• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım 🤣
Müslin battaniyeler,normal pamuklu battaniye,ağız mendilleri alınabilir,ateş ölçer, banyo setleri, anne yani beşiği,ana kucağı bebek bakım çantası vs

Zannetmiyorum. Fikir benden çıktı öyle olsaydı bana ceza verilirdi. Kristi bunun yasak olduğunu söyledi.

Kızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım 🤣
Bende çalışn anne olacağım için aklıma direk süt sağma makinesi ve biberon geliyor 🤣 ilk onlara bakacağım bi

Lansinoh tavsiye ederim vakum gücü diğer markalara göre çok daha iyi.
Bir bakayım 😊

Birşey dicem. Sizde de oluyor mu su içince kursağımdan aşağı inmiyor tetikte bekliyor beni kus der gibi 😂 iki gündür su içebilmeye başladım 2 bardak falan çok şükür içiyorum. Su içememek ne zormuş 🥹

Bir bakayım 😊

Birşey dicem. Sizde de oluyor mu su içince kursağımdan aşağı inmiyor tetikte bekliyor beni kus der gibi 😂 iki gündür su içebilmeye başladım 2 bardak falan çok şükür içiyorum. Su içememek ne zormuş 🥹
Bende böyle bir sorun olmuyor ama başkalarında olduğunu duydum

Bu ay anne yanı beşik alacağım artık büyüklerden bir şekilde başlamak lazım kıyafet zaten ara ara alıyorum unisex😅
Kızlar dün whatsap meselesinden bahsedilmiş acaba o yüzden ceza almış olmasın B Buffalosos aklıma bu geldi ama bilemedim
Başka bir konuda biriyle tartışmışlar sanırım o yüzden. Kristialayı kızdırmışlar 😅

Kızlar ben de ikea anne yanı arkadaşım verdi , juno reflü yatağı, 2 tane müslin örtü, fisher price piyanolu oyun halısı gibi bir şey aldım. Bir kaç tane atlet ve önlük bir de alt değiştirme örtüsü sleepy aldım 😂 sürekli bir şey alaşım geliyor ama duruyorum

Ben henüz büyük parçalara başlamadım. Sadece ufak tefek şeyleri aldım zıbın, ağız silme mendili, bir kaç tane kışlık kıyafet gibi 😁

Burun nazal aspiratörü ve uçları çok gerekli en gerekli şeylerden minnoslarin burnu tıkanirsa açmaya yarıyor açılmazsa emmesini bile etkiliyor emmek istemiyorlar

Biberon ne almalıyız almalı mıyız onu da düşünüyorum ben. Philips avent nasıl acaba

Ben hiçbirsey almadım henüz ama favorilerim alınacaklarla dolu 😂 her geçen gün zam geliyor birde 🥲 25 30 haftalara gelmeden de alasım gelmiyor

Back
X