- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Adı nedir ??Kizlar progestan igneyi sürekli vurunan varmi ya da yakin zamanda vurunan bu nasil bir ignedir kalcadan agrisi gecmiyor
Farklı forma kullanılanlar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adı nedir ??Kizlar progestan igneyi sürekli vurunan varmi ya da yakin zamanda vurunan bu nasil bir ignedir kalcadan agrisi gecmiyor
Progestan çok aşırı yağlı bir ilaç o yüzden ağrısının gecmemesi çok normal merak etmeyin.Kizlar progestan igneyi sürekli vurunan varmi ya da yakin zamanda vurunan bu nasil bir ignedir kalcadan agrisi gecmiyor
Hahaha ya ben çok memnunum ya o yüzden herkese faydası olsun herkes memnun kalsın istiyorumTamam düşüncem tamam hemen olmaz demiyorum biraz düşüneyimmarkayla iletişim kurucam bünyelerine karmaları lazım bu cevheri
![]()
Ben regeneaais Max ve ayrıca demir kullanıyorum ama demirin.orta değerde belkide o yüzden olabilir.Benim öültivitamin regenesis Max onun içinde demir varmış ondan vermemiştir belki
Bu şey gibi oluyo iste gebe kaldıktan sonra da böyle bir guncelleme geldi bana çevremdeki herkeste gebe olsun hep bu konuyu konuşalım istiyorum onun gibi oldu bende memnun olduğum bir şeyden herkes faydalansın isterim tam ona döndüHahaha ya ben çok memnunum ya o yüzden herkese faydası olsun herkes memnun kalsın istiyorumNeyse düşün almaya karar verirsen bul beni fotoğrafını atayım
![]()
Hahahah evet evet aynen öyle olduBu şey gibi oluyo iste gebe kaldıktan sonra da böyle bir guncelleme geldi bana çevremdeki herkeste gebe olsun hep bu konuyu konuşalım istiyorum onun gibi oldu bende memnun olduğum bir şeyden herkes faydalansın isterim tam ona döndütamam seni nerde bulacagimi biliyorum
![]()
Progestan 50 mg olandanAdı nedir ??
Farklı forma kullanılanlar var
Arasin basina bir isim ariyorumErkek bebek bekleyenler isim düşündünüz müben Kaan düşünüyorum eşim de Alparslan olsun diyor bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz :)))
Yani ne saga yatabiliyorm ne sola napacagimi şaştimProgestan çok aşırı yağlı bir ilaç o yüzden ağrısının gecmemesi çok normal merak etmeyin.
Evet çok normal ağrısının yanında kalçayı da morartır ama ağızdan veya vajinal alınan progestana göre etkisi daha fazla. İnşallah faydasını görürsünüzYani ne saga yatabiliyorm ne sola napacagimi şaştim![]()
Göktuğ çok beğeniyorum bu ara benErkek bebek bekleyenler isim düşündünüz müben Kaan düşünüyorum eşim de Alparslan olsun diyor bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz :)))
Evet güzel ama g,ğ,ö üçü de zor harfler harf enerjisine inanıyorumGöktuğ çok beğeniyorum bu ara ben![]()
Hâlâ bir şeyler almamaya direniyon muHahahah evet evet aynen öyle oldu![]()
Çağan ArasArasin basina bir isim ariyorum![]()
Evet direniyorum ama sende bu konuda benim aklıma giriyorsun heHâlâ bir şeyler almamaya direniyon mu![]()
Harflerin enerjisine bende inanıyorum ama hangi harfin enerjisi yüksek bilmiyorum bilgi verir misinEvet güzel ama g,ğ,ö üçü de zor harfler harf enerjisine inanıyorum![]()
Ahaha yaşasııınn muslin battaniye sipariş ettim ben yine hele kızlara o kadar güzel zibinlar görüyorum kiiiEvet direniyorum ama sende bu konuda benim aklıma giriyorsun he![]()
Herkes lierac öneriyordu yorumları da baya iyiydi bende onu aldım bakalım inşallah faydasını görürüzKızlar bunu çok övmüşler bir gönderi yorumunda anneler yazmış fiyatı da uygun sipariş verdim ben bakalım nasıl