• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kizlar progestan igneyi sürekli vurunan varmi ya da yakin zamanda vurunan bu nasil bir ignedir kalcadan agrisi gecmiyor
Progestan çok aşırı yağlı bir ilaç o yüzden ağrısının gecmemesi çok normal merak etmeyin.

Tamam düşüncem tamam hemen olmaz demiyorum biraz düşüneyim 😂😂😂 markayla iletişim kurucam bünyelerine karmaları lazım bu cevheri😂
Hahaha ya ben çok memnunum ya o yüzden herkese faydası olsun herkes memnun kalsın istiyorum 😂😂 Neyse düşün almaya karar verirsen bul beni fotoğrafını atayım 😂😂

Hahaha ya ben çok memnunum ya o yüzden herkese faydası olsun herkes memnun kalsın istiyorum 😂😂 Neyse düşün almaya karar verirsen bul beni fotoğrafını atayım 😂😂
Bu şey gibi oluyo iste gebe kaldıktan sonra da böyle bir guncelleme geldi bana çevremdeki herkeste gebe olsun hep bu konuyu konuşalım istiyorum onun gibi oldu bende memnun olduğum bir şeyden herkes faydalansın isterim tam ona döndü 😂 tamam seni nerde bulacagimi biliyorum 😂😂

Bu şey gibi oluyo iste gebe kaldıktan sonra da böyle bir guncelleme geldi bana çevremdeki herkeste gebe olsun hep bu konuyu konuşalım istiyorum onun gibi oldu bende memnun olduğum bir şeyden herkes faydalansın isterim tam ona döndü 😂 tamam seni nerde bulacagimi biliyorum 😂😂
Hahahah evet evet aynen öyle oldu 😂😂

Erkek bebek bekleyenler isim düşündünüz mü 😂 ben Kaan düşünüyorum eşim de Alparslan olsun diyor bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz :)))

Yani ne saga yatabiliyorm ne sola napacagimi şaştim🥹
Evet çok normal ağrısının yanında kalçayı da morartır ama ağızdan veya vajinal alınan progestana göre etkisi daha fazla. İnşallah faydasını görürsünüz 🙏🏼

Kızlar bunu çok övmüşler bir gönderi yorumunda anneler yazmış fiyatı da uygun sipariş verdim ben bakalım nasıl

Eklentiler

• 98136697-1924-4989-8FAD-38DA4F087E51.webp
    98136697-1924-4989-8FAD-38DA4F087E51.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 56
Back
X