- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.321
Herkesin süreci farklı gerçekten. Benim belime hiç ağrı vurmadı mesela. Suyum da ilk sancılar başladıktan yaklaşık 20 saat sonra geldi doğumdan iki üç saat önce gibi.Normal doğum sancısı belden vuruyor canım benim ilk suyum gelmişti
Canım benim adetim ağrılı olmazdı anlam vermek biraz zorlaşıyor. Kasılma gibi değil doktorum da tarif etti aslında da tarife uymuyor arada gelen ağrılarDirekt bildiğimiz adet ağrısı şeklindeydi. Karın kasılıyor dalga dalga ağrı geliyor benim kasıklarıma vurarak başladı sonra ara ara makat vurdu ağrısı o şekildeydi canım
Ben 37+5 im senin her an herşey olabilir aslındaCanım sen kaç haftalikti? Ben 39+2 oldum bayağı sona yaklastim aslında
Demkki öyle benim 8 sene oldu ilk doğumum taklbi çokta hatırlamıyorum 8 saat çektikten sonra sezeryana girdimHerkesin süreci farklı gerçekten. Benim belime hiç ağrı vurmadı mesela. Suyum da ilk sancılar başladıktan yaklaşık 20 saat sonra geldi doğumdan iki üç saat önce gibi.
5 temmuza sezaryen ayarlandı bebiş gelmezse plan o yönde yarın da kontrolüm var bakalım canım.Ben 37+5 im senin her an herşey olabilir aslındatakipte klamka lazım normal doğum sancıları düzenli oluyor onu takip et istersen
Benimde 5 temmuz hadi bakalım önce mi gelecek bebiş yoksa aynı gün mu girecez sezeryana bende merak ettim şimdi haberleselim buradan5 temmuza sezaryen ayarlandı bebiş gelmezse plan o yönde yarın da kontrolüm var bakalım canım.
Peki çözümü var mı ?Cnm yorumun dikkatimi cekti benim onceki gebeligimde eklem yerim sismisti parmagimda. Eklem yerlerim aciyordu. Megerse romatizmam atak yapmis ve ilk defa bu şekilde ogrenmistim romatizmam olduğunu. Eger eklem yerinde parmaklarda hafifte olsa şişme varsa hemen fotografla ben teshis konulurken doktora hep gostermistim aaa bu bununla mi iliskiliydi diye. Yani benimki uç bir ornek olabilir ama tansiyon fln yok dedigin icin soylemek istedim. Eklem yerlerinde sismelere ozellikle dikkat lutfen
Nişan olabilir ya canım. Doktorumun tarif ettiğine benziyor söylediğin nişan. Sümüksü gibi demişti.Kızlar benim de çok açık pembe akıntı geldi lavanoda. Sonra yine çok hafid kahveremgimsi feldi. Kesildi. Sabahtan beri hatta yaklaşık 1 aydır falan regl olacakmış gibi aprı giriyor kasığıma. Bu sabah da vardı ama şu an o da kesildi:) nişan vs mi gelmeye başladı acaba. Yarına kadar bekliyim öyle dra gidiym diyorum nstye
Evet cnm nişan. Ama sancı vs yok henüz :) syvah eyvah djdndndnNişan olabilir ya canım. Doktorumun tarif ettiğine benziyor söylediğin nişan. Sümüksü gibi demişti.
Emzirmeden sonra ilac tedavisi verebiliyor durumun derecesine gore. Yada cok ileriyse emzirme kesilip veriliyor. Ya da daha hafifse beslenme fiziksel aktivite ile etkileri azaltilabiliyor vs vs cok komplike romatizmanin cok alt dali var hepsinin cozumu yollari farkli onemli olan once teshis edilmesi. Benimki ekstrem örnek olabilir inşallah kimse yaşamazPeki çözümü var mı ?
Ayy çok heyecanlıEvet cnm nişan. Ama sancı vs yok henüz :) syvah eyvah djdndndn
Çok büyük ihtimalle nişanın gelmiş canım her ihtimale karşı doktoruna haber vermelisinKızlar benim de çok açık pembe akıntı geldi lavanoda. Sonra yine çok hafid kahveremgimsi feldi. Kesildi. Sabahtan beri hatta yaklaşık 1 aydır falan regl olacakmış gibi aprı giriyor kasığıma. Bu sabah da vardı ama şu an o da kesildi:) nişan vs mi gelmeye başladı acaba. Yarına kadar bekliyim öyle dra gidiym diyorum nstye
Dışarı cikiyonmu canm çocuklaÇok büyük ihtimalle nişanın gelmiş canım her ihtimale karşı doktoruna haber vermelisin
Merhaba. Ben iki gün önce doğum yaptım. Hem kanala yanlış açıyla girmiş kızım hem kordonu kısaymış hem de eli yüzünde geldi. Bütün olumsuzluklara rağmen normal doğdu hamd olsun. Bazı bebeklerin iki kere bile dolanmış oluyor ama yine de doğuma mani olmuyor. İnşaallah sizin de bir sorun olmadan kolayca sağlıkla doğarSelam kızlar ben haziran annelerindeyim ama kızım sanırım temmuzda doğacal yarın 40. Hafta oluyoruz kordon dolanması var temmuz annelerinde var mı bu durumla karsılasan doktor doguma engel değil dedi de
Annelik nasıl gidiyor canmMerhaba. Ben iki gün önce doğum yaptım. Hem kanala yanlış açıyla girmiş kızım hem kordonu kısaymış hem de eli yüzünde geldi. Bütün olumsuzluklara rağmen normal doğdu hamd olsun. Bazı bebeklerin iki kere bile dolanmış oluyor ama yine de doğuma mani olmuyor. İnşaallah sizin de bir sorun olmadan kolayca sağlıkla doğar
Meme ucu yaraları ve dikişleri saymazsak çok güzelAnnelik nasıl gidiyor canm
Ah çok geçmiş olsun bnim bile hala dikişlerim var aciyo ama aradsa meme ucuda sütümü cok sürüyorm sabah tabağa sagdim sütü sürekli vuruyom akşama kadarMeme ucu yaraları ve dikişleri saymazsak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?