- 26 Nisan 2021
- 89
- 107
- 27
Sizin geç döllenme mi acabaEvet canım bayagı minikt doktorumu tanımasam bu doktor bişi bilmiyor bu kese demezdim.bak orda doktor işaretlemiş görüyormusun minicik var yok arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin geç döllenme mi acabaEvet canım bayagı minikt doktorumu tanımasam bu doktor bişi bilmiyor bu kese demezdim.bak orda doktor işaretlemiş görüyormusun minicik var yok arası
Ben kullanıyorumKızlar aranızda progestan kullanan var mı?
Aynen hepsi var bende deAşırı halsizlik, uyku hali, bulantı, boş dönmesi oluyor mu sizde dr
Bende bu ikisi var bunlar kullanılır mıArkadaşlar ben eczacıyım, güneş kremi mineral filtreli kullanıyoruz gebelikte bunlar titanyum dioksit ve çinko oksit içerenler. Üzerinde bunların mineral yazar zaten. Dezavantajları biraz beyazlık bırakırlar. Ama ciltten emilmezler maske gibi yüzü örttükleri için sağlık açısından çok güvenliler. Diğer kimyasal olanların özellikle eski nesil içerenlerin kana geçtiği bilimsel makalelerde kanıtlı. O nedenle mineral seçmekten fayda var
Mineral çok daha sağlıklı bütün hepsi yeni nesil kimyasal filtre olsa sebamed de uygun derim onlarda kana geçmiyor ama onda eski de var. Hepsi yeni değil ki neden onu önerdi acaba
Geçmiş olsun canım benim Allah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin . Şu an önemli olan senin sağlığın ne zaman hazır hissedersen o zaman olsunArkadaşlar beni burdan silebilirsiniz ne yazıkki düşükle sonuçlandı rabbim sizlere sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin
Düşük olmaması için kullanılıyor genelde. Bi kaç gün devam et korkma zarari olmaz. Yada doktoruna gider danisirsin cuma günü devam et kullanmayaSağol canım dün bi tane kullandım bugün durmuş gibi kahverengi akıntım
Yükselmesi gayet iyi. Hesaplama söyle oluyor. 80 ikiye katlıyor. 160 desek oda katlıyor 320. Sizinde 319 zaten iki katt değil bazen %60da yeterli oluyor. Bazen 3 kat artar bazen 1 buçuk. Gene takipte kalın. Korkutan sonuçlar neydi hangi değerlerKızlar günaydın 17 hazirandan(gece 11de verdim kanı) 20 hazirana betam 80den 319a yükselmiş iyi mi sizce. Son verdiğim sağlık ocağı doktor birkaç test daha yaptıda bazılarının sonuçları beni korkuttu bugün gidip soracağım
çok normallBenin tsh 1.5 çıktı da
Canım tesekkur ediyorum sanırım enfeksiyonlarla alakalı birsuru igg ve ıgm olanlar var negatif olan folat değerim yuksek tsh 3kusur cikti dun burada kızlar konusurken okumustum sanırım cok yuksek benimkideYükselmesi gayet iyi. Hesaplama söyle oluyor. 80 ikiye katlıyor. 160 desek oda katlıyor 320. Sizinde 319 zaten iki katt değil bazen %60da yeterli oluyor. Bazen 3 kat artar bazen 1 buçuk. Gene takipte kalın. Korkutan sonuçlar neydi hangi değerler
gebelkte tsh bırden cıkıyor,Selam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum
İnşallah sonuçlar tertemiz çıkar canımBen de bugün kanların hormonların hepsini verdim bakalım inşallah hepsi iyidir daha önce insülin direncim vardı ilaçla düzelmişti umarım gebelik şekeri olarak başıma dert olmaz
progestan dusuk onleyıcıdır, doktorunuza sorup devam edın derse devam edın,Kızlar bu progestanı ne kadar kullanıyoruz kahverengi akıntım vardı bugün gelmedi durmuş gibi. Kullanmaya gerek var mı acilde ki doktor lekelenme bitinceye kadar kullan dedi. Pratisyen olunca pek güvenemedim
tsh 3kusur cok fazla yuksek degıl ama takıp edılmedı,Canım tesekkur ediyorum sanırım enfeksiyonlarla alakalı birsuru igg ve ıgm olanlar var negatif olan folat değerim yuksek tsh 3kusur cikti dun burada kızlar konusurken okumustum sanırım cok yuksek benimkide
Karından mı bakıldı? Bugün görülür karından 5000i geçmiştirkızlar merhaba, 15 haziranda beta hcg 286 ile hamile olabileceğimi öğrendiöm. 19 haziran da tekrar beta hcg verdik 2621 çıktı ama kese gözükmedi. bugün tekrar beta hcg verdik sonuç bekliyoruz. 2621 de kese gözükmemesi aksi bir durumu mu işaret ediyor acaba
doktor perşembe veya cuma tekrar bakalım dedi. sanırım bugün çıkan sonuca göre bakacakKarından mı bakıldı? Bugün görülür karından 5000i geçmiştir
Merhaba. Beni beta 5000 lerde cikti dun ve kese hayali cikti net görüntü alamadık. Herkeste farklı oluyor. Benim degere göre karından görünmesi gerekirken vajinalde çok az göründü. Sıkıntı etme biraz daha büyüsünkızlar merhaba, 15 haziranda beta hcg 286 ile hamile olabileceğimi öğrendiöm. 19 haziran da tekrar beta hcg verdik 2621 çıktı ama kese gözükmedi. bugün tekrar beta hcg verdik sonuç bekliyoruz. 2621 de kese gözükmemesi aksi bir durumu mu işaret ediyor acaba