Ay maşallah sizeKuzum dogurdum evet. Cok sukur. Sabah 8.40ta dogdu bebisim. 3220 gr 51 cm olarak. Gun boyu emzirme denemeleri agri sanci vs derken gecti oyle. Yavas yavas toparlanicaz bakalim insallah. Darisi bekleyen herkesin basina
Evet kesinlikle yağlı süt akmıyorAyy inşaallah öyle olur yaa. Ebeye sordum o da öyle dedi yağlı süt olduğu için senin sıkmanla gelmez dedi. Şu yaraları bir atlatsam gerisi gelir herhalde. Bir de pek bez de kirletmiyor bizimki. Üç kere kakasını yaptı iki üç kere de çişini. Yeterli mi acaba
Gözün aydın saglıkla iyi günlerde büyüt inşallahKuzum dogurdum evet. Cok sukur. Sabah 8.40ta dogdu bebisim. 3220 gr 51 cm olarak. Gun boyu emzirme denemeleri agri sanci vs derken gecti oyle. Yavas yavas toparlanicaz bakalim insallah. Darisi bekleyen herkesin basina
Gözünüz aydın hayırlı olsun saglıkla huzurla büyüt inşallahKızlar ben doğurdum sabah 6 buçukta çok şükür geride kalanlara su gibi doğumlar dilerim
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun hosgeldi bebisinKuzucum evet cok sukur dogurdum. Son gece hic hareket etmedi. Biraz endiseliydim ama bir sorun cikmadi sukur. Ameliyat da iyi gecti. 3220 gr ve 51 cm olarak dogru bebiskominik ve mis kokulu Bundan sonrasi iyilesme cabalari bakalim insallah. Darisi sizlerin ve bekleyen diger kizlarin basina. Cok dua ediyorum hepinize. Saglikla alin siz de kucaginiza insallah
Hayır abartmiyorsun hamilelik hormonları yorgunluk bebeğin içerde verdiği rahatsızlıktan dolayı oluyor bunlar bende kanepeleri yikattim aynı akşam daha kurumadan oğlum badana fırçasını nerden bulduysa boyamış kanepeyi Allah'tan fırça ıslak değil nemliydi öyle görünce oturdum hüngür hüngür ağladımKizlar ben daha doğurmadım ama ben mi abartıyorum artik çıldırıcak noktadayim. Uykusuzluk başıma vurdu bebek gelmeden zaten. Büyük kızım da bugün erken kalkti babasina emanet ettim biliyor uykusuz oldugumu beyefendi uyuyakalmış çocukta boya fırçasını yıkamak için lavaboya girmis siril siril sesler geliyor eşim sandim once yıkanıyor sonra dedim bakayim. Heryer boya su olmus. O an ufak capli esime kriz gecirdim. Sanirim kriz boyle birsey uykusuz sen misin ben miyim niye bakmıyorsun cocuga diye sonra da aglama krizi geldi. Kafayi yicek gibi hissediyorum olaylari ekstra abartarak mi yasiyorum onu bile değerlendiremiyorum
Hormonların etkisiyle duygularıni daha yoğun yaşıyorsun canım. Çok normal.Kizlar ben daha doğurmadım ama ben mi abartıyorum artik çıldırıcak noktadayim. Uykusuzluk başıma vurdu bebek gelmeden zaten. Büyük kızım da bugün erken kalkti babasina emanet ettim biliyor uykusuz oldugumu beyefendi uyuyakalmış çocukta boya fırçasını yıkamak için lavaboya girmis siril siril sesler geliyor eşim sandim once yıkanıyor sonra dedim bakayim. Heryer boya su olmus. O an ufak capli esime kriz gecirdim. Sanirim kriz boyle birsey uykusuz sen misin ben miyim niye bakmıyorsun cocuga diye sonra da aglama krizi geldi. Kafayi yicek gibi hissediyorum olaylari ekstra abartarak mi yasiyorum onu bile değerlendiremiyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar ben doğurdum sabah 6 buçukta çok şükür geride kalanlara su gibi doğumlar dilerim
Erkekler neden bu kadar rahat bilemiyorum. Sonucunda cikacak olumsuzluklar nasil olsa yine bizim üzerimize kaliyor ondan heralde. Sen az dinleneyim derken bi de kalkiyorsun basina banyo işi açılmış. Cildiriyorsun tabi. Belki bu isleri onlar yapacak olsa bu kadar rahat olamazlardiKizlar ben daha doğurmadım ama ben mi abartıyorum artik çıldırıcak noktadayim. Uykusuzluk başıma vurdu bebek gelmeden zaten. Büyük kızım da bugün erken kalkti babasina emanet ettim biliyor uykusuz oldugumu beyefendi uyuyakalmış çocukta boya fırçasını yıkamak için lavaboya girmis siril siril sesler geliyor eşim sandim once yıkanıyor sonra dedim bakayim. Heryer boya su olmus. O an ufak capli esime kriz gecirdim. Sanirim kriz boyle birsey uykusuz sen misin ben miyim niye bakmıyorsun cocuga diye sonra da aglama krizi geldi. Kafayi yicek gibi hissediyorum olaylari ekstra abartarak mi yasiyorum onu bile değerlendiremiyorum
Bende oturdum yarinlar yokmus gibi agladim simdi basim catliyor agridan. Kizimda uzuldu ona degil babasina kizdim ama suclandi tabi o da. simdi evcilik oynuyoruz ki gonlunu yapayim. Ama icimden gecen soguk karanlik odada sere serpe yatip uyumakHayır abartmiyorsun hamilelik hormonları yorgunluk bebeğin içerde verdiği rahatsızlıktan dolayı oluyor bunlar bende kanepeleri yikattim aynı akşam daha kurumadan oğlum badana fırçasını nerden bulduysa boyamış kanepeyi Allah'tan fırça ıslak değil nemliydi öyle görünce oturdum hüngür hüngür ağladımdogurunca geçecek merak etme
Artik ben mi abartiyorum karar veremiyorum cidden dogunca napicaz bakalim :/Hormonların etkisiyle duygularıni daha yoğun yaşıyorsun canım. Çok normal.
Evet aynen cocugu dusa soktum sabahin korunde daha gune baslamadan o halde. Sonra o yorgunlukla cattim tabiki de eşimeErkekler neden bu kadar rahat bilemiyorum. Sonucunda cikacak olumsuzluklar nasil olsa yine bizim üzerimize kaliyor ondan heralde. Sen az dinleneyim derken bi de kalkiyorsun basina banyo işi açılmış. Cildiriyorsun tabi. Belki bu isleri onlar yapacak olsa bu kadar rahat olamazlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?