- 7 Kasım 2023
- 76
- 50
- 3
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.261
Kuzum dogurdum evet. Cok sukur. Sabah 8.40ta dogdu bebisim. 3220 gr 51 cm olarak. Gun boyu emzirme denemeleri agri sanci vs derken gecti oyle. Yavas yavas toparlanicaz bakalim insallah. Darisi bekleyen herkesin basina
Dogdu kuzucum bebisim bu sabah. Cok şükür saglikli. Simdilik bir sıkıntımiz yok. Birbirimize alismaya calisiyoruzİnşallah güzel haberlerini bekliyorum sağ sağlim gelin inşallah
Kuzucum evet cok sukur dogurdum. Son gece hic hareket etmedi. Biraz endiseliydim ama bir sorun cikmadi sukur. Ameliyat da iyi gecti. 3220 gr ve 51 cm olarak dogru bebisko
Gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat kılsınKuzucum evet cok sukur dogurdum. Son gece hic hareket etmedi. Biraz endiseliydim ama bir sorun cikmadi sukur. Ameliyat da iyi gecti. 3220 gr ve 51 cm olarak dogru bebiskominik ve mis kokulu Bundan sonrasi iyilesme cabalari bakalim insallah. Darisi sizlerin ve bekleyen diger kizlarin basina. Cok dua ediyorum hepinize. Saglikla alin siz de kucaginiza insallah
Bende genelde 2 saati beklemiyorum Rabbim öyle bir sistem yaratmıştı ki bebek acıkınca göğüsleri ateş basıyor taşıyor resmen süt yada bebiş aciktigini belli ediyorBirde sürekli sık sık emzirmek lazım bence 2 saati bile beklememek gerek ilk zamanlar çünkü bebek ne kadar sık emerse beyne sinyal gidermis çocuk doymuyor daha fazla üretmeliyiz gibi ara sıra en azından sütü sagmakta lazım
Hayir Sen sıkınca gelmiyo ebeler taktigini biliyor ondan geliyorKızlar meme ucu yarasından ben de nasibimi aldım. Gerçekten berbat bir ağrı. İnşaallah kimsenin başına gelmez.
Bir de doğum yapan anneler ben göğsümü sıkınca süt falan gelmiyor. Dün doğumdan sonra ebe sıktı önce biraz. Kolostrum geldi ama sonrasında süt falan görmedim. Yavaş yavaş iniyor ondan mı acaba
Amin kuzum cok sagolGözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat kılsın
Benim ilk gebelik an itibariyle 39+2 yım canımKaç haftalıksin canım ilk gebelik mi
Gözünüz aydın canım benimKuzum dogurdum evet. Cok sukur. Sabah 8.40ta dogdu bebisim. 3220 gr 51 cm olarak. Gun boyu emzirme denemeleri agri sanci vs derken gecti oyle. Yavas yavas toparlanicaz bakalim insallah. Darisi bekleyen herkesin basina
Kolayca geçsin inşallahBenimde sabah doğumum var kızlar. Dua edin
Güzel haberlerle dönün inşallahBenimde sabah doğumum var kızlar. Dua edin
Cok sagol kuzumGözünüz aydın canım benimçok şükür Sağlıcakla büyüsün minnoş
Çıktınız mi kuzum hastaneden? Benim de aklim sende.Cok sagol kuzumdarısı basina insallah. Kulagim gözüm sende.. guzel haberlerini bekliyorum tez zamanda
Öğlen cikacagiz insallah canim. Doktoru bekliyoruz. Yaa insan sabirsizlaniyor bir an once gelsin diye. Gelmesi de cok guzel. Kavusmus oluyorsun ama sabah elimi attim karnima. Artik hareketlerinin orada olmadigi gercegi beni bir huzunlendirdi. O yuzden son demlerin tadini cikarÇıktınız mi kuzum hastaneden? Benim de aklim sende.Benimkinin keyfi yerinde şuan bile kımıl kımıl bakalım ben ne zaman kavuşacağım
Hüzünlenir tabi insan kuzum. Son 3 ayı aslında keyifli geçiyor bence hamileliğinÖğlen cikacagiz insallah canim. Doktoru bekliyoruz. Yaa insan sabirsizlaniyor bir an once gelsin diye. Gelmesi de cok guzel. Kavusmus oluyorsun ama sabah elimi attim karnima. Artik hareketlerinin orada olmadigi gercegi beni bir huzunlendirdi. O yuzden son demlerin tadini cikarbir de dogurabilirsen normal dogur kuzum
Ne güzel haberler canım benimKızlar ben doğurdum sabah 6 buçukta çok şükür geride kalanlara su gibi doğumlar dilerim
Ben de mama vermedim dün gece biraz daha iyi emdi çok şükürHayir Sen sıkınca gelmiyo ebeler taktigini biliyor ondan geliyorBen sadece emzirdim hic mama vermedim mesela ama sagdigimda hic sut gelmezdi elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?