- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok tedirginim en son 29 mayısta bakılmış benim TSH 2 .01 çıkmış gebelikle beraber artış olmuşSelam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum
Selamlar, dün doktora gittim karından keseyi gördü fotosu aşağıdaki gibi içi boş gibi daha erken mi ? Bu ara beta henüz 2000 civarındayken gördü karında
Valla doktor 4,5 falan dedi ama tam bi hesap yapmadı adetime göre salladı diyim en son 13 mayısta regl oldumKaç haftadasın şu an peki
Evet bir an önce dozu arttırmalıyız yoksa gelişim sorunu olabilirBende çok tedirginim en son 29 mayısta bakılmış benim TSH 2 .01 çıkmış gebelikle beraber artış olmuş
Geçmiş olsun tez vakitte sağlıkla gebelikler diliyorumArkadaşlar beni burdan silebilirsiniz ne yazıkki düşükle sonuçlandı rabbim sizlere sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin
Ay inşallah canım ya çok korkmaya başladım sızlıyor sürekli 3 4 gündür devam ediyorbende de oluyor bazen o uyuşmalar mesela benim şöyle oluyor bacaklarımı bi süre hareket ettirmesem tutuluyor gibi uyuşuyor bence korkulacak bir şey değildir Allah'ın izniyle :)
Ay inşallah canım ya çok korkmaya başladım sızlıyor sürekli 3 4 gündür devam ediyorbende de oluyor bazen o uyuşmalar mesela benim şöyle oluyor bacaklarımı bi süre hareket ettirmesem tutuluyor gibi uyuşuyor bence korkulacak bir şey değildir Allah'ın izniyle :)
Bende olmadı henüz ama bizim gelinde oldu doktoru progestan başladıArkadaşlar kahverengi kanama akıntı gibi bişey geliyor ilk defa oldu çok korkuyorum sizde de oldu mu
Akıntı kırmızı olmadığı sürece normal karşılıyor doktorlar ama kesin bişey söylemek istemem, sizin kaçıncı haftaydıArkadaşlar kahverengi kanama akıntı gibi bişey geliyor ilk defa oldu çok korkuyorum sizde de oldu mu
Bugün bende akıntı başladı ama 2 gündür enfeksiyon için verdiği fitili kullanıyorum onunla ilgili diye düşündüm.Arkadaşlar kahverengi kanama akıntı gibi bişey geliyor ilk defa oldu çok korkuyorum sizde de oldu mu
Canım senin 4+5 benimle 2 gün var aranda kesenin içinin boş olması şuan için normalmiş bende bugün tam 5 ile gittim kese beldede boş betam 18 bin ama benim bilemiyorumValla doktor 4,5 falan dedi ama tam bi hesap yapmadı adetime göre salladı diyim en son 13 mayısta regl oldum
Fitil inanılmaz akıntı yapıyor canım normal benceBugün bende akıntı başladı ama 2 gündür enfeksiyon için verdiği fitili kullanıyorum onunla ilgili diye düşündüm.
Canım yerleşiyor olabilir devam ederse yarın doktora görün için rahat eder hemArkadaşlar kahverengi kanama akıntı gibi bişey geliyor ilk defa oldu çok korkuyorum sizde de oldu mu
Çok geçmiş olsun teşekkürler en kısa ve hayırlı zamanda rabbim yeniden nasip etsin insallahArkadaşlar beni burdan silebilirsiniz ne yazıkki düşükle sonuçlandı rabbim sizlere sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin
Teşekkür ederim ya tedirgindim kendimi tutmaya çalışsamda demek ki olabiliyorFitil inanılmaz akıntı yapıyor canım normal bence
Kızlar korkulacak bişey değil bu. İlaç kullanıyorsunuz sadece. Ben 8 yıldır kullanıyorum. Gebelik guatri da oluşabiliyor. Yeniden doz ayarlamasi için ben de Perşembe günü gidicemBende çok tedirginim en son 29 mayısta bakılmış benim TSH 2 .01 çıkmış gebelikle beraber artış olmuş