Acaba başka bir doktora perşembe cuma günü randevu mu alsan canim anladığım kadarıyla cihazlarla alakalı bile olabiliyorKızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba başka bir doktora perşembe cuma günü randevu mu alsan canim anladığım kadarıyla cihazlarla alakalı bile olabiliyorKızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Kişiden kişiye göre değişiyor demekki büyüklüğü inşallah bir sıkıntı olmazAy aynı aynı benimde böyle aynısı hatta bit kadar bir nokta çıktı o da böyle ölçtü ama çok küçük emin olamıyorum dedi çok içim rahatladı demek o gördüğümüz keseymiş
Minnacık göründüBebek göründü mü canım kesede
Canım bebek var mıydı kese içindeBende öyle yaptım keseyi 5+3 de gördüm kalp atışına da iki hafta sonra gideceğim sürekli ve az aralıklarla gitmek stres kaynağı
Tebrik ederim çok sevindim canımMinnacık göründü
Cok bilgi sahibi değilim ama özellikle araba yolculuklarında 1 yada 2 saatte bir mola verip 10 20 dk kadar yürüyüş yapmanı öneririm. Doktorlar yola çıkabilirsin dediyse çıkabilirsin hareketsiz kalma yeterKızlar ya hekimler sıkıntı yok diyor ama bilirsiniz annelerimiz büyükler falan hep ilk 3 ay/12hafta çok dikkat edin derler. Yani ilişki olsun yolculuk olsun her konuda. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Allah nasip eder de gebelik sağlıkla devam ederse temmuz sonuna doğru 10+1de yıllık iznimiz başlıyor. Uçak araba vs yolculuk yapmak istiyorum hekimime soracağım ama bilemedim
Cinsellik ilk 3 ay yasak zaten benim doktorum yasakladı, yolculuk da +3 saati önermiyor doktorlar.Kızlar ya hekimler sıkıntı yok diyor ama bilirsiniz annelerimiz büyükler falan hep ilk 3 ay/12hafta çok dikkat edin derler. Yani ilişki olsun yolculuk olsun her konuda. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Allah nasip eder de gebelik sağlıkla devam ederse temmuz sonuna doğru 10+1de yıllık iznimiz başlıyor. Uçak araba vs yolculuk yapmak istiyorum hekimime soracağım ama bilemedim
Canını sıkma kişiden kişiye değişiyor bazılarının ki 6. Hafta da görülüyor kese seninde daha miniktir ondan görülmemiştir. Ben de 6. Hafta da gördümİyi ki varsınız güzel anneler siz olmasanız ihtimaller içinde boğulup gidiyor insan
Migren taşı alın ben kullanıyorum 1 saatte çok etki ediyorKızlar merhaba, bugün geçmeyen bir migrenim var, kötü bişey değildir dimi? Geçmesi için bişey önerebilir misiniz yaşayanlarınız varsa?
Nerede satılıyor Anneme aldırtayım Tr de yaşamadığım için, hiç duymadım burda öyle bişeyMigren taşı alın ben kullanıyorum 1 saatte çok etki ediyor
Trendyoldan almıştım ben. Bende de bu aralar baş ağrısı oluyor bu taş hamilelikte de kullanılıyor gerçekten faydasını gördümNerede satılıyor Anneme aldırtayım Tr de yaşamadığım için, hiç duymadım burda öyle bişey
Peki bebeği ne zaman gördün canımCanını sıkma kişiden kişiye değişiyor bazılarının ki 6. Hafta da görülüyor kese seninde daha miniktir ondan görülmemiştir. Ben de 6. Hafta da gördüm
Dün gittim kese göründü ama bebek görünmediPeki bebeği ne zaman gördün canım
Bayramdan sonraya kaldık biz inşallah hayırlısı olur hepimiz içinDün gittim kese göründü ama bebek görünmedi
Nerede yaşıyorsunuz? Avrupada rossmann ve dm lerde varNerede satılıyor Anneme aldırtayım Tr de yaşamadığım için, hiç duymadım burda öyle bişey
Aynen zaten hareketsiz normalde de kalmamam lazım pıhtılaşma için iğne kullanıyorumCok bilgi sahibi değilim ama özellikle araba yolculuklarında 1 yada 2 saatte bir mola verip 10 20 dk kadar yürüyüş yapmanı öneririm. Doktorlar yola çıkabilirsin dediyse çıkabilirsin hareketsiz kalma yeter
Darısı hepinizin başına kuzumTebrik ederim çok sevindim canım