Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kız çok almamışsın bir an da aldım diyince benim aklımda dönen senaryolar hahah 😂 Yine gidebilirsin ne kaybedersin ki alman gereken kilo şeklinde alırsın misler gibi biter hamilelik 😍
ne biliyim ilk 3ay hic almayip 16.haftadan sonra bi anda iki kilo alinca dedim eyvah 🙂
Gerçi bebişin grami suyu plesanta ağirligi vs. Hepsini topladiginda kendi kilom azdir diye dusunuyorum miniğinde gunden gune gramlari degisiyor cunku🤗☘️

ne biliyim ilk 3ay hic almayip 16.haftadan sonra bi anda iki kilo alinca dedim eyvah 🙂
Gerçi bebişin grami suyu plesanta ağirligi vs. Hepsini topladiginda kendi kilom azdir diye dusunuyorum minişlerde gunden gune gramlari degisiyor cunku🤗☘️
Ben normal buldum kilonu ödem de tutmaya başladı vücudumuz minik minik o yüzden korkma ama yine de temkinli gitmemiz de fayda var kilo çokta iyi değil 🥳🌷

cok tesekkur ederim 🙏🏻

ben de modeller arasinda kayboldum vallahi, fiyat-performans urunu ariyorum ama cocuklar soz konusu olunca oyle bir sey cok yok galiba. uygun fiyatli olanlar da kalitesiz gibi duruyor 😒
Ben bir bebek arabasına 30k veremem ya bana 4 binler bile pahalı geliyor😂
5.900 e gördüm o yattı aklıma çok pahalı bu bile benim için
Biraz daha araştırıcam 4 küsüre pusetli bir model bulabilirsem harika olur
Pusetli gerçekten çok pratik oluyor. Bebekken pusette uyursa direk alıp eve götürüyorsun demirde hafif katlıyorsun bitiyor
Baby Home 1010 Qool Travel Sistem Bebek Arabası Seyahat Sistem Puset - Fiyatı, Yorumları şunada bir bak istersen

Beni aile hekiminden hemşirem mayısta çağırmıştı tetenoz için. İlk gebeliğimde de yapmışlardı
Yaptırcak olan varmı
ben yaptiracagim, sehir merkezinden uzakta sayfiye yerindeyiz bu donemde, ailem de burada oldugu icin normalde de tetanoz asisi yaptiriyoruz, ne olur ne olmaz. sehirde olsaydik da yaptirirdim ama zira dogumun ne zaman nerede baslayacagi belli olmaz hem minnoslari da dogumdan sonra belli sure koruyor asilar 🙏🏻☺️

Benide bayramdan sonra çagirdi hemsire ama ben kendi doktoruma sorcam iki doz yapilcakmiş riske atmak istemiyorum hic biseyi bu arada sen kac kilo aldin canim 🤦ay bu hizla gidersek obirik olcaz deprem stresinden yemeye verdim kendimi bugunde firtina var stresten erkenden dogurcam oyy Allah korusun ama asiri kaygiliyim Allah sonumuzu hayretsin😥
3 kilo aldım canım şuan kendini strese sokma
Doğumdan sonra çok güzel verirsin
Çok sağlıksız ve düzensiz beslenme ama kendini de çok sıkma lütfen

Ben normal buldum kilonu ödem de tutmaya başladı vücudumuz minik minik o yüzden korkma ama yine de temkinli gitmemiz de fayda var kilo çokta iyi değil 🥳🌷
Evet eşimde diyor saçmalama sabit kiloda kalmayi hayal etmiyorsun umarim diyor 😂
Sonucta içerdeki minik ayni kalmiyor diyor 😄

ben yaptiracagim, sehir merkezinden uzakta sayfiye yerindeyiz bu donemde, ailem de burada oldugu icin normalde de tetanoz asisi yaptiriyoruz, ne olur ne olmaz. sehirde olsaydik da yaptirirdim ama zira dogumun ne zaman nerede baslayacagi belli olmaz hem minnoslari da dogumdan sonra belli sure koruyor asilar 🙏🏻☺️
Ben aradım şimdi yarın çağırdı 🥺
Ah kızımda yaptırdığımdan biliyorum o kadar ağrılı oluyorki kıyafet bile giyemiyorsun

Evet eşimde diyor saçmalama sabit kiloda kalmayi hayal etmiyorsun umarim diyor 😂
Sonucta içerdeki minik ayni kalmiyor diyor 😄
hahah doğru demiş eşin bebişler bile kaç gram alıyor her hafta değişiyorlar. Eee yaz da geliyor sıcaktan ödem de olacak haliyle kilo da alacağız normal şeyler bunlar sadece aşırısı değil onu da hallederiz 😍

3 kilo aldım canım şuan kendini strese sokma
Doğumdan sonra çok güzel verirsin
Çok sağlıksız ve düzensiz beslenme ama kendini de çok sıkma lütfen
Senin 4 ay tam dolmuş benim bir hafta sonra tam 4 ay oluyor ♥️Geceleri rahat uyuyabiliyormusun canim Artik ben zorlaniyorum yastik koyuyorm yok saga donuyorm bisey batiyor sola donuyorum batiyo
Kuzum istanbul diken ustunde biliyosun birde evde hep tekim eşim işte oluyor genelde
Geceleri bile artik deliksiz uyuyamiyorum😐

Bende 2.250 aldim 17.haftadayim normalmi acaba
dogumdan once cok kilolu degilsen fazla degil bence, ben ideal kilomda hamile kaldim, o nedenle doktor 3 kilo fazla ama zaten kilolu olmadigin icin cok problem degil, bundan sonraki aylarda kontrollu gideriz, dengelersin dedi. misal cok yakin bi’ arkadasim biraz kilolu hamile kalmisti, onda doktoru ayni donemde 3 kiloyu fazla buldu, diyetisyenle devam etti surecine.

Son düzenleme:
hahah doğru demiş eşin bebişler bile kaç gram alıyor her hafta değişiyorlar. Eee yaz da geliyor sıcaktan ödem de olacak haliyle kilo da alacağız normal şeyler bunlar sadece aşırısı değil onu da hallederiz 😍
Oyy yerim ben onun gram kilosunu♥️
Bebişini hisseden varmi henuz ben hissedemiyorum ilk gebelik olduğu için sanirim erken😊🤰

Senin 4 ay tam dolmuş benim bir hafta sonra tam 4 ay oluyor ♥️Geceleri rahat uyuyabiliyormusun canim Artik ben zorlaniyorum yastik koyuyorm yok saga donuyorm bisey batiyor sola donuyorum batiyo
Kuzum istanbul diken ustunde biliyosun birde evde hep tekim eşim işte oluyor genelde
Geceleri bile artik deliksiz uyuyamiyorum😐
Canım normalde uyuyorum sadece yan yattığımda felan bebeği hissediyorum baya rahatsız olmakda değilde uyuyamıyor bazen insan
Şuan hepsi bir yana ben deprem korkusundan uyuyamıyorum
Evim 99 yılında yapılmış. Bağcılarda oturuyorum burda evler hep birleşik birbirine sokak boyu
Çok korkuyorum, çok sallandık geçenki depremde

dogumdan once cok kilolu degilsen fazla degil bence, ben ideal kilomda hamile kaldim, o nedenle doktor 3 kilo fazla ama zaten kilolu olmadigin icin cok problem degil, bundan sonraki aylarda kontrollu gideriz, dengelersin dedi. misal cok yakin bim arkadasim biraz kilolu hamile kalmisti, onda doktoru ayni donemde 3 kiloyu fazla buldu, diyetisle devam etti surecine.
Anladim canim senin gebelikten önce kilon kaçti 62.5 ile gebe kaldim mesela ben.

Pusetli gerçekten çok pratik oluyor. Bebekken pusette uyursa direk alıp eve götürüyorsun demirde hafif katlıyorsun bitiyor
Baby Home 1010 Qool Travel Sistem Bebek Arabası Seyahat Sistem Puset - Fiyatı, Yorumları şunada bir bak istersen
sorma vallahi. ben de hicbir sey bakmamistim su doneme kadar, gecen hafta bakinmaya basladim, insanlar cocuk dogacak neredeyse birkac sey baksan mi! diye soylenmeye basladilar zira 😬 ilk cocuk da olunca fiyatlardan bi’ haberim tabii. gorunce sok oldum. bir de kimi arabada durmuyor falan diyor, uygun bir sey alsam diyorum, onlar da elimde kalir mi emin olamiyorum. sehir merkezinden de uzaktayim ha deyince gidip kurcalayamiyorum. boyle boyle son saniyeye birakmam umarim. 😂

Valla her şey çok pahalanmış ben almıyorum ama bakınıyorum canım sıkıldıkça yattığım yerden Ben geçen sene çok iyi almışım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sorma vallahi. ben de hicbir sey bakmamistim su doneme kadar, gecen hafta bakinmaya basladim, insanlar cocuk dogacak neredeyse birkac sey baksan mi! diye soylenmeye basladilar zira 😬 ilk cocuk da olunca fiyatlardan bi’ haberim tabii. gorunce sok oldum. bir de kimi arabada durmuyor falan diyor, uygun bir sey alsam diyorum, onlar da elimde kalir mi emin olamiyorum. sehir merkezinden de uzaktayim ha deyince gidip kurcalayamiyorum. boyle boyle son saniyeye birakmam umarim. 😂
İlk 1 yaşında bebek arabası senin elin ayağın olur
Eşyaları olur bebişinin arabaya koyarsın yada takarsın önüne çantayı
Uyuyorlar genelde bebek arabası hareket eder etmez
Durumu olan arkadaşlar için saygım sonsuz ama ben çok yüksek paralar verilmesine karşıyım ya hemen hemen hepsi aynı işi görüyor
O sana attığım model çok güzel
Bazı bebekçileri gezersen 4 e felanda bulursun
Herşey ateş pahası gerçekten 😐
Almaya başla hepsini bir anda almak çok zor olur. Her ay yavaş yavaş bir eksiğini alabilirsin🥰

Anladim canim senin gebelikten önce kilon kaçti 62.5 ile gebe kaldim mesela ben.
175 boy; 62.7 kiloydum, su an 65.5-65.9 arasinda gidip geliyorum.

ben kendim icin de soyle dusunuyorum; biraz fazla kilo alabilirim ama yedigim yiyecekler saglikliysa icim daha rahat oluyor, ki hamileligimden beri surekli ev yemegi; sebze/ot agirlikli yiyorum. yogurdumu bile kendim yapiyorum vs. yuruyus yapmaya ozen gosteriyorum. mide bulantilarim bu hafta ilk defa hafiflemeye basladi, en sonunda! belki ufak ufak pilates yapmaya baslarim. dogumdan sonra ihtiyacim olacak diye dusunuyorum zira. bizi zorlayacak/sagligimizi bozacak kadar kilo olmadigi surece bir sey olmaz bence ufak fazlaliklardan ☺️

Valla her şey çok pahalanmış ben almıyorum ama bakınıyorum canım sıkıldıkça yattığım yerden Ben geçen sene çok iyi almışım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım gerçekten öyle ya. Benim kızımdan bebek arabası kalmadı maalesef vermiştik ihtiyacı olan birine evimde yer yoktu koymak için
Mecbur almak zorundayım malum büyük şehirlerde yaşayan kişiler için ulaşım zor, bebek arabası şart

Back
X