2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
M muhendishanim98 canim seni takip edemedim nasılsın ne yapıyorsun 😊
Teşekkür ederimm iyiyim sen nasılsın. Beta artışı ilk başta beni korkuttu ama doktorum bana yüzde elli bile yeter demişti sonra iki kat artmaya başladı çok şükür. Perşembe keseyi görmek için randevum var. Buradaki konulari çok okumuyordum streslenmemek için. Sınava falan da stres yapmıştım sanırım başta o yuzden yavaştı. Şu anlık bir sıkıntı yok çok şükür. Sizin nasıl gidiyor. İkiz haberi var mı 🤭

Teşekkür ederimm iyiyim sen nasılsın. Beta artışı ilk başta beni korkuttu ama doktorum bana yüzde elli bile yeter demişti sonra iki kat artmaya başladı çok şükür. Perşembe keseyi görmek için randevum var. Buradaki konulari çok okumuyordum streslenmemek için. Sınava falan da stres yapmıştım sanırım başta o yuzden yavaştı. Şu anlık bir sıkıntı yok çok şükür. Sizin nasıl gidiyor. İkiz haberi var mı 🤭
Çok sevindim bence de gayet güzel artıyordu stres hiç yapmayın bence hepimizin insallah sağlıkla ilerleyecek 🤲🏻 bende bi hafta bekledim yarın kalp atışı olmuş mu diye perinatoloji hocasının yanına gideceğim ama 6+1 henüz erkenmis sanırım olmayabilirmiş diye de kendimi sakinslestirdim bakalım hakkımızda en hayırlısı olsun insallah 🤲🏻

Aslinda ikiz çok istiyordum ama gebelik çok zor bi şey ikizle nasıl olur riskli de ayrıca rabbim hayırlısını nasip etsin insallah 🤲🏻

Çok sevindim bence de gayet güzel artıyordu stres hiç yapmayın bence hepimizin insallah sağlıkla ilerleyecek 🤲🏻 bende bi hafta bekledim yarın kalp atışı olmuş mu diye perinatoloji hocasının yanına gideceğim ama 6+1 henüz erkenmis sanırım olmayabilirmiş diye de kendimi sakinslestirdim bakalım hakkımızda en hayırlısı olsun insallah 🤲🏻
Amin ben de sürekli olumlama yapıyorum. Ve vücudun anlayıp ağrı olusturmadigini, bebeği tuttuğunu düşünüyorum. Ben 5+3 te belki duymayı ümit ediyordum 🤦🏻‍♀️🤣

Aslinda ikiz çok istiyordum ama gebelik çok zor bi şey ikizle nasıl olur riskli de ayrıca rabbim hayırlısını nasip etsin insallah 🤲🏻
Hayırlısı olsun ben de çok merak ediyorum hala ikiz mi diye 🤣. Bence de çok zor taşıması da sonrasında bakması da ama çok tatlılar büyüyünce de, bilemedim. Her güzelliğin bir zorlugu var. Allah kolaylaştırsin

Hayırlısı olsun ben de çok merak ediyorum hala ikiz mi diye 🤣. Bence de çok zor taşıması da sonrasında bakması da ama çok tatlılar büyüyünce de, bilemedim. Her güzelliğin bir zorlugu var. Allah kolaylaştırsin
Amin hakkımda hayırlısıyla insallah olsun yarın haber ederim insallah her şey doğal yolunda ve saglikla ilerlemiştir insallah dualarınızı beklerim 🤲🏻😊🙏🏻

Arkadaşlar ben eczacıyım, güneş kremi mineral filtreli kullanıyoruz gebelikte bunlar titanyum dioksit ve çinko oksit içerenler. Üzerinde bunların mineral yazar zaten. Dezavantajları biraz beyazlık bırakırlar. Ama ciltten emilmezler maske gibi yüzü örttükleri için sağlık açısından çok güvenliler. Diğer kimyasal olanların özellikle eski nesil içerenlerin kana geçtiği bilimsel makalelerde kanıtlı. O nedenle mineral seçmekten fayda var
Hay Allah sebamed önerdi doktorum aldım bende değiştireyim yarın gidip ozaman 🙏🏻
Mineral çok daha sağlıklı bütün hepsi yeni nesil kimyasal filtre olsa sebamed de uygun derim onlarda kana geçmiyor ama onda eski de var. Hepsi yeni değil ki neden onu önerdi acaba

Arkadaşlar ben eczacıyım, güneş kremi mineral filtreli kullanıyoruz gebelikte bunlar titanyum dioksit ve çinko oksit içerenler. Üzerinde bunların mineral yazar zaten. Dezavantajları biraz beyazlık bırakırlar. Ama ciltten emilmezler maske gibi yüzü örttükleri için sağlık açısından çok güvenliler. Diğer kimyasal olanların özellikle eski nesil içerenlerin kana geçtiği bilimsel makalelerde kanıtlı. O nedenle mineral seçmekten fayda var

Mineral çok daha sağlıklı bütün hepsi yeni nesil kimyasal filtre olsa sebamed de uygun derim onlarda kana geçmiyor ama onda eski de var. Hepsi yeni değil ki neden onu önerdi acaba
La roche posay yağlı ciltler için olan peki nasıl?kullanabilir miyim

Kızlar acilde pratisyen doktor kahverengi akıntım için progestan verdi bende doktoruma sordum oda kullan dedi kahverengi akıntı oldu biraz şuan gelmiyor ama çok tedirginim. Bu progestanı fitil olarak kullandım kullanan varmı zararı felan yok değil mi ?

Kızlar acilde pratisyen doktor kahverengi akıntım için progestan verdi bende doktoruma sordum oda kullan dedi kahverengi akıntı oldu biraz şuan gelmiyor ama çok tedirginim. Bu progestanı fitil olarak kullandım kullanan varmı zararı felan yok değil mi ?
Zaten fitil olarak kullan daha faydasını görürsün. Ağız yolu aldığında sersemlik bulantı yaptığını soyluyolar. Düzenli kullan aksatma canım onun çok faydası var geçmiş olsun bolca dinlen mümkün oldukça

Ben 4+3 de gittiğimde çok minik görünüyor ama çok erken daha demişti doktor. Benim randevum perşembe günü yani 5+3 olacağım gittiğimde inşallah daha büyük bir şekilde görebiliriz. Ben belki bir umut kalp atışı da duyarmıyım acaba diyordum da imkansız galiba 😅 aslında paylaşma konusunda evet haklısın , başkaları görünce içi acıyabilir istemeden de olsa nazar olabilir. Dikkatli olmak lazım.

Canım sakin ol , daha çok erken zaten çok normal küçük görünmesi. Sen yüreğini ferah tut. Her şey çok güzel olacak inançlı ol 🙏🏻

O sıvı duyduğum herkeste var neredeyse , çok sorun değil bence o. Bayramın ilk günü açıkmıymış doktor. Kalp atışı duyamadınız değil mi ?

Çok güzel artmış değerin içini ferah tut 🙏🏻

Evet psikolojik ağrı olur tabi ki , kendini ve bebeğini üzme boştan yere. Bebeğinin seninle olduğunu düşün ve bugün doktorun söylediklerini unut. İçin rahat etmiyorsa tekmelik açıdan daha iyi olan bir hastaneye git tekrar istersen.

Merhaba , ben hamilelikten önce yves rocher in güneş kremini almıştım. Emin olamadım kullanmaya devam etsem mi , bu konularda bilginiz varsa acaba yardımcı olur musunuz ☺️
https://www.yvesrocher.com.tr/cilt-...koruyuculu-yaslanma-karsiti-yuz-kremi/p/55732
Canım ben devlete gidiyorum bayramda açık değil ama benim doktor ilk gün nobetciymis nöbetine çağırdı. Kese belli belirsiz çıkmıştı bayram sonrasına bırakmak istemedi sanirim 😌

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı?
Benim ki tüp bebek olduğu için sabah akşam fitil + günde 1 kere iğne olarak progestan kullanıyorum. Çok fazla akıntı yapıyor, onun dışında yan etki yalamadım.
Evet canım fitil olarak kullanılmasını öneriyor tüm doktorlar.

Benim ki tüp bebek olduğu için sabah akşam fitil + günde 1 kere iğne olarak progestan kullanıyorum. Çok fazla akıntı yapıyor, onun dışında yan etki yalamadım.

Evet canım fitil olarak kullanılmasını öneriyor tüm doktorlar.
Sağol canım dün bi tane kullandım bugün durmuş gibi kahverengi akıntım

Kızlar bu progestanı ne kadar kullanıyoruz kahverengi akıntım vardı bugün gelmedi durmuş gibi. Kullanmaya gerek var mı acilde ki doktor lekelenme bitinceye kadar kullan dedi. Pratisyen olunca pek güvenemedim

Kızlar bu progestanı ne kadar kullanıyoruz kahverengi akıntım vardı bugün gelmedi durmuş gibi. Kullanmaya gerek var mı acilde ki doktor lekelenme bitinceye kadar kullan dedi. Pratisyen olunca pek güvenemedim
Kendi doktoruna sor bence , hemen 1 gün kullanıp bırakma 2-3 devam et diyebilir belki

Zumruduanka96 Zumruduanka96 cok geçmiş olsun canım önce senin sağlığın önemli 🙏🏻 çok iyi anlıyorum seni inşallah çabucak geçecek bu süreç ve bebiş çalışmalarına devam edeceksin

X