Ben 4+3 de gittiğimde çok minik görünüyor ama çok erken daha demişti doktor. Benim randevum perşembe günü yani 5+3 olacağım gittiğimde inşallah daha büyük bir şekilde görebiliriz. Ben belki bir umut kalp atışı da duyarmıyım acaba diyordum da imkansız galiba
aslında paylaşma konusunda evet haklısın , başkaları görünce içi acıyabilir istemeden de olsa nazar olabilir. Dikkatli olmak lazım.
Canım sakin ol , daha çok erken zaten çok normal küçük görünmesi. Sen yüreğini ferah tut. Her şey çok güzel olacak inançlı ol
O sıvı duyduğum herkeste var neredeyse , çok sorun değil bence o. Bayramın ilk günü açıkmıymış doktor. Kalp atışı duyamadınız değil mi ?
Çok güzel artmış değerin içini ferah tut
Evet psikolojik ağrı olur tabi ki , kendini ve bebeğini üzme boştan yere. Bebeğinin seninle olduğunu düşün ve bugün doktorun söylediklerini unut. İçin rahat etmiyorsa tekmelik açıdan daha iyi olan bir hastaneye git tekrar istersen.
Merhaba , ben hamilelikten önce yves rocher in güneş kremini almıştım. Emin olamadım kullanmaya devam etsem mi , bu konularda bilginiz varsa acaba yardımcı olur musunuz
https://www.yvesrocher.com.tr/cilt-...koruyuculu-yaslanma-karsiti-yuz-kremi/p/55732