- 8 Aralık 2012
- 3.727
- 5.104
- 32
Ben 4+3 de gittiğimde çok minik görünüyor ama çok erken daha demişti doktor. Benim randevum perşembe günü yani 5+3 olacağım gittiğimde inşallah daha büyük bir şekilde görebiliriz. Ben belki bir umut kalp atışı da duyarmıyım acaba diyordum da imkansız galiba aslında paylaşma konusunda evet haklısın , başkaları görünce içi acıyabilir istemeden de olsa nazar olabilir. Dikkatli olmak lazım.Ben bugun kese görmeye gidicem biliyosun seninle aynı gunduk biz. Görürsem eğer sende gidersin bi kaç gün içinde bana kalırsa görünür gibi geliyo. Hatta cuma günü 4+4 dük. 4+3 de gören bi kaç kişi olmus eve gelince keske muayene olsaydım dedim B Buffalosos sat aynıydı sende bu hafta gidersin keseye. Allahim hepimize sağlıklı hayirli evlatları görmeyi kavuşmayı nasip etsin
Ay ben nazardan çok korkarım tedaviyi bilenlere yavaştan soyledik diğerleri içinde 3 ayi hatta karnım belli olup aaaa hamilemisin diye sorana kadar solemiycem paylaşım konusunda ben hiç yapmayı düşünmüyorum birçok sebebi var en ağır basanı ise çevremde benim gibi çok isteyen çabalayan bebek sahibi olamayan çok kişi var. Ben hamile birini yada yeni anne olmuş birini gördüğümde hep içim acır hiç anne olamiycami düşünür o duyguyu yaşayamadığım için çok gözyaşı döktüğüm olurdu. O kişiler beni gördüklerinde içleri acısın istemem. Cunku bu yol çeken için çok çok zor. Tabi herkesin tercihi ben fazla hassasım
Canım sakin ol , daha çok erken zaten çok normal küçük görünmesi. Sen yüreğini ferah tut. Her şey çok güzel olacak inançlı olKızlar çok kötüyüm suan hastaneye geldim kadın doğuma muayaneye 5+0 bugün alttan baktı rahim arkasında sıvı var dedi progesteron ve betayı aldı kan dış gebelik mi değil mi diye iyice bakalım dedi kese görünmedi çok küçük bir şey göründü ama emin olamadı sıvı da olabilir o dedi inanılmaz kötüyüm
O sıvı duyduğum herkeste var neredeyse , çok sorun değil bence o. Bayramın ilk günü açıkmıymış doktor. Kalp atışı duyamadınız değil mi ?Dur dur hemen evham yapma. Bende geldim muayeneden. Benimde varla yok arası bi sey cikti düzgün görünmedi yani. Bayramın ilk günü gene gidicem. Benimde karnımda sivi var biraz iyi düşün iyi olsun bolca dua et.
Çok güzel artmış değerin içini ferah tut14 Haziran 139 du
Dün sağlık ocağı baktı 1000 üstü değer yazmış ama 2 bin mi kaç belli değil sağlık ocağı bilgi vermedi bu konuda
Bugün de 20 Haziran 4bin çıkmış değer
Evet psikolojik ağrı olur tabi ki , kendini ve bebeğini üzme boştan yere. Bebeğinin seninle olduğunu düşün ve bugün doktorun söylediklerini unut. İçin rahat etmiyorsa tekmelik açıdan daha iyi olan bir hastaneye git tekrar istersen.Kızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Merhaba , ben hamilelikten önce yves rocher in güneş kremini almıştım. Emin olamadım kullanmaya devam etsem mi , bu konularda bilginiz varsa acaba yardımcı olur musunuzGeçenlerde güneş kremi hakkında konuşulmuştu, bugün okudum sizinlede paylaşmak istedim.
Mineral filtreli günes koruyucular cilde nüfuz etmedigi için gözenek tikamaz ve anne | bebek için risk tasimaz. «- Gebelikte güvenle kullanilabilecek bazi günes kremleri:
Avene mineral günes koruyucu , La Roche Posay invisible fluid tinted, Solante pregna Spf50,
Bioderma mineral photoderm,Uriage mineral Spf50, Dermaplus md zinc clear tinted, Skin ceuticals mineral uv defense Spf50
https://www.yvesrocher.com.tr/cilt-...koruyuculu-yaslanma-karsiti-yuz-kremi/p/55732