- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.241
Amin canım benim çok sağolSağlıcakla gelsin kızcen ins canım
Su gibi bi dogumun olsun
Cnm biz acibadem de haziranda fixledik fiyati siz konusmadiniz mi acaba ? Temmuzda bnm dogumda anlastik not düşürdükBen +20bin acibadem güncellemesi aldim
Canımm amin inşallah öyle olur, sağlıcakla büyüt bebeğini sende inşallah erkencilermiş bizimkilerAh canm içini ferah tut İnan geçiyo bnde oğlumu arkamda bırakınca ayni duyguları yaşadım inşallah su gibi bir doğumun olur 37+1 de doğum yaptm bnde
Ay bir avazda kurtul inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar nişanımda geldi hafif sancılarımda var 2. Doğum ama çok fazla stresliyim dahası minik oğlumu geride bırakacağım için telaşlıyım dua edin belki yarın güzel haberlerle gelirim37+5 bu arada kız sabırsız çıktı bizim
Ben sadece sezaryen olmicam doktorum da dis merkezden ben fixleyemiyorumCnm biz acibadem de haziranda fixledik fiyati siz konusmadiniz mi acaba ? Temmuzda bnm dogumda anlastik not düşürdük
Ay bilemedim ki doktor bir şey demiyor mu ki beslenme ile ilgili. Doğru ot ne doyuracakYa bnde yeşilk cok severim yerimde cok ama sorun doymuyorm bu ara gerçekten sonra azıcık aç kalınca sanki süt çok azalıyor oğlumda doyma suresi uzuyor ağlyo ama yediğimde vs oda aglmyo doyuyor
İçini ferah tut canım su gibi kolaylıkla olsun doğumun inşallah dualarımız seninle haberdar et bizi deKızlar nişanımda geldi hafif sancılarımda var 2. Doğum ama çok fazla stresliyim dahası minik oğlumu geride bırakacağım için telaşlıyım dua edin belki yarın güzel haberlerle gelirim37+5 bu arada kız sabırsız çıktı bizim
Benim gelmemişti ama gelen arkadaşlarımın oldu normal yani☺Doğurmadan sütü gelen var mı? Benim sol göğsümü açtığım gibi damlası ucunda beliriyor. Sağda hicbir sey yok.
Bence lohusalıgın heleki ilk günlerinde bunları hiç düşünme ye iç. Süt için bol su iç. Zamanla zaten anlarsın kendini yemeni içmeni ona göre dengelersinDoğum yapmış anneler size bir sormak istiyorum sizin beslenmeniz nasl bn çok acikiyorm ya böyle yemek yemek istmiyorm ama yemesem sütüm olmyo sanki göğsüm çok boş olyo kızlar sürt için neler yapıyorsunuz lütfen ya böle yersem gebelikten dahs cok kilo alcm
Zaten yediğin içtiğin emzirdikce gidecek zaten korkma. Asıl mesele sütten kesmede.asıl kilo o zaman alınıyorYa bnde yeşilk cok severim yerimde cok ama sorun doymuyorm bu ara gerçekten sonra azıcık aç kalınca sanki süt çok azalıyor oğlumda doyma suresi uzuyor ağlyo ama yediğimde vs oda aglmyo doyuyor
Emzirme doneminde süt icin çok kalori yakılıyor bence yenilen şeylerin ben kilo yapacağıni düşünmüyorum açıkçasıBence lohusalıgın heleki ilk günlerinde bunları hiç düşünme ye iç. Süt için bol su iç. Zamanla zaten anlarsın kendini yemeni içmeni ona göre dengelersin
Bnm geliyor bayagidir hatta ucuna birikiyor hafif bir temasta belli akiyor bugun bir baktim ucu kabuk baglamis sanirim gece sut akti. O kabugu hafifce kaldirdim ve pespembe deri hani cocuk emse ustune direkt kanar. Daha dogmadan belli oldu. Bugun gogus ucu balmi surmeye basladimDoğurmadan sütü gelen var mı? Benim sol göğsümü açtığım gibi damlası ucunda beliriyor. Sağda hicbir sey yok.
Kaç haftalıksin canım ilk gebelik miBenimki normal gelmezse ve bir değişiklik olmazsa 5 temmuzda sezaryen canım
Ayy benimde 5 temmuzda cuma günü aynı şeyler bendede var hareket edince alttan sancı giriyor kasıklarım ağrıyor yürüyorum biraz sakinliyor ama iyice zorlamaya başladı bende gün sayıyorum resmen hem heyecanlıyım hemde korkuyorum biraz bakalım nasıl olacakİyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı allah nasip ederse 8 ine gün aldık. Bugün anestezi işlerimizi hallettik☺37. Haftadayım epey agırlastım. Alttanda arada batma gibi agrı giriyor. Bazende kasık agrısı. Dinlenince geçiyor
Canım 2 ,3gun kolostrum sütü geliyor 3. Gün muhakkak bildiğin süt geliyorKızlar meme ucu yarasından ben de nasibimi aldım. Gerçekten berbat bir ağrı. İnşaallah kimsenin başına gelmez.
Bir de doğum yapan anneler ben göğsümü sıkınca süt falan gelmiyor. Dün doğumdan sonra ebe sıktı önce biraz. Kolostrum geldi ama sonrasında süt falan görmedim. Yavaş yavaş iniyor ondan mı acaba
Emzirme doneminde süt icin çok kalori yakılıyor bence yenilen şeylerin ben kilo yapacağıni düşünmüyorum açıkças
Emzirdikce çoğalacak 2 saatte bir muhakkak emzir boş gibi hissetsendeDoğum yapmış anneler size bir sormak istiyorum sizin beslenmeniz nasl bn çok acikiyorm ya böyle yemek yemek istmiyorm ama yemesem sütüm olmyo sanki göğsüm çok boş olyo kızlar sürt için neler yapıyorsunuz lütfen ya böle yersem gebelikten dahs cok kilo alcm
Ayy inşaallah öyle olur yaa. Ebeye sordum o da öyle dedi yağlı süt olduğu için senin sıkmanla gelmez dedi. Şu yaraları bir atlatsam gerisi gelir herhalde. Bir de pek bez de kirletmiyor bizimki. Üç kere kakasını yaptı iki üç kere de çişini. Yeterli mi acabaCanım 2 ,3gun kolostrum sütü geliyor 3. Gün muhakkak bildiğin süt geliyormerak etme benimde bu gün normale döndü sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?