- 5 Kasım 2021
- 1.190
- 1.237
- 83
Hayir canim 7 haftalik oluyor10 marta göre hesaplanınca 9 haftalık oluyor sanırım dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim 7 haftalik oluyor10 marta göre hesaplanınca 9 haftalık oluyor sanırım dimi
Evet bebeğe de hiçbir zararı yokmuş, benim kafa yapımı düzeltmem lazım benceKuzum tansiyon durumunda ilaç veriyolar tehlikeli bişey değil ki kasma kendini
Ajahaha kasidim bacimAman maşallah diyelim totonu kaşı ya o uyku çok harika bişey ben sadece 1 kez tadabildim ama çok sevdim
Hem zaman geçiyor hem kafan bomboş kalıyor
Kııız döverim seni he e da ne o zaman ya kendine gel lütfen aaa artık stres yapma bebeği de üzme boşu boşunaEvet bebeğe de hiçbir zararı yokmuş, benim kafa yapımı düzeltmem lazım bence
evet bacım ya haklısın du bakalım bugün kendime bi çeki düzen vereyim yineKııız döverim seni he e da ne o zaman ya kendine gel lütfen aaa artık stres yapma bebeği de üzme boşu boşuna
canım burdayım iyiyim şükür hala eve dönmedik kuzenimde kalmaya devamm, ama iyiyim şükür göbüşüm büyümeye başladı göğüslerim büyümeye başladı bana bir moraller bir keyifler yüklendiP poncikobella huuuu komşuuuu nerelerdesinnn herşey yolunda mıııııı
Ben de öyleyim hatta saat öğlen 4e kadar esniyorum mutlaka ben, yine esnedim bak az evvel djdjdjdGercekten bulanti meselesi kadar uyku meselesi top 5 belirti bende deama cok iyi geliyor doyamiyorum igneyi birakinca azalir sandim alakasi yokmus ajjddjjd. Dun gece yine mesela 11 saate yakin uyumusum kis uykusuna yatiyorum yanlislikla her gece ajdjdjdjf
insan sayarken utanıyor demi jhahhahjhjhjAjahaha kasidim bacimdun misafirler nasil gidiyor filan dedi bulanti aserme isleri, anlatirken bir kotu oldum ajdjdjdjd. Agzim sulaniyor bulldog gibiyim ahdjdjd offf bitmiyorduug
Senin bebeği göresin geldi suyun kaynamış belli ajaaksmsevet bacım ya haklısın du bakalım bugün kendime bi çeki düzen vereyim yine![]()
Canim bizim gibi evhamli annelerin kaninda mi var nedir o kafa bir turlu duzelmiyorEvet bebeğe de hiçbir zararı yokmuş, benim kafa yapımı düzeltmem lazım bence
Yaaaa göbüş büyümesi en sevdiğim yaaaaacanım burdayım iyiyim şükür hala eve dönmedik kuzenimde kalmaya devamm, ama iyiyim şükür göbüşüm büyümeye başladı göğüslerim büyümeye başladı bana bir moraller bir keyifler yüklendiama genel olarak bu endişeli ruh halinden kurtulabilmiş değilim maalesef cuma günü yavrucuğumu görünce içim rahatlar heralde
![]()
Ay doğurduktan sonrada mı öyle oluyor bacım yaaa demeeeeeCanim bizim gibi evhamli annelerin kaninda mi var nedir o kafa bir turlu duzelmiyorkiizm 2 bucuk yasinda hâlâ bazen geceleri nefesini dinlerim
hele o ilk bebeklik zamanlarini anlatmak istemiyorum
Allah bizim gibilerin yardimcisi olsun
![]()
yok ya tansiyon konusunda okuduklarım çok kötü yaptı beni yani tek kafaya taktığım o oldu.Senin bebeği göresin geldi suyun kaynamış belli ajaaksms
Benim de çok erken belli oldu 10+6 yken ben dr un söylemesini istemedim süpriz olsun diye kağıda yazmasını istedim bu hafta öğrenicem inşallah küçük kutlamaylaKızlar uzun süredir girmiyorum baya şey kaçırdım . Cinsiyet öğrenen oldu mu bi kişi çok erken vakitte öğrenmişti sadece kız denilmişti . Başka var mı ?
canımm ben de epeydir detaylı duramadım buralarda iyi olmana sevindim kuzum. Benim de Cuma günü kontrolüm var inşallah güzel güzel bebişlerimizi görüp sevinçlerimizi paylaşırızGünaydın canım .Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyim. Haftaya güzel başmadım .Cuma günü kontrolüm var. inşallah bebişler de çok iyidir .Sen nasılsın ? Herşey Yolunda mı ?
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, ahh ben de gidip görsem özledim vallahi az kaldıGünaydın herkese :) Şimdi kontrolden geldim. İkili vardı bugün. Ölçümleri yaptı, kan verdim. Haftaya sonucuna bakıcakmış. Doktorum da fetal yaptırayım istiyor ama ben de ikili de yüksek risk görürseniz yaptırırım yoksa yaptırmayacağım dedim. Mide bulantılarım eskisi kadar şiddetli değil, sadece sabahları hafif oluyor ya da acıkırsam oluyor. Yürüyüşü ve suyu ihmal etmemeye çalışıyorum. Sucuk konusuna gelince valla tavada yaptım ekmeği bana bana yedim. Onun bana verdiği mutluluğu hiç bi antidepresan veremez. :) 15 günde bir olabilir bence çok canın istiyorsa. Et de doğradım zaten evde kedim de var:)) İnşallah birşey olmaz ne diyeyim:) Uçak seyehati yapabilir miyim dedim. Çok uzunsa arada kalk yürü dedi. Uçak seyahatinin gebeliğe bir etkisi yok dedi. Başkaaa... Hah bi de cinsiyet sordum. Belli olmaz daha erken. Erkek olsa kendini belli ediyor bu haftada dedi ama kesin kız demem için de çok erken dedi. Multivitamin ve d vit önerdi. "enna-mom" ve i mom omega"
Haber bültenimin sonuna gelmiş bulunmaktayım efem :) Herkese güzel bir hafta dilerim.
Tünaydın canım, al benden de o kadar hala salak gibiyim ruhum sallanıyor resmenGünaydın canlarım nasılsınız ben hala deprem etkisini atlatamadım.
Simoşşşş mesajın beni çok keyiflendirdi resmen günümü aydınlattıKizlarim herkese merhabalar, guzel hayirli haberler alacagimiz endisesiz stressiz depremsiz bir hafta diliyorum hepimizebebislerimiz saglikla buyusunler insallah
Cok yogun bir haftasonu ustumden tir gibi gecti ajdjdjfjf. Ama dun cok guzeldi, ilk defa kesintisiz 5-6 saati 2.5 yas erkek bebesiyle gecirdim. Surekli araba oynadik sandigim kadar kotu degilmisim bu konuda kendimi gelistirdim bir gunde hemencocuk da allahim baldan tatli bir konusmalar bir sarilmalar oynuyorum diye en sevdigi kisi bendim dun ortamdaki
surekli kucagimda oturdu en son yanaklarimi sevip kolyelerimle oynuyordu oyleli bag kurduk. Borek yedirdim yogurt yedirdim meyve yedirdim, hepsini bu abla yedirsin dedi durdu ajdjdjdjf. Legonun boyle arabali bir oyuncagini almistik, meger cok seviyormus çekici var araba cekiyor ah bir bayildi butun gun onunla oynadik. Ama cok yoruldum yaaaa ahahahah. Iki buklum hep yerlere egildim kalktim antreman yapmak icin en son dun gece eve donerken arabada belim agriyordu ajdjfjfj. Gobegimi sevdi durdu bebek napiyor agliyor mu bizi goruyor mu diyor
cok iyi geldi hormonlarim tavan insallah oglusum da mutlu olmustur dun
![]()
canım tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebişinEveeet cinsiyetimiz belli oldu nur topu gibi bir oğluş daha eklensin listeyeeee![]()
hahaha takılmasınlar yahu bu kadar yaşa başa bende 39um ama nedense öyle hissetmiyorumBenim de 39 , bugün aynı muhabbet bizde de döndü. Sanki 80 yaşında elimizde bastonla hamile kalmışızı gibi bi tripler :) Artık bi daha yaşımı sorarsa benim yaşım yok ben mevsimler gibiyim deyip konuyu geçiştirmeyi düşünüyorum:)
biz senin kafayı zaten düzeltmemişmiydik kızzz iki gün girmedim buralara sana ne olduuuEvet bebeğe de hiçbir zararı yokmuş, benim kafa yapımı düzeltmem lazım bence
yok canım şükür iyiyiz hiçbir sıkıntım yok. Lekelerim tamamen bitti zaten artık bebeğim sıkı sıkı tutundu annesine güzel güzel büyüyor hissediyorumYaaaa göbüş büyümesi en sevdiğim yaaaaa
Cumaya ne kaldı şurda ya fiziksel bi şikayetin rahatsızlığın yoksa bol bol dizi izle, dinlen. dizi izlerken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyor insan
Doyamiyosun di mi ahahahahaBen de öyleyim hatta saat öğlen 4e kadar esniyorum mutlaka ben, yine esnedim bak az evvel djdjdjd
Ama mesela dunyalari oturdum yedim aksam onlarla millet dicek ki uyduruyo ahdjfjjfjfinsan sayarken utanıyor demi jhahhahjhjhj